normal dogum yapip bebegi ölen anneneler.2.bebeginize ne zaman hamile kaldiniz.

heyecanli23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2014
126
37
Ben bebegimi 6.5 aylik kaybettim.normal dogum yaptim.tekrar gebelik istiyorum daha 1 ay oldu.1 adet gördüm.doktorum 6 ay bekle dedi.sanirim prosodür böyleymis.ama ben en kisa zamanda bebek istiyorum.benim durumuumuyasayan var mmi.varsa yazin lutfen bilgilendirelim birbirimizi.

Ben bebegimi 6.5 aylik kaybettim.normal dogum yaptim.tekrar gebelik istiyorum daha 1 ay oldu.1 adet gördüm.doktorum 6 ay bekle dedi.sanirim prosodür böyleymis.ama ben en kisa zamanda bebek istiyorum.benim durumuumuyasayan var mmi.varsa yazin lutfen bilgilendirelim birbirimizi.
Allah sabır versin cnm..biz de yaşadık aynı şeyleri seni çok iyi anlıyorum. .sen avantajlısın normal doğum yaptığın için..ama bedenin ve ruhun iyileşmeden düşünme bence..ben hem çok istiyorum hem de çok korkuyorum açıkcası

Benim bebeğim 30.haftada doğdu ama 28 haftaya uyumlu idi. Kanama oldu apar topar gittik Sezeryan oldum. Bebeğim 3 gün küvozde kaldı ama yaşayamadı. .Ciğerleri gelişmediği için ayrıca beyninde de kanamaları olmuş..kısmet..atlatmak zor..ama insan yavaş yavaş eski hayatına dönüyor. .önemli olan isyan etmemek..allahtan geldi deyip kabullenmek..ben tüp bebekle hamile kalmıştım. Bakalım şimdi nolacak. .Sezeryan olduğum için beklemeliyim. .Henüz Dr a gitmedim..Mart 15 gibi gitcem inşallah. .belki tedaviye gerek kalmadan gebe kalırım diye umut ediyorum . Hemen olsun diye bir isteğim yok. .Sağlıkla dünyaya gelsin ve uzun ömürlü ve sağlıklı bir bebeğim olsun inşallah..benimle aynı acıyı yaşayanlar için de dileğim duam bu...allahım sana ve eşine de sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah...

Cok üzüldüm canim ya.allah sanada esinede sabir versin.kesinlikle bu yasadiimiz allahin takdiri.allah verdi allah aldi.dilerim rabbim baska bebisler nasip eder bize.bnde icimdehep yasiyorum bu üüzüntüyü kimseye yansitmamaya calisiyorum.zamanla bunuda atlaticaz.benimde hep kanamam vardi 6 aya kadar dayandi bebeim.yüzünü bile göremedim cok kan kaybettiim icin.neden olduunuda bilmiyorum.tek korkum ikincide ayni seyleri yasamak.bundan cok korkuyorum.peki senin erken dogum sebebin neydi.bana doktorlar bi sorun yok sende.bastan beri problem varmis dedi.

Çok geçmiş olsun canım, yazacaklarım belki umut olur diye yazıyorum .. Benimde meleğimi kaybedeli 3 ay olucak şubat 28 de .. 2 adet gördüm sadece ve şu an hamileyim 3,5 haftalık falan çok yeni yani, dün kan testiyle öğrendim ..

