Normal Doğum yapanlar dikişlerim hala düşmedi aldırıyım mı ?

elmas gzl

penguen yürüyüşlu hatun :)
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
3.636
2.930
133
arkadaşlar Bugun 36 gün oldu çok üzgünüm hala dikişlerim düşmedi Hele ki iç dikişlerim.
Zaten adet oldum 3 gün önce baya yoğun kanamam var .

Düşmüyor ya aldırıyım mı ? Nolur başından geçenler yazsın.

Dikişleri aldırmak ilişkide bolluk yapıyor mu bunu da yazarsanız sevinirim.

36 gun uzun bir sure.
Cok mu dikisiniz vardi?
Lohusa kanamasi degil mi o adet icin cok erken degil mi?
Bir muayene olun dikisler icin.

Benim arkadaşım devlet hastanesinde normal doğum yapmıştı... dikiş için kullanılan ip bayağı kalındı... 25-26 gün civarı düşmüştü

36 gun uzun bir sure.
Cok mu dikisiniz vardi?
Lohusa kanamasi degil mi o adet icin cok erken degil mi?
Bir muayene olun dikisler icin.
Doktor çok dedi dikişim için. Son üç gündür kanamam kırmızı ya döndü baya yoğunlaştı. Doktora dedim adet görüyorsun dedi whatsaap da.

Evet onunki de yorgan ipi gibi der dururdu... hiç düşmeyecek sanırdı...sağlam olsun açılmasın diye kalın iple yapılıyor...Doğum sonrası kontrole gitmediniz mi? 1 ay sonra kontrole çağırılır

O dikis iplerini incelemistim :D

Islakken kopmuyor kuruluk saglandikca kopuyor yani adetten sonra düşer tahminimce

Çünkü ben doğumdan sonra 15 gün falan kanama olmuştu sonrasında düştü ama tam kaç gün sonra hatırlamıyorum

Kırkım çıktıktan bı hafta sonra tekrar adet olmuştum

Ayyy bende cok cektim o dikislerden o aci neydi oyle tarifsiz.Benimde 15 20 gun surdu 20 dikis atilmisti..sabunla yikiyodum.

Ayyy bende cok cektim o dikislerden o aci neydi oyle tarifsiz.Benimde 15 20 gun surdu 20 dikis atildi.sabunla yikiyodum.
Eskiden şu veriyorlardı yıkamak için daha doğrusu toz veriliyordu su ile karistieiyorduk ya dikiş ipi nden dolayı mi bilmem düşen dikis ipini kuruyken kırıntı gibi oldu

Suya devdirdigimde çok sert oldu sanırım o yüzden artık suyla yıka demiyorlar ..

Bana temiz ve kuru tut kendini demişlerdi sadece

Back
X