Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde 13 gün oldu 3 gün önceki kontrolümde doktor dikişlerin kaynadığını ama daha iplerin düşmediğini söyledi,pansuman yapmayı bıraktım bugüne kadar hep batikonla pansuman yapıyordum..şuan sadece bazen kaşınma hissi bazende baskı gibi bir his oluyor..
siz iyileşmediğini nasıl anladınız? hala ağrısı devam ediyormu
kızlar benim kırkım çıkana kADAR NERDEYSE devam etmişti kaşıntı hissiyle beraber bi ağrı. bayağı uzun sürüyo yani iyileşmesi.
sizin kanama durdu mu peki
demek herkesde aynı sorun, benim de bugun 23 gün oldu doğum yapalı, tamam başlardaki gibi değil çok şükür oturuyorum artık ama yine de kaşıntı ve kaşınınca azcık kanama, ve büyük tuvalet yaparken ve ayakta uzun süre yorulunca ağrı yapıyor, güya normal doğuruyoruz ama daha tam anlamıyla eskisi gibi değilim hayır yani 40ımız çıktıktan sonra da eşimizle birlikte olamazsak ona üzülüyorum ben, psikolojik olarak acır diye korkuyorum ben![]()
canım normal deıl bızım dogumumuzz A- normall :)) bende hala oturamıorum oramda dr bışı unuttu galıbaa acısı hıc gecmıo sıze gore ben daha erken ama mlletten duydugum hemen kalktım falan fılan dıo ama ben de hala tık yokk bugun 10 gun oldu bakalım nkadar daha yatıcmm :)![]()
kızlar bende ilk doğumumu normal yaptım tam 6 sene önce resmen alttan sezeryandı bildiğin kesip aldılar şuanda 27 haftalık hamileyim bunu sezeryan düşünüyorum. sizin gibi bende çok çektim normal doğumdan ama doğru bir karar veriyomuyum bilmiyorum. benimle beraber sezeryan olanlar ilk günden kalktılar dolaştılar. ben normal old. halde 40 gün popomun üstüne oturamadım. haftasına dikikişlerimin açılmasıda cabasıtekrar yaşamak istemiyorum o günleri
hepinize geçmiş olsun kızlar
Kızlar benim 31. günüm dikişlerim düştü ama dikiş yerimde küçük kırmızı top gibi şişlikler var. çok fazla ağrım yok hafif sızlama ve yanma var. normal mi acaba? sizde oldu mu böyle bişey?
Bi de kırkınız çıktıktan sonra doktora kontrole gittiniz mi?