Normal doğumla 6 aylık oğlumla vedalaştım 28 kasım da .. Nasıl atlatıcam napıcam diye düşünmekten deliricektim artık, bu acının tek tesellisi yeni bebek diye düşündüm, zaten hiçbi doktor korunma süresi vermedi bana paiokolojini ne zaman hazır hissedersen başla çalışmalara dediler .. Hep iyi şeyler düşündüm pozitif oldum bi an olsun meleğimi aklımdan çıkarmadım çıkaramam da ama artık ağlamıyorum eakisi gibbi, tebessüm ediyorum konuşuyorum onunl rahatlıyorum .. Ve en önemlisi güzel Allah ım dan hep sabır diledim, bol bol dua ettim bebeğim aklıma geldiği her an okudum, dualar ettim .. Bu kadar erken beklemiyodum belki, çünkü hemen olamayabilir diye kendimi avuttum ki boşuna ümitlenmiyim diye, ama bu ay çok yoğun bi şekilde hissettim hamile olucağımı .. O yüzden paikolojinizi rahatlatın ve ne zaman yeni bebeğe hazırsanız denemeye başlayın bence ..

Çok garip bi duygunun içindeyim, dün akşam öğrendim hamile olduğumu ama tepki veremedim ilk bebeğimdeki gibi o heyecan olmadı .. Halada inanamadım daha, önce kalp atışını duyunca rahatlicam galiba ve en önemlisi 11.haftada yapılacK olan testten sonra rahatlayıp hamileliğimi yaşayacağım .. Trizomi 18 den kaybettim bebeğimi ben, ikinci bebekte olma şansı yokmuş bütün dpktorlar aynı şeyi söyledi ki bende inanıyorum sağlıkla kucağıma alıcam inşallah bu defa Allah ın izniyle .. Yinede 11.haftada bebeğin kromozomlarının incelenmesini isticem ..

Cok üzüldüm canim ya.allah sanada esinede sabir versin.kesinlikle bu yasadiimiz allahin takdiri.allah verdi allah aldi.dilerim rabbim baska bebisler nasip eder bize.bnde icimdehep yasiyorum bu üüzüntüyü kimseye yansitmamaya calisiyorum.zamanla bunuda atlaticaz.benimde hep kanamam vardi 6 aya kadar dayandi bebeim.yüzünü bile göremedim cok kan kaybettiim icin.neden olduunuda bilmiyorum.tek korkum ikincide ayni seyleri yasamak.bundan cok korkuyorum.peki senin erken dogum sebebin neydi.bana doktorlar bi sorun yok sende.bastan beri problem varmis dedi.
Canım bende tansiyon yükselmeye başlamıştı. O hafta ilaç başlayacaktık ama olmadı...Gebelik tansiyonu ciddi bir sorun imiş...benim önceden 10_6 idi...14-9 lardan sonra artık tehlikeliymiş..ani bi yükselme sonucu bebek plasentadan ayrılıyor bebek oksijensiZ kalıyor ve kanama oluyor....bence bir araştırma hastanesine gitmen de fayda var..araştırılması için..baştan savma cevap verdiklerini hissediyorsanız tabi...

Çok garip bi duygunun içindeyim, dün akşam öğrendim hamile olduğumu ama tepki veremedim ilk bebeğimdeki gibi o heyecan olmadı .. Halada inanamadım daha, önce kalp atışını duyunca rahatlicam galiba ve en önemlisi 11.haftada yapılacK olan testten sonra rahatlayıp hamileliğimi yaşayacağım .. Trizomi 18 den kaybettim bebeğimi ben, ikinci bebekte olma şansı yokmuş bütün dpktorlar aynı şeyi söyledi ki bende inanıyorum sağlıkla kucağıma alıcam inşallah bu defa Allah ın izniyle .. Yinede 11.haftada bebeğin kromozomlarının incelenmesini isticem ..
Tebrik ederim ne güzel Allahım tamamına erdirsin inşallah...rahat olabilmeniz için dua ve tevekkül tek ihtiyacınız olan...bir de sizi anlayıp her endişenizi giderebilcek bir doktor...

Tebrik ederim ne güzel Allahım tamamına erdirsin inşallah...rahat olabilmeniz için dua ve tevekkül tek ihtiyacınız olan...bir de sizi anlayıp her endişenizi giderebilcek bir doktor...
Teşekkür ederim .. Doktorum olaylarımı biliyor arada bi kontrole gidiyodum zaten onla devam edicem yine inşallah .. Tek yapabildiğim şey dua etmek zaten ..

