normal doğum yapan kasım anneleri dikişleriniz iyileşti mi???

katreinur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2012
5.531
1.676
198
arkadaşlar doğum yapalı 20 gün oldu dikişlerim hala iyileşmedi:(( ne zaman iyileşir acaba?

benimde 13 gün oldu 3 gün önceki kontrolümde doktor dikişlerin kaynadığını ama daha iplerin düşmediğini söyledi,pansuman yapmayı bıraktım bugüne kadar hep batikonla pansuman yapıyordum..şuan sadece bazen kaşınma hissi bazende baskı gibi bir his oluyor..
siz iyileşmediğini nasıl anladınız? hala ağrısı devam ediyormu

benimde 13 gün oldu 3 gün önceki kontrolümde doktor dikişlerin kaynadığını ama daha iplerin düşmediğini söyledi,pansuman yapmayı bıraktım bugüne kadar hep batikonla pansuman yapıyordum..şuan sadece bazen kaşınma hissi bazende baskı gibi bir his oluyor..
siz iyileşmediğini nasıl anladınız? hala ağrısı devam ediyormu

evet hala ağrıyor.. ben batikona devam ediyorum. bi de doktor bi krem verdi onu kullanıyorum. ilk günlere göre baya iyi ama acısı geçmiyo bi türlü:( sizin ağrı geçti mi

kızlar benim kırkım çıkana kADAR NERDEYSE devam etmişti kaşıntı hissiyle beraber bi ağrı. bayağı uzun sürüyo yani iyileşmesi.
sizin kanama durdu mu peki

demek herkesde aynı sorun, benim de bugun 23 gün oldu doğum yapalı, tamam başlardaki gibi değil çok şükür oturuyorum artık ama yine de kaşıntı ve kaşınınca azcık kanama, ve büyük tuvalet yaparken ve ayakta uzun süre yorulunca ağrı yapıyor, güya normal doğuruyoruz ama daha tam anlamıyla eskisi gibi değilim hayır yani 40ımız çıktıktan sonra da eşimizle birlikte olamazsak ona üzülüyorum ben, psikolojik olarak acır diye korkuyorum ben :(

demek herkesde aynı sorun, benim de bugun 23 gün oldu doğum yapalı, tamam başlardaki gibi değil çok şükür oturuyorum artık ama yine de kaşıntı ve kaşınınca azcık kanama, ve büyük tuvalet yaparken ve ayakta uzun süre yorulunca ağrı yapıyor, güya normal doğuruyoruz ama daha tam anlamıyla eskisi gibi değilim hayır yani 40ımız çıktıktan sonra da eşimizle birlikte olamazsak ona üzülüyorum ben, psikolojik olarak acır diye korkuyorum ben :(

evet güya normal doğumdan sonra daha çabuk iyileşiliyordu. ben de zannediyorum ki iki güne iyileşcem normal doğum yaptım ya. ama malesef öyle değilmiş:(

canım normal deıl bızım dogumumuzz A- normall :)) bende hala oturamıorum oramda dr bışı unuttu galıbaa acısı hıc gecmıo sıze gore ben daha erken ama mlletten duydugum hemen kalktım falan fılan dıo ama ben de hala tık yokk bugun 10 gun oldu bakalım nkadar daha yatıcmm :):31:

canım normal deıl bızım dogumumuzz A- normall :)) bende hala oturamıorum oramda dr bışı unuttu galıbaa acısı hıc gecmıo sıze gore ben daha erken ama mlletten duydugum hemen kalktım falan fılan dıo ama ben de hala tık yokk bugun 10 gun oldu bakalım nkadar daha yatıcmm :):31:

bende on beş gün yattım canım. şimdi daha iyiyim çok şükür ama acısı geçmedi hala. bakalım ne kadar sürecek

kızlar benım dıkıslerım 40gunum dolmadan ıyılestı ılk zamanlar sızlama oluyordu ama belkıde benım dıkısımın cok olmadıgındandır ama dogum yarası olusmus onun için bugun doktor yaktı ıyılesır ınsallah..normal cok ıyı dogumumun ertesı gun ayakta hep kendım ılgılendım bebegımle gecelerı gunduzlerı bı tek annem gelıyor..

