Normal dogum yapanlarr

OguzGencay

Oğuz Gencay'ın Annesi Savaş'ın Biricik Eşi..
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
119
131
18
Kızlar ılık dogumum normal oldu ama çok sancı cenktim sımdı ıkıncıye korkuyorum aranızda ağrısız normal dogum yapan varmı Nasıl oluyor ben öyle Bıse yapmayı düşünüyorum yoksa doguramamm

cnm bende sezeryan oldum mejburiii şimdi inan normal olsaydı diyorumm ama kısmett iştee ikinciye hamile kalırsamm normal olsun çpk istiyorum

cnm bende sezeryan oldum mejburiii şimdi inan normal olsaydı diyorumm ama kısmett iştee ikinciye hamile kalırsamm normal olsun çpk istiyorum
Ilki sezaryen olunca ıkıncıye normal yapmıyorlar Canım 4 sene gecınce normal olunuyor dıyorlar ama o rıske almıyorlar yengem ve ablamdan bılıyorum çocuklar sağlıklı doğusunda Nasıl olursa olsun

bende 2 sene sonra diye duydum ama ssvd diyince aramada yapanlar varmışş bende bi umut işte çok istyrm inan

hoş bide hamile kalaydım hayırlısıyla ii di:oops:

Ben epidural normal dogum yapmistim. cok da memnun kalmistim. rahim 4 cm acilinca omirilikten epidural yapiliyor o an sanci gidiyor ama 4 cm e kdr sancini cekeceksin. Igneyi yaptiktan sonra rahim hizlicana aciliyor zaten. Simdi 2.ciye hamileyim. Insallah bi sorun cikmazsa bundada epidural normal istiyorum Allah'in izniyle...

Back
X