Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaç saat sonra değildee şöyle canımmm benim ilk doğumumda dr sancı süresini ve kaç dk da bir geldğini bir kağıda yaz demişti (ki bu tüm günümü aldı sabahtan akşama) sancı gelme sıklığı arttıkca sancında şiddetleniyor ve uzuyordu sancı sıklığım 10 15 dk.ya düştğünde gittim saat öğleden sonra 6da dr suyu patlattı doğumu hızlandırmak için saat 8 gibi..normal doğum yapmak için sancılar başladıktan sonra aşağı yukarı kaç saat sonra hastaneye gitmemiz gerekiyor,çünkü insan rahim açıklığını anlayamıyor okuduğum kadarıyla(ilk doğum)
Amin inşallahHiç endişelenme canım bende senin gibiydim. .. ama inanki hamileliğin güzel geçiyorsa dogumunda güzel geçecek ve doğumdan sonrasida. ..abartılı sözlere kulaklarını tika, ve bundan sonra merdiven in çık ve hurma ye çok faydasını göreceksin Allah bır avaz da kurtarsin inşallah
Hiç endişelenme canım bende senin gibiydim. .. ama inanki hamileliğin güzel geçiyorsa dogumunda güzel geçecek ve doğumdan sonrasida. ..abartılı sözlere kulaklarını tika, ve bundan sonra merdiven in çık ve hurma ye çok faydasını göreceksin Allah bır avaz da kurtarsin inşallah
Allah bagislasin annali babali buyusun..Allah kurtarsin saglikla kucagina almayi nasip etsin bebisini ins..
Normal dogumun kolayligi senin elinde korkmazsan doktorunun talimatlarina uyarsan sakin olursan guzel gecer dogumun..
Annem hacdan fatmaana cicegi getirmisdi hamile doguma gittiginde suya koyuyorsun acildikca seninde acilman oluyor .. Yakinda tanidigin haci teyzeler varsa bi konusun .. Biz yaptik Allaha sukur saglikla kavustum bebegime..