Normal dogum

l2015

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2015
7
0
41
Merhaba arkadaşlar benim ilk hamileligim 35 haftam dolmak uzeri bu gune kadar çok ıyı geçdi her şey sadece dogum zamani yaklaşinca çok endişelenyorum ve normal dogum isteyorumm.
Bu arada arkadaşlar Suat Suphan Erşahinda dogum yapan varmi acaba ??

Hiç endişelenme canım bende senin gibiydim. .. ama inanki hamileliğin güzel geçiyorsa dogumunda güzel geçecek ve doğumdan sonrasida. ..abartılı sözlere kulaklarını tika, ve bundan sonra merdiven in çık ve hurma ye çok faydasını göreceksin Allah bır avaz da kurtarsin inşallah

Allah kurtarsin saglikla kucagina almayi nasip etsin bebisini ins..
Normal dogumun kolayligi senin elinde korkmazsan doktorunun talimatlarina uyarsan sakin olursan guzel gecer dogumun..
Annem hacdan fatmaana cicegi getirmisdi hamile doguma gittiginde suya koyuyorsun acildikca seninde acilman oluyor .. Yakinda tanidigin haci teyzeler varsa bi konusun .. Biz yaptik Allaha sukur saglikla kavustum bebegime..

normal doğum yapmak için sancılar başladıktan sonra aşağı yukarı kaç saat sonra hastaneye gitmemiz gerekiyor,çünkü insan rahim açıklığını anlayamıyor okuduğum kadarıyla(ilk doğum)

normal doğum yapmak için sancılar başladıktan sonra aşağı yukarı kaç saat sonra hastaneye gitmemiz gerekiyor,çünkü insan rahim açıklığını anlayamıyor okuduğum kadarıyla(ilk doğum)
kaç saat sonra değildee şöyle canımmm benim ilk doğumumda dr sancı süresini ve kaç dk da bir geldğini bir kağıda yaz demişti (ki bu tüm günümü aldı sabahtan akşama) sancı gelme sıklığı arttıkca sancında şiddetleniyor ve uzuyordu sancı sıklığım 10 15 dk.ya düştğünde gittim saat öğleden sonra 6da dr suyu patlattı doğumu hızlandırmak için saat 8 gibi..
gece 12de doğum yaptım
ikinci doğum daha hızlı ilerliyormuş onu bilemeyeceğim daha yaşamadım :KK70:

Hiç endişelenme canım bende senin gibiydim. .. ama inanki hamileliğin güzel geçiyorsa dogumunda güzel geçecek ve doğumdan sonrasida. ..abartılı sözlere kulaklarını tika, ve bundan sonra merdiven in çık ve hurma ye çok faydasını göreceksin Allah bır avaz da kurtarsin inşallah
Amin inşallah

Amin cnm.
Bu arada Medical Parkta -Suat beyde dogum yapan yokmu aramizda olan varsa lütfen yazin nasil geçdigini merak etyorumm

sanci suresi açiklik saati vs bunyeye gore degisiyor
ben sanci hissettigimde hastaneye gidiyorum,bakiolar 2 cm açikliik oluyor,bi kaç saat içinde 4-5 cm oluyor , sanci baya hiisediliyor peridural ignesi vurunuyorum, uç bes saat içindede çocuk doguyor
igne için 4 cm açiklik sart

kimisinde nisan gelir su gelir herkees ayni deil
hatta ayni kadinda heer dogum ayni deil , ben kuçuk oglumu az kalsin evde doguruyordum,sanci olunca hasraneye gittim çok hizli açilma oldu,yarim saat içinde çocuk dogdu

dogum sancisi oldugunu illaki anlarsin, ilk dogumun oldugu için açilma çok hizli olmaz buyuk ihtimalle
hayirlisi olsin sagliklica kucagina al ins yavrunu

Allah kurtarsin saglikla kucagina almayi nasip etsin bebisini ins..
Normal dogumun kolayligi senin elinde korkmazsan doktorunun talimatlarina uyarsan sakin olursan guzel gecer dogumun..
Annem hacdan fatmaana cicegi getirmisdi hamile doguma gittiginde suya koyuyorsun acildikca seninde acilman oluyor .. Yakinda tanidigin haci teyzeler varsa bi konusun .. Biz yaptik Allaha sukur saglikla kavustum bebegime..
Allah bagislasin annali babali buyusun..
Arkadaslar Beylikduzi kolan hastanesinde dogum yapan varmi Arzuv hanimi onerdilerde bana..
lutfen kimse varsa seslensin

çok teşekkürler arkadaşlar sizlerin yorumlarını okuyunca rahatlıyor insan,allah kolayca kucağımıza almayı nasip etsin amin

X