- 29 Ekim 2016
- 1.368
- 391
- 123
- 35
- Konu Sahibi Sermin3694
Genişleme oluyor mu normal doğum da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vajinadan bahsediyo galiba arkadaş :))Genişleme derken![]()
![]()
İlk doğum daha zor sanırım diğerleri daha kolayCanım annem en küçük kardeşime hamile kaldığında lokantamız vardı doğum yapacağı güne kadar çalıştı devamlı yürüdü hareket etti.Doğum sancısı geldiğinde geve 12 ye kadar bekledi ağrısını evde çekti suyu gelmeye başladığında hastaneye götürdük 12.30 gibi hastanedeydi ve nerdeyse 10 cm yakın açılması vardı girdiği gibi çıkması nerdeyse bir oldu...
Doğumuna yakınken hele daha çok yürü hareket et..
Canım normal Doğum yaptım bende bunu düşünüyordum hep. 40 gün sonra ilişki vakti gelince ilk gece ki gibi dar ve sıkıydı bi ara komple kapandı sandım. Şuna hiç bit fark YokEvet evet vajinada genişleme oluyor mu
Kişisine göre değişiyor canım dayımın eşi ilk çocuğunu köye giderken dopurmuştu tam yanımda oturuyordu sancıları geldiğinde suyuna bile şahidim girmesiyle çıkması onunda bir oldu.Kendisi devamlı iş yapar hareket ederdi.İlk doğum daha zor sanırım diğerleri daha kolay
Heh tamda bunu merak ediyorum :)Doğum anında peki bayılma falan olursa normal doğum videosu izlerken bile fenalık geldi gerçekten çok zor görünüyor acı esigim cokda düşük değil aslında ama çok korkuyorum
Gerçekten kafama çok takıyorum bende ne olur diye nasıl dayandin ilk doğumuna zor değil mı doktorum hiç sezeryan demiyor zaten bebiş baş aşağı bipozisyon daCanım normal Doğum yaptım bende bunu düşünüyordum hep. 40 gün sonra ilişki vakti gelince ilk gece ki gibi dar ve sıkıydı bi ara komple kapandı sandım. Şuna hiç bit fark Yokay çok utanarak açıkça yazıyorum
Kaçıncı haftan canımHeh tamda bunu merak ediyorum :)
13 +2 ehehhehKaçıncı haftan canım
Daha çok varmış canım.senin ohhh ne güzel zamanlar13 +2 ehehheh
Ama merak ediyor iste insanDaha çok varmış canım.senin ohhh ne güzel zamanlar
200 Doğum yapsam hepsi normal olsun derim. Ben bebeğim alırken onu kaçağıma rahat aldım sevdım eşimle gezdik sarıldık normal gibisi yok . Doğunca herşey geride kalıyorGerçekten kafama çok takıyorum bende ne olur diye nasıl dayandin ilk doğumuna zor değil mı doktorum hiç sezeryan demiyor zaten bebiş baş aşağı bipozisyon da