Normal doğuma engel mi?

lovewinning

1_nisan_2012 <3
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2011
258
5
96
İstanbul
merhaba arkadaşlar.öncelikle rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin diyerek sorumu sormak istiyorum.
ben 2 hafta kadar önce doktor istediği için rutin tahlillerimi yaptırıp hastaneye gittim.kan tahlilimi sağlık ocağından almıştım.
muayeneden 1 hafta sonra sağlık ocağı kanımda bi değerimin sorunlu olduğunu,akdeniz anemisinden şüphelendiğini ve hb elektroforezi testi yapılması gerektiğini söyledi.
tekrar kan verdiğimde anemi olmadığını ama doğum sırasında bu sorun yüzünden çok fazla kan kaybedeceğimi flan söyledi.

(ben o arada anemi olmadığım için sevinirken ne dediğine pek odaklanamadım aklımda sadece fazla kan kaybedersin cümlesi kaldı:30:)

doktoruna söyle ona göre sana tedavi uygulasın deyip gönderdi.
Bilen arkadaşlarıma soruyorum bu durum benim normal doğum yapmama engel midir? yaşayan bilen var mı? adını sanını bilmediğim birşeyle karşı karşıyayım yardımlarınızı esirgemeyin lütfen.
şimdiden teşekkürler.:16:

cnm hastalığının ismini bilmediğin için bişey diyemeyeceğim ama bence kan kaybı yaşatacak bir durumsa bu sezeryan içinde riskli olacakdır çünkü sezeryanda normal doğuma oranla daha fazla kan kaybediliyor bence bu durumda normal doğuma engel olmaz sanırım doktorun ilaç yada herhangi bir tedavi yapar ve bence rahatlıkla atlatabilirsin. Doktorların bazılarının huyudur abartma sen kendi doktoruna bir görün bence çok önemli bişey değildir (inş)

cnm hastalığının ismini bilmediğin için bişey diyemeyeceğim ama bence kan kaybı yaşatacak bir durumsa bu sezeryan içinde riskli olacakdır çünkü sezeryanda normal doğuma oranla daha fazla kan kaybediliyor bence bu durumda normal doğuma engel olmaz sanırım doktorun ilaç yada herhangi bir tedavi yapar ve bence rahatlıkla atlatabilirsin. Doktorların bazılarının huyudur abartma sen kendi doktoruna bir görün bence çok önemli bişey değildir (inş)

çok teşekkür ederim cevap için.inşallah değildir.galiba abarttıkları doğru çünkü ilk anemiden şüphelendiği zaman bebeğin karnında ölür,seninde hayatın tehlikeye girer flan demişti.ağlayarak gitmiştim kan vermeye ama çok şükür oyle bişey çıkmadı.Allah bütün hamilelere kolay doğumlar nasip etsin inş.

Normal doğumda 500 ml, sezaryanda 1000 ml kan kaybı oluyor.yani sezaryan daha kanamalı bir işlem olduğundan kan problemi olan gebelerde normal doğum özellikle tercih edilir.

Back
X