bugün 38 günlük olduk artık iyiyim.

ilk 10 gün kanamam sürdü dikişimde 28 günde düştü. ama dikişim çoktu.

walla bugun dogum yapalı 2 hafta oluo ama hala acısı gecmedı ılk gunlere gore daha ıyı ama tamamen gececegı gunu ıple cekıorum artık wallaa oturamamak cok kotu bı durum ... kanamalarınız kac gunde gectı pekı..bnm azalmaya başladı baya normalmı acaba ? 40 gun surer dıolar ama bnmkı surmıcek gıbı sankı ..

Benim 25. günüm dikişlerim düştü ama şişlik ve kızarıklık var acısı da geçmedi. sanırım tamamen iyileşmek 40 günü bulacak. kanamam da baya azaldı

valla benm kırk gün içinde kanamam bi oldu bi bitti. bi daha başladı. kırkımn çıktığı gün bitti tamamamen dedim yine oldu. yani 45i buldu benm iyilşmem

kızlar bende ilk doğumumu normal yaptım tam 6 sene önce resmen alttan sezeryandı bildiğin kesip aldılar şuanda 27 haftalık hamileyim bunu sezeryan düşünüyorum. sizin gibi bende çok çektim normal doğumdan ama doğru bir karar veriyomuyum bilmiyorum. benimle beraber sezeryan olanlar ilk günden kalktılar dolaştılar. ben normal old. halde 40 gün popomun üstüne oturamadım. haftasına dikikişlerimin açılmasıda cabası :( tekrar yaşamak istemiyorum o günleri :( hepinize geçmiş olsun kızlar

Kızlar benim 31. günüm dikişlerim düştü ama dikiş yerimde küçük kırmızı top gibi şişlikler var. çok fazla ağrım yok hafif sızlama ve yanma var. normal mi acaba? sizde oldu mu böyle bişey?

Bi de kırkınız çıktıktan sonra doktora kontrole gittiniz mi?

kızlar bende ilk doğumumu normal yaptım tam 6 sene önce resmen alttan sezeryandı bildiğin kesip aldılar şuanda 27 haftalık hamileyim bunu sezeryan düşünüyorum. sizin gibi bende çok çektim normal doğumdan ama doğru bir karar veriyomuyum bilmiyorum. benimle beraber sezeryan olanlar ilk günden kalktılar dolaştılar. ben normal old. halde 40 gün popomun üstüne oturamadım. haftasına dikikişlerimin açılmasıda cabası :( tekrar yaşamak istemiyorum o günleri :( hepinize geçmiş olsun kızlar

canım ben ikinciyi düşünemiyorum bile bu çektiklerimden sonra. ama ikinci doğum daha kolay oluyor diyolar çok dikiş olmuyormuş sanırım.
allah kolaylık versin sana. bebeğini sağlıkla al kucağına inşallah

Kızlar benim 31. günüm dikişlerim düştü ama dikiş yerimde küçük kırmızı top gibi şişlikler var. çok fazla ağrım yok hafif sızlama ve yanma var. normal mi acaba? sizde oldu mu böyle bişey?

Bi de kırkınız çıktıktan sonra doktora kontrole gittiniz mi?

walla cnm bnmde 20 gun bıtıo ama hala hafıften sızı var tabı ama ılk gunkı gıbı ooo nerdee bugunume cok şukur wallaa cok rahatım cok şukur hergunde daha ıyıye gıdcek ınş.. bnm dr um ılk hafta kontrole gttıgımde 40 ı cıkınca gelıcen dedı okadar demekkı gıdılmesı gerekıyor ama bnm kanamam cokcokcok azaldı acaba normalmı_?

Back
X