Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cevap için teşekkür ederim bende 18 gün olunca iyilesmeyecek diye düşünmeye baslamistimBenim bir aya yakındı dikislerimin tamamen düşmesi.
Rica ederim.yok iyilesiyor ipler eriyor zamanla.Cevap için teşekkür ederim bende 18 gün olunca iyilesmeyecek diye düşünmeye baslamistim
Bir an önce iyilessin istiyorum cnm bazen oturup kalkmak sorun oluyor bazen de hiç acı hissetmiyorumİplerin erimesi 25gunu buldu canim hatta acimamasi nerdeyse 40gunu buldu
Agri kesici almiyormusun?Bir an önce iyilessin istiyorum cnm bazen oturup kalkmak sorun oluyor bazen de hiç acı hissetmiyorum
Cnm üç tane hap verdi dr ağrı kesici antibiyotik ve rahim içinde kalan siviyi atmak için hap ama hepsini kullandim bittiAgri kesici almiyormusun?
bana dr majezik vermisti.hap bitince agrim oluyordu biraz.
Emzirirken mi mazejik werdi bana parol wermisti sute gecer diyeAgri kesici almiyormusun?
bana dr majezik vermisti.hap bitince agrim oluyordu biraz.
Nekadardiki dikislerin benim disarda 4taneydi anlamadim cok sukur agri sizi hap bile kullanmadim sadece korkuodum wcde canim acir diye gitmek istemiodumBir an önce iyilessin istiyorum cnm bazen oturup kalkmak sorun oluyor bazen de hiç acı hissetmiyorum
evet emzirirken kullandinEmzirirken mi mazejik werdi bana parol wermisti sute gecer diye
Benim agrim olmadi cok sukur 4dikis wardi disardan benim oyuzden paroluda kullanmadim Allaha sukur ama parol bana hamileleri kandirmak icin yapilmis gibi gelii bas agrimi bile gecirmioki)evet emzirirken kullandin
bazi doktorlar vermiyor
Benimki direk majezik verdi
sanirim parol hafif oldugu icin agriya iyi gelmiyor.agrini geciriyormuydu peki.
hap bitti o zaman dikisim sizlamaya basladi
hap kullanirken hic aci hissetmedim.
Benimde 5 dikisim vardi.agri kesici olmasa duramazdim hap bitince anladim acisini.Benim agrim olmadi cok sukur 4dikis wardi disardan benim oyuzden paroluda kullanmadim Allaha sukur ama parol bana hamileleri kandirmak icin yapilmis gibi gelii bas agrimi bile gecirmioki)
Dikişim fazla cnm 10 taneNekadardiki dikislerin benim disarda 4taneydi anlamadim cok sukur agri sizi hap bile kullanmadim sadece korkuodum wcde canim acir diye gitmek istemiodum