normal doğum yapanlar bebişleriniz kaçıncı haftada döndü

hazelimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2011
461
0
0
Ankara
benmki 37 haftalık ve daha dönmedi....kesinlikle normal doğum istiyodum....doktor bu saatten sonra dönmez ..kesin sezaryan olursun dedi ....sizin bebişleriniz kacıncı hafta döndü

ben de 37. haftadayım
tam hatırlamıyorum ama son 3 muayenedir başı aşağıda diyor doktor
bu zamana kadar çoktan dönmüş olmalıydı sanırım
hayırlısı olsun
ben de tersine normal istemiyorum ama doktorum ısrar ediyor

benimkinin hep kafa aşşağdaydı :) arkadaşın da dediği gibi bu saatten sonra dönemez artık sanırım. sezeryan da iyidir üzülme :) Allah seni de bebeğini de korusun.

benim kızım 6 ayından beri hep tersti,makat gelişliydi.dönmedi sezeryan oldum.dönmemesi için dua ediyodum:34:

benim 32.hafta bu hafta.Kontrolde döndüğünü söyledi doktor.Normal doğum yolu gözüküyor sana dedi.açıkcası normal doğumdan biraz çekiniyorum ama hayırlısı bakalım...

DahA DOOĞUM YAPMADIM ama 29.haftada söyledi doktorum döndüğünü bende anlıyordum zaten.36.haftaya kadar döner diye bekliyor doktorlar ama 36.dan sonra dönmez diye sezeryan yapıyorlar.

ben de 26. haftamdayım ve geçen ay dönmüştü. 22. haftamda bu ay da aynı değişiklik yok.

Ben dünki kontrolümde (28+5) döndüğünü öğrendim...Ancak baskı yapıyor hissediyorum döndüğünü...

bende normal doğum istiyorum. 33 haftadayım henüz dönmemiş
son muayenede başı yukarıdaydı bu bir sorunmu şimdiden korkmak lazımmı diye sormuştum.
doktorum telaş edecek bişey yok bütün bebekler aynı dönemde dönmez sizin kızın keyfine bağlı son ana kadar kontrollerde bakıcaz dedi.
pazartesi kontrolüm var son durum ne öğrenmiş olacağım.

benimki 28+0 da dönmüş, baş aşşağı duruyor ama başka yönlerede dönebilirmiş. 2 hafta sonra kontrolüm var, doğuma kadar böyle kalır inşallah.

arkadaşlar normal doğum için dönüş pozisyonuna 36 veya 37 haftada akarak karar veriyor hekimler hatta bazı hekimler 38 hafta çatı muayenesi yapıyor ona göre doğum şekline karar veriyorlar tabi tek etken yön değil tansiyon ödem protein varlığı kordon şekli amniyon sıvı dengesi bebek kalp ritmi ve hareketleride önemli blirleyiciler

benimki 28+0 da dönmüş, baş aşşağı duruyor ama başka yönlerede dönebilirmiş. 2 hafta sonra kontrolüm var, doğuma kadar böyle kalır inşallah.

ben şuan 29. haftamdayım henüz doktor kontrolüne gitmedim ama bebişimin hareketleri farklı geliyor bugünlerde.
acaba dönmüşmü diye düşünüyorum önceden yan yattığı için hep sağa veya sola gelirdi tekmeleri şimdi tekmelerini yukarıda kaburgama doğru hissediyorum
bir de canım benim merak ettiğim birşey var bikaç gündür çok hareketli değil dönüşlerini hissettiriyor sadece acaba bu normalmidir yeri daraldığı için eskisi kadar çok hareket edemiyormu???

benim bebiş 33.haftada döndü 36.haftada kanala girdi 38.haftada da doğdu.ama bildiğim kadarıyla işini iyi bilen bir ebe bebeği döndürebiliyor masaj yaparak.normal doğum isteyen arkadaşlar bir sorun bakalım ebenize

Back
X