NORMAL EPİDURAL Mİ YOKSA EPİDURAL SEZERYANMI?

slaglsn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2015
4
1
1
30
merhaba arkadaşlar 10 haftalık hamileyim ve ilk hamileliğim ilk evladım olucak nasipse. ama her acemi hamileler gibi fazlasıyla korkularım var öncelikle epidural normal doğum yada epidural sezeryanmı çok ama çok kararsızım..o_O kendi doğum hikayelerinizi okumaya ve tavsiyelerinize çok ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim:KK24:

her dogum hıkayesı farklıdır
hatta senın her cocugunda hamılelıgın ve dogumunda farklı olacak hıcbırı bırbırıne benzemeyecek
cok dogal bı surectır daha cok yenı hıc kendınızı korkutmayın
korkunuz da varsa doktorunuzla konusun :)
cok korkan kendıne guvenemeyen panık olana normal yaptırmıyorlar kaslarını nefesını y0netemezsın ıslerı zorlastırırsın dıye
panık sanada herkesede hata yaptırır
rahat ol kendıne guven catır catır dogurcaz :D
hangısı bızım ıcın uygunsa o olcak
sezeryan dıye konusursun hıc ummadık yerde sancın baslar onceden normal olur
normal dersın saatlerce gunlerce beklersın sezeryan olur :)
en ıyısı dusunme akısına bırak
benımde ılk bebıs olcak
saglıklı sıhhatlı olsunda nasıl olsa dogar ;)

her dogum hıkayesı farklıdır
hatta senın her cocugunda hamılelıgın ve dogumunda farklı olacak hıcbırı bırbırıne benzemeyecek
cok dogal bı surectır daha cok yenı hıc kendınızı korkutmayın
korkunuz da varsa doktorunuzla konusun :)
cok korkan kendıne guvenemeyen panık olana normal yaptırmıyorlar kaslarını nefesını y0netemezsın ıslerı zorlastırırsın dıye
panık sanada herkesede hata yaptırır
rahat ol kendıne guven catır catır dogurcaz :KK70:
hangısı bızım ıcın uygunsa o olcak
sezeryan dıye konusursun hıc ummadık yerde sancın baslar onceden normal olur
normal dersın saatlerce gunlerce beklersın sezeryan olur :)
en ıyısı dusunme akısına bırak
benımde ılk bebıs olcak
saglıklı sıhhatlı olsunda nasıl olsa dogar :KK66:
Galiba haklısın akışına bırakmak gerekiyor herşeyi.. gönlüm normal doğumdan yana Allah hayırlı doğumlar nasip etsin bize hepimize inşallah:KK46::KK46:bi an önce şu evreleri atlatıp bebişimi kucağıma almak istiyorum !! :)

Selam hanımlar benimde doğumum yaklaşıyor normal doğum 15 ekim dedi doktorum ama ben korkuyorum Spinal yada sezeryan olsun istiyorum sizce hangisi? Son zamanlarımı yaşıyorumm heycanlıym hemde çok

Sadece bir ay kullanılmış concord neo bebek arabası puset ve anakucağı(oto koltuğu) 2015 model. İlgilenenlere fotoğraf gönderebilirim yeni bir araba almış gibi olursunuz.

Sadece bir ay kullanılmış concord neo bebek arabası puset ve anakucağı(oto koltuğu) 2015 model. İlgilenenlere fotoğraf gönderebilirim yeni bir araba almış gibi olursunuz.
Acaba sattinizmi ve neden satiyorsunuz memnun kalmadinizmi fiyatini ogrenevilirmiyim ve fotograflarini gonderebikitseniz rengi?

Acaba sattinizmi ve neden satiyorsunuz memnun kalmadinizmi fiyatini ogrenevilirmiyim ve fotograflarini gonderebikitseniz rengi?

Hayır satmadım. Oğlum kalça çıkığı tedavisi gördü aylarca alçıya alındı doğduktan bir ay sonra. Ve alçılı bir şekilde ne pusete ne de anakucağına sığmadığı için kaldırdım kullanmadım sadece bir ay kullandım yani ana kucağını sadece bir kez hastane çıkışı kullanmıştım bir çizik dahi yok. 2500 liraya aldım 1300 liraya vericem. Siz de izmirlisiniz galiba elden teslim yapabiliriz.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    50 KB · Görüntüleme: 62
  • image.webp
    image.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 59
  • image.webp
    image.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 63
  • image.webp
    image.webp