canım öncelikle çok geçmiş olsun ne zordur bilirim... ben doğum yapalı 6 ay oldu ve aynısı hatta daha da beteri başıma geldi. dış dikişlerim olduğu gibi hep açıldı.oysa çok kolay doğum yapmıştım masaya çıktım 3 dakika sonra bebeğim kollarımdaydı. ben bilemedim hiç uyaranda olmadı dikkat edemedim ve maalesef açıldı. kayınvalidem daha hastaneden çıkmadan çocuğu yatarak emziremiyorsun otur da emzir dedi ve maalesef sürekli oturdum tüm dikişlerde açıldı. hastanede ilaçlı su falan hiçbirşey vermediler. sadece kuru tut demişlerdi eee oda kanama oluyor kuru tutmak pek mümkün değil

tam 1,5 ay çektim dikişler açılınca enfeksiyon kaptığım için tekrar dikemeyiz o yara kendiliğinden kapanacak dediler. ve düşün insanın eli bile kesilince kaç günde iyileşiyor kaldı ki orası. kabus dolu 1,5 ay geçirdim çok ağladım bende. dikişler açıldıktan sonra antibiyotik verdiler ve hergün 4 defa 15 dakika batikonlu ılık suya oturdum hatılamak bile istemiyorum çokkkk kötüydü. o yüzden dikkat et kendine çok fazla hareket etme ve ilaçlarını ihmal etme. gerekiyorsa 1 kutu antibiyotik daha kullan.
ben kayınvalidemin azizliğine uğradım yok biz doğum yaptık geldik şu kadar iş yaptık yok bize bakan bile yoktu, yok efendim şu kadar çamaşır yıkadık diye öyle bi konuştu ki sanki normal doğum yaptın diye kalk koş ayy aklıma geldikçe çıldırıyorum.neyse çok konuştum ama lütfen dikkat et kendine seni çok iyi anlıyorum çok zor bir durum acil şifalar diliyorum.