normal doğum yapmak isteyip bebeği ters olanlar...duygu ve düşünceleriniz..

feryal82d

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
458
129
133
37 . haftadayım ümit kesilmez ama dr.um yanımda olmadığından biraz daha moralim bozuk. forumlarda okuyorum sancısı gelene kadar Dr.ları bekleyelim demiş ve sancı anında bebeği dönenler varmış.

bennnnnnnnnnnnnn ama dönmüyo bi türlü oğluşummm. evet sancıyla dönen var ama o zamana kadar bekleyen doktorda bulmak lazımm.

doğum zamanlarımız yakınmış ne yapmayı düşünüyorsunuz
ben samsundayım,bu cuma randevum var yeniden ve bebek hala dönmedi, doktor büyük ihtimalle sezeryana gün vereyim diyecek,ne yapacağımı bilmiyorum 1 hafta daha beklesem aslında hiçde fena olmazzz

ben açıkçası forumlar ve normal hayatta doğum sancısı anında gidip de sancı ile normal hale geçen çok kişi duydum. bunları duyunca da içimden doğum sancısını beklemek geliyor.. dr.um olabilecek tüm olumsuzlukları saydı. tabii çok rahatsız oldum. başka bır kadın doğumcu arkadaşıma sorunca bana suyunu 2 günde bır konrol ettirerek bekleyebilirsin dedi.ben de çok sıkıntılı bır durum olmadığı surece beklemeyı zorlayacağım.

ben bır de farkettım kı dönenlerın buyuk bır kısmının ortak noktası hareket yapmıs prenantal yoga yapın önerilerini duydum..her gun en az 2 kez bu yogayı yapacam .inşallah faydası olur

ben bır de farkettım kı dönenlerın buyuk bır kısmının ortak noktası hareket yapmıs prenantal yoga yapın önerilerini duydum..her gun en az 2 kez bu yogayı yapacam .inşallah faydası olur
yaa aynen doktorlara kalsa sancıyı beklemek tehlikee, o tehlikeleri düşünmek bile istemiyorum.yaa biraz daha zorlucam olmazsa sezeryan naopayım bebeğimin sağlığından önemli değil hiçbirşeyy.evet yoga ve egzersizler var ben arada yapıyorum

kafam karışık dr arayışındayım ama çevremdekılerın çoğu sezeryanı tercıh ediyor..

http://spinningbabies.com/techniques/activities-for-fetal-positioning

bu sitedeki egzersizleri deneyin, ben yan duran bebegi fener tutarak ve buradaki egzersizleri yaparak döndürebildim. Gerci 39. haftada yer biraz daha dar. Basinin oldugu yere buz torbasi koyup kacirmaya calistim. Alternatif tiptan da yararlanilabilinir. Bunun disinda hep öne egimli oturun. Bebegi cevirmeye calisirken sandalyeyi ters cevirip oturdum ve egzersiz topunda zipladim.

Makat gelisi aslinda sezaryen sebebi degil aslinda; 4 ayak pozisyonun en rahat rahati olacagini okumustum. Bol sans

Çok sağol teşekkürler daha önce buna benzer hareketleri denedim. Işık tutma müzik dinletmé kalça yükseltme.çalıştığımdan cok sık yapamadım ama. Geçen hafta tersti bu haftada başının yanda olduğunu hissediyorum. Sancı anında dönen bebekleri duydum. Bu şekilde beklemeyi anlayış gösteren dr.lar duydum. bu tür bizleri anlayan doktorları burda paylasalım

Son düzenleme:
Ben ocak annesi olucam inşallah ama benimde bebegim dönmedi acaba sizde son durum ne?

Benimki de donmuyo. bu egzersizleri yaparken yigilip kaliyo hareket etmeyi kesiyo. Dogumun yaklastigini dusunuyorum. Ben ankara'dayim dr'um sancilari beklemek isteyen biri neyse ki.

Arkadasinkinin donmesine cok sevindim umarim bizimki de doner. :S

Benim oglum da dönmuyordu kizlar.
38+2de suyum gelince acil sezaryene aldilar. Epidural sezaryen. Dogum yapali 5ayi gecti. Cok korkulacak bisey degil.
Ben de hep normal olsun istedim ama nasip..

Hayirlir saglikli dogumlar diliyorum hepinize:)

Benim oglum da dönmuyordu kizlar.
38+2de suyum gelince acil sezaryene aldilar. Epidural sezaryen. Dogum yapali 5ayi gecti. Cok korkulacak bisey degil.
Ben de hep normal olsun istedim ama nasip..

Hayirlir saglikli dogumlar diliyorum hepinize:)
ayyy sağol yaa bebeği dönmeyen biri olarak son ana kadar beklemek istemiştim ama korkuyorum böle aniden bişi olsa daha tehlikeli,allahın dediği olur dedim sezeryana gün aldım bende.cumartesi kavuşcam oğluma,rabbim hepsine sağlık versin

İnsallah saglikla gelsin oglun:)
Harika bi dduyguu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…