NORMAL DOĞUM YAPAN ARKADAŞLAR....

adyesmerim

Ömrümmmm :)
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2014
212
51
123
36
Arkadaşlar benm merak ettiğim bi konu var...normal doğumda illa ki kesik olması şart mı? kesik olduğunda sıkımtı çok oluo mu? bide ne kadar sürede iyileşio?

Arkadaşlar benm merak ettiğim bi konu var...normal doğumda illa ki kesik olması şart mı? kesik olduğunda sıkımtı çok oluo mu? bide ne kadar sürede iyileşio?
Canim merhaba gecen hafta carsamba gunu dogum yaptim ve yasadjklarma dayanarak soyluyorum benim dikislerim var alttan ama suan cok cok iyiym ilk dogumdan cikinca bi sure oturup kalkarken rahatsiz oluyosun bi kac saat icinde geciyo :) canim bide acilmana ve ikinmana bagli sanirim mesela ben ikinmakta zorluk cektim benim bebisin kafasi haznede kaldi o yuzden benim sol tarafimda daha fazla dikis oldugunu soyledi doktor canimm sakin korkma rabbim yardim ediyo ben diodum ben asla doguramam diye cok sukur elhamdulillah :)

Doğum masasında ben doktora kesi olmadan olmaz mı diye sordum. Olur fakat yırtık olasılığı var her doğumda. Eğer yırtık olursa tamiri daha zor. Dikiş daha çok olur dedi. Ve kesti 4 dikişim vardı 3 haftada tamamen iyileşti

Off benim icli disli var dikislerim afedersin :/ ne zamana iyilesirim bilinmezzzz ((

Benim de icli disliydi iki içte iki dışta. Hiç geçmeyecek sandım ilk Hafta. Oturup kalkarken ağrıdı. İkinci hafta bir baktım düşmeye başlıyor. Üçüncü hafta geçti tamamen

perine masajı ile açılmayı kolaylaştırıcı hazırlık yapan oldu mu? bu durumda kesiye gerek kalmıyormuş?..

peki rahim içi eski halini alıyor mu acaba

rahim içi derken vajinadan bahsediyorsun sanırım. 3 doğuma kadar eski haline geliyor diye okumuştum sonrasında biraz deformasyon oluyormuş..

kesi konusunda da aslında yırtılmayı yönlendiriyorlar çünkü eğer makata doğru yırtık oluşursa kalın bağırsağa kadar yırtılmalar oluşuyormuş ve tamiri ve iyleşmesi çok daha zor oluyor sonuç olarak.. aslında en güzeli suda doğum yırtık olasılığı bayağı düşük oluyormuş suda..

Ben 3 ay oldu doum yapalı vajinadan parmağımı ilerlettiğim zaman rahim elime geliyor sarkmış gibi ...

bacak arası egzersizlerinden fayda gördüm diyen çıktı mı acaba?

yirtik olacagina kesi atilmasi daha iyi,zaten kesi atilirken hissedilmiyor bile..yani ben hicbisey hissetmemistim.dikis atildiktan sonra 2-3 ay icinde tamamen iyilesiyor ozel bolge.kesiden hic kormayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…