- Emoji Skoru
- 8
- Puanlar
- 3
Sen de dikkat et gece gaz kaçırma haydi yallahSusayım susayım diyorum durup dururken boş falan diyorsunuz sen çok mu dolusun ?Allah için git hadi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen de dikkat et gece gaz kaçırma haydi yallahSusayım susayım diyorum durup dururken boş falan diyorsunuz sen çok mu dolusun ?Allah için git hadi.
Sana mı düştü bunun derdi benim konuma gelen sensin yallah yolu sana yakışırSen de dikkat et gece gaz kaçırma haydi yallahbomboşsun
Yaş kaç 13 galiba. telefon açık uyuduğuna ve bunu konu ettiğine göre.yada zekada bir problem varSana mı düştü bunun derdi benim konuma gelen sensin yallah yolu sana yakışırduyacak olan da sen değilsin dinleyen de ddkdjdjjddjkdjdk yürrrrüüüüü
Hakaret etmeye devam edersen sonuçları sana ağır olabilir hatırlatayımYaş kaç 13 galiba. telefon açık uyuduğuna ve bunu konu ettiğine göre.yada zekada bir problem vartamam sensin küçük
![]()
Hakaret değil konu çok saçma ve çok boş. yaşın küçük herhalde diye düşündüm ama yaşının getirdiği olgunlukta değilsin belki de.daha muhatap olmuyorum mutluluklarHakaret etmeye devam edersen sonuçları sana ağır olabilir hatırlatayımbuyur devam et
aynen benim teyze djdjdjjd
HANGİ YAŞTA NASIL DAVRANMAM GEREKTİĞİNİ KİMSEYE SORACAK DEĞİLİMHakaret değil konu çok saçma ve çok boş. yaşın küçük herhalde diye düşündüm ama yaşının getirdiği olgunlukta değilsin belki de.daha muhatap olmuyorum mutluluklar![]()
Aynı şekilde benden çok o istiyorHahahah bizde aynı şekilde her gün olmasa da telefon açık uyuyoruz gece.
Sabah seslenerek uyanıyoruz ya o ya ben hangimiz daha erken uyanırsa.
Allahtan horlama yok.
Kavga ettiğimiz günler uyumuyoruz ama o şekilde
Genelde kendisi istiyor bu şekilde uyumayı ben istemiyorum saçma geliyor ama kiramiyorum![]()