[QUOTE="baby23,canim senin adina cok srvindim.allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.bizede nasip etsin insallah.arkadasim bnm bastan beri kanamam vardi süre gelen bisey oldu bnm ki.ama arastirixam.doktorum bana 6 ay bekle dio.normal dogum yapmama ragmen dikisimde yok.ben tekrar kalmak istiyorum ama 6 ay beklemekte ostemiyorum.dilarim rabbim aratmaz.sen cabuk kalmissin.doktorun kisitlama koymadimi peki hic.

Smaycim bana dojtorum bi sorunun yok sure gelen problemli bi gebelikmis dedi sadece.bnm doktoeumunda cok hatasi oldu.dogurmadan pnce aradim onu bna agri kesici ic dedi ve beni cagirmadim.megerse benm suyum geliyomus.olmucak bi sekilde dogum yaptim kendi kendime.buda ayri bi psikolojik sorun yaratio.simdi baska bi doktor arastiriyorum.bulduum anda genel tetkik icin gidicem daha sonra gebelik denicem.tam tahlillerim yapildiktan sonra.kendim dogum yaptigim icin cok kan kaybetmisim.kanimin yerine gelmeside bi kac ay alicakmis.o yuzd3n tüm tahlilleri yaptirdiktan sonra denemeyi düsünüyorum.arkadasim.

Smaycim bana dojtorum bi sorunun yok sure gelen problemli bi gebelikmis dedi sadece.bnm doktoeumunda cok hatasi oldu.dogurmadan pnce aradim onu bna agri kesici ic dedi ve beni cagirmadim.megerse benm suyum geliyomus.olmucak bi sekilde dogum yaptim kendi kendime.buda ayri bi psikolojik sorun yaratio.simdi baska bi doktor arastiriyorum.bulduum anda genel tetkik icin gidicem daha sonra gebelik denicem.tam tahlillerim yapildiktan sonra.kendim dogum yaptigim icin cok kan kaybetmisim.kanimin yerine gelmeside bi kac ay alicakmis.o yuzd3n tüm tahlilleri yaptirdiktan sonra denemeyi düsünüyorum.arkadasim.
Pıhtılaşma testi yaptırdın mı...

merhaba 15 haftalık 34 gün önce düşük yaptım kanamalarım vardı sonra küretaj.. inşallah en kısa sürede gebe kalıp bu acımızı unuturuz..profil resmin çok hüzünlü bence bunu değişmekle başlasan çalışmalara ..bugun ben sonuçlarımı aldım pataloji normal genetik normal digerleri normal..araba çarpmış gibi şok yaşadım bu düşük neden gerçekleşti belki stresten takdir ilahi diyorum sadece şuan adet henuz olmadım.bende marttan sonra korunmayı bırakcam ne kadar zor kayıp dan sonra tekrar ne zaman nasıl şeyler yaşayacağını insanın bilmemesi.ama hayat bu önümüze bakmamız gerekiyor keşke olmasa yaşanmasıydı ama oldu yaşadık.Bu sonuçları ögrenınce daha çok üzüldüm ama yapcak bişey yok süreçe adapte olup önümüze bakalım.üzülme sende lütfen

Yok canim yaptirmadim.kürtaj yapan doktor yok dedi ama güvenemiyorum.20 ocakta dogum yaptim 18 subatta adet oldum hala kanamam devam edio anliyamadim.yarin belki doktora giderim arkadasim.losa kanamam kesildikten bi kac gun sonra adet oldum.bi türlü bitmiyo.6 7 gün oldu.endise ediyorum kendimce.

Lalsucum allah sanada sabir versin arkadasim.insan unutamiyo sadece unutmus gibi yapiyo.dilerim en kisa zamanda hem psikolojik hem bedenen toparlaniriz.yeni bebeislerimiz olur.

X