Arkadaşlar kegel egzersizi falan demişiniz..Bende internette görmüştüm doktoruma danıştım hamilelikte yapılmaz dedi.Biz onu doğum sarkmalarını gidermek için öneriyoruz dedi.Bence doktorunuza danışmadan yapmayın..İnternetteki herşeyede inanmamak lazım ..
doktorlar artık sezeryana almak için ne uydurcaklaırnı şaşırıyorlar. sezeryan hem maddi hemde zaman olarak işlerine geliyor. mesala normal doğuma aniden girecekler ama sezeryan programlı tabi işlerine geliyor bence bunca senelerdir yapan nasıl yapmış nonrmal doğumu.
kızlar ben küçük bişey anlatım işte adamın biri karısının doğumuna girior ve o anı o rahmin genişlemesini her şeyi görünce krısıyla bidaha birlikte olmak istemior kadın da kaynanasına anltıo durumu kaynanasıda yemek yerlerken bbir kase bal istio bak oğul kadın cinsel organı bala benzer içine ekmeği bandırınca nasıl açılıor sonra eski halini alıorsa karında eskisi gibidir dior bu bir örnekti demek bişey olmuormuş
opuyorumnanaktan
isini hakkiyla yapan ve acele etmeyen bir doktor yaptirirsa dogumu sorun olacagini sanmiyorum,genelde bu tur sorunlar zamani gelmeden ikinmaktan ve acelecilikten oluyor,hersey normal akisinda ilerlerse sorun olmaz.Dogumdan bir sure sonra da hersey eski aline gelir.
benim bugün 32 gün oldu doğum yapalı 40ı bekliyoruz bakalım test etcez artık :)) o bişe deilde makatta çatlak kötü oluyor normal doğumdan sonra!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?