normal.dogum

ada_duru_

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2014
49
10
Arkadaşlar 26 gün önce doğum normal.doğum yaptım dikislerim hala iyileşmedi aynadan kontrol.ettiğimde vajina içinde birşey var yuvarlak top gibi bu normale dönecek mi yoksa hep söylemi kalacak psikolojim bozuldu boyle olan varmiydi

sabretmeni tavsiye ederim top gibi dediğin şeyi anlamadım ama ben de bir buçuk ay önce normal doğum yaptım. dikişlerin iyileşmesi bir ay sürüyor. hatta ondan sonra bile ben zaman zaman bir gerginlik hissediyorum dikişlerden birinin yerinde. ama kırkım çıkınca doktora gittim kontrole. herşey normal sadece deri biraz gergin dedi. Sabret. inşallah sende de herşey normaldir.

Canım geçer merak etme belli olmayan dikiş izlerinden başka hiç bişey kalmıyo

benim 2 ayi bulmustu iyilesmesi ama inanin hic ayna karsisina gecipte kontrol etmedim.dus aldiginiz zaman o bolgeye soguk su uygulamasi yapin,benim doktorum bunu onermisti sadece.

Bende 3 ay once normal dogum yaptm tam anlamiyla gecti diyemem hele ilk iki ay yurudukce sizliyodu doktorada korkumdan gdemedim dustan sonra senin gb bende baktim aynayla ve beyaz yuvarlak bisey vardi dikis gorunmuyodu.o beyaz seyi bende cok merak ediyorum

dogum sonrası dikişlerin düşmesi 1 ayı bulabilir.temiz tutmaya ve hergun dus almanı tavsiye ederim.benim 0 ay oldu hala gerginlik hissediyorum bazen .dogumun zor olmussa rahimde ve idrar torbanda sarkma olabilir.ben 4 kg dogum yaptım benimde aynada baktıgımda garip bir görüntü vardı 2 ay sonra sporda cardio hareketlerinde zıplarken idrarımı kacırdıgımı farkettim dr ye gittim emzirdiğin sürece rahim ve idrar torbası kendini toplayacak mudahale gerektirecek bir durum yok dedi.ayrıca henüz regl de olmadım.
sizin henüz cok erken suan için dikişleri temiz tutun zamanla düzelecektir.

X