Normal doğum sonrası perine yırtığı dikiş tutmaması

tugcesuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2025
6
1
1
25
Normal doğum yaptım ama perine bölgemin dikişleri açılmış yada dikmediler ben hiç dikkat etmedim ilk başlarda perine bölgesi ne demek onu bile bilmiyordum araştırınca oranın da açık olduğunu görünce farkettim ama iç dikişler iyi durumda gibi sizce bi sorun olurmu perine bölgesi dikişi açılırsa genişleme yaratırmı yoksa bidaha mı diktirmem gerekiyor

Normal doğum yaptım ama perine bölgemin dikişleri açılmış yada dikmediler ben hiç dikkat etmedim ilk başlarda perine bölgesi ne demek onu bile bilmiyordum araştırınca oranın da açık olduğunu görünce farkettim ama iç dikişler iyi durumda gibi sizce bi sorun olurmu perine bölgesi dikişi açılırsa genişleme yaratırmı yoksa bidaha mı diktirmem gerekiyor

Çok geçmiş olsun Dr gidin dikiş atmasını söyleyin perine bölgesinin açık olması genişlik hisi oluşturur sedace his oluşturmaz aynı zamanda vajinada genişler ben kadın doğum Dr da vajinaplasti amaliyati oldum perine bölgesindeki dikişler acildi takrar dikiş ati ama gene tutmadı plastik ceraha rendau aldım salı günü gidecem bu kadın dogumcular çok baştan savma iş yapıyorlar bendekini ancak plastik cerah düzeltir siz gene gidin bir an önce dikiş atsınlar ilerde sorun yaratır

Genişlik baya çok olur hatta iç kısmın bi oturma kalkmada yel gelir sizin için zor olur haliyle cinsel hayatınizida etkiler size tavsiyem detaylı uzmana görünün ve gerekiyorsa tekrar dikiş attirin benim ablamda maalesef bu durumla karşılaştı ve tekrar dikiş atmıştı doktor.

Back
X