- 7 Eylül 2016
- 280
- 118
- 23
- 41
- Konu Sahibi Sermin3694
Ben hepsinden korkuyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merak etmez olur mu insan canım 30 dan sonra merak artı tutuşma oluyorAma merak ediyor iste insanya kuzum aynini dusundum bugun allah seni inandirsin ya bayılırsam bebegim nasil guc bulcak?
Benimde 34. Hafta canım çok yakinlasti artıkBenim 35.hafta.ilk dogum sezeryandi gunlerce aci çektim simdi normal bekliyorum cok korkuyorum ama sezeryandan daha kotu olamaz heralde.
Bebeğin durumuna ve suyuna sancılarına göre belirliyolar canım. Sorun yoksa 36da sezaryene almaz erken çünküKizlar birde ben simdi haftaya gidicem doktora 36 hafta oluyo sezeryan olursa hemen almazlar gün verirler dimi 38 39 haftaya
Evet canım sezeryan da gün veriyorKizlar birde ben simdi haftaya gidicem doktora 36 hafta oluyo sezeryan olursa hemen almazlar gün verirler dimi 38 39 haftaya
Noemal doğum yaptım abartılacak bir şey değil. Taş düşürüyormuşsun da sancılanmışsın gibi düşün. Olup bitiyor işte. Bende genişleme olmadı, dikiyorlar zaten alt takımı:)) sezaryen yapmadığım için onun normale göre zorluğunu ya da kolaylığını bilemiyorum. Fakat şartlar uygunsa, normal doğum bebeğin dünyaya gelirken kanal geçişi esnasında tanıştığı bakteriler ve akciğer gelişimi için önemli bir durum.
Sağlığı el veren normal doğum için kastırsın. Yoksa sağlık olsun. Önemli o
Teşekkür ederim canım saolasiniki doğum yaptım normal.
şimdi netten doğum videosu açsam heralde korkudan bakamam.
hic de merak edip izlemedim ne hamileligimde ne doğumundan sonra.
gördüğüm tek doğum sahnesi bizzat yaşadığım.
izlemeyin izlemekle yasamak farkli seyler kendinizi kosullandiriyorsunuz.
akışına bırakın bazi seyleri.
her insan farklıdır.herkesin doğumu da farklıdır.kendine özgüdür.hayırlısıni isteyin dua edin.kendinizi neye hazirlarsanız onu yaşarsınız..
genişlemeye gelince öyle bisey olsa dünya üzerinde kimse normal doğum yapmaz yada doğumdan sonra bosanmalar olurdu heralde.
rahat olun doğumda nasıl bebeğin çıkışı için hamilelik boyunca ve doğum anında vücut kendini hazirliyorsa doğumdan sonra toparlanmaya başlıyor.
hayirli doğumlar sağlıklı bebekler dilerim tüm hamilelere..
Ben derim kolay,baskasi der zor. sen farklı bir şey yaşarsın. standart değil bu dogum olayı. Video izleyipte germeyin kendinizi yok yere. Nitekim her türlü dogum yapan da yaşıyor ışte.[/QUOT
Merak ediyor insan istemez ilk doğum olduğu için bide bebek için risk almak istemiyorum ama en sağlıklı olanı o tabi