Normal insan gibi aramızda gezen kişilik bozukluğu olan manyaklar….

Slayer Witch

Schadenfreude enjoyer
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2017
1.050
2.720
133
Konuya şöyle gireyim ben epey hassas, etrafında olan biteni çabuk fark eden ve direkt kendini kapatan; zarar görmemek adına birinin ufak bir yanlış davranışına kendini kapatan, tabiri caizse sümkürür gibi insan harcayan biriyim ve biraz sivridilliyim bu sebeple çevremde çok fazla insan barınmaz. Arkadaşlarım da genelde empat tipler yani içimi görebildiklerini düşünüyorum yanımda kaldıklarına göre. Bu sebeple eşimle çok tartıştığım oldu bana en son artık insanlara tahammül göster anlamaya çalış, her şeyi evirip çevirip kafanda kurma tanımadan yargılama değiş artık dedi. Allahım nerden dedi o lafı der demez hayatıma bir akıl hastası çektim… Sitemize yeni gelen biri 2 kadın, anne kız, kızın yaşı bana yakın, bekar biri başlarda site bahçesinde denk geldik ara sıra sohbet ede ede arkadaş olduk. Enerji dolu cıvıl cıvıl bi tip, benim oğlanla da pek oynuyor oğlan da bunu sevdi falan. Samimiyet arttıkça kız benimle rekabete başladı, işte tatile gittik geldik bu hemen ben de gidiyorum diye daha üst segment bi yerden bahsetmeye başladı ama nedense sürekli bi aksilik çıktı gidemedi (yersen) uçak biletini açığa aldırmış da artık bi ara istediği yere uçarmış da falan, kolumda hepimizde nerdeyse olan altın künyeler bileklikler var onlara kafayı taktı yok bunlar kaç ayar yok kim yaptı sen mi yaptın kaç gram gel zaman git zaman aynılarından bulmuş Çelik olduklarını tahmin ediyorum koluna takmış gözüme sokuyor, instadan bana postlar atıyor işte akıllı kadınlar evlenmezmiş evlenenler salakmış alt metinli yok işte şey diyor benim de bahtım kötü yüzüm güzel işte senin bahtın güzel???(gayet de güzel kadınım bu arada), allaaahh allaah diyorum ya bi inceleyeyim bu değişik bi deli hem kocama da söz verdiydim zaten tahammül edicem biraz diye… Neyse kız benim hayatımda ne görse ne konuşsak hep bir üstünü o yapmış oluyor ya da yapacak oluyor ne hikmetse artık. Sürekli bi yarış halinde ama anlamadım gitti yani öyle süper bi hayatım da yok he normal bi aileyiz işte öyle kendi yağımızda kavruluyoruz ama mutluyuz yani eşimle çocuğumla yaşıyoruz canlıyız anlatabiliyorumdur umarım herhalde bunun içi ölmüş tahammül edemiyor bizi gördükçe ama ona da zararımız yok ki. Gel zaman git zaman artık komşularla falan otururken geliyor alttan alttan beni ima edip küçük düşürmeye çalışıyor işte sen de evde tıkılmışsın çocuk falan kocan çalışıyor sen yiyorsun oh ne güzel (kendi hem annesiyle yaşıyor hem çalışmıyor) dedim ben de ya benim bebeğim hem ufak hem kocam bize bakabiliyor bu işler böyle ben de evi çekip çeviriyorum büyüsün mesleğim elimde sen bizi düşünme canım:) yok işte biliyorlar mıymış kocam benden küçükmüş falan sürekli kendi kendine beni bi şekilde muhabbet malzemesi yapmaya çalışıyor. O kadar ilginç bir vaka ki kadın. Arada geliyor durduk yere bir sürü yalan olduğu belli ama çok çok havalı (yalan olduğu belli çünkü yıl yer zaman soruyorum olaylar hep çakışıyor birbirini tutmuyor) hikayeler anlatıyor, alttan alta bana hep bi üstünlük kurma çabası ama beni nasıl da seviyor görmeyin böyle ayyyy inanmazsınız Akşamın bi vakti kocam evdeyken giyinip süslenip kapımı çalıyor bak gece gezmeye gidiyorum güzel olmuş muyum diye artık niyeti neyse hahahahha belki kocam açar da görür onu diye mi düşünüyor artık Arada da annesinin ona ettiği kötülükleri anlatıyor işte çocukken evden kovarmış sürekli kötü davranırmış vs bi yandan da kendini acındırıyor. Değişik bir vaka, instada ferraride fotolar işte yok adına gönderilen çiçekler görseniz yani binlerce takipçisi var falan arkadaşım merak etti buna bi baktı hikayeler full fake ve takipçiler bot… Şaşırdım ben de aklıma gelmemişti. Neyse en son tak etti sen beni kıskanıyorsun kafayı yemişsin benden ve hayatımdan uzak dur diye kavga çıkarıp sildim bunu hayatımdan, bütün komşularıma gidip beni kötülemiş kimse de sallamamış tabi kulağıma geliyor… Öyle yani dert değil ama ilginç bir yaşantı oldu nerdeyse 2 ayımı değişik bir gözlem ile geçirdim

Son düzenleme:
nereden bulursunuz böyle antin kuntin insanları , akşamım bi vakti süslenip kapınıza gelecek falan töbe töbesteyşın

nereden bulursunuz böyle antin kuntin insanları , akşamım bi vakti süslenip kapınıza gelecek falan töbe töbesteyşın
Kız ben ne bileyim ne zamandır da kimseyle tanışmıyordum birden bire böyle şaştım kaldım

Değişik vaka ya ..6 yıllık komşumla cocuklarımız aynı sınıfta hem çok samimiyiz hem de bir sınır vardır asla aramadan çat kapı gitmeyiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…