• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

normal mi bu adam ?

yüz yüze görüştünüz mü hiç? İlk görüşte aşık olmuş olabilir belki. Böyle bir adam tanıyorum kendisi eşim:KK16: bana ilk buluşmamızda ben Şen'inle evlenicem demişti:KK45:bir hafta sapık sandığındaki için konuşmamıştım. Ama sapık değil aşıkmış:KK200: senden çok etkilenmiştir, hayallerinde ki kadın tarifine uyuyorsundur.. erkeğin seveni iyidir.
Hiç yüzyüze görüşmedik ki ☹️ Sadece resimlerimi gördü . İnanılmaz güzel buluyor böyle yapması ondan mı anlamadım . Maşallah size . Keşke görüşüp yapsa

tipik ergen hareketleri
1.) evlilik planları
2.) ikinci günden özledim, ölüyorum bitiyorumlar
3.)iyi ki varsın, sensiz yapamam
şimdi bunlar tavlamak için yapıldığı belli, demek ki dış görünüşünüzden etkilenmiş. hiç uğraşmaya değmez çünkü herkese bunları yapıyor. evet biliyorum bana da yaptılar ben hayır diyince ay o ayılıp bayılan adam aniden yok oldu :KK70:
Hayır diyince yok olması normal çünkü bağlanmıyor , anı paylaşmadan atlıyor . Bu nasıl sevgi olabilir ? Olmayınca da senin tipindeki başka kapıya . Bu erkekler niye böyle ya ☹️

Hiç yüzyüze görüşmedik ki ☹️ Sadece resimlerimi gördü . İnanılmaz güzel buluyor böyle yapması ondan mı anlamadım . Maşallah size . Keşke görüşüp yapsa
Ay o zaman o değişik bi adam. Eşimle biz aynı grupta bi kaç kez birbirimizi görüp konuşmuştuk . Uzun zamandır güzel bi kız görmemiş demekki .

Mesleği nedir?
İnsanın kalbinde biri yokken bile birisinden etkilenmesi zorken kaldı ki birini unutmadan başkasıyla görüşmek yanlış.

Mesleği nedir?
İnsanın kalbinde biri yokken bile birisinden etkilenmesi zorken kaldı ki birini unutmadan başkasıyla görüşmek yanlış.
Doktor kendisi . Yanlış olduğunu biliyorum ama diğer kişi olmadı içimde ukte kaldı . Onu beklerken çok iyi insan kaçırdım . Bana teklif ederlerdi ben onu beklerdim istemedikçe nasıl istemez diye diye 2 senem gitti nerdeyse

Doğru değil ama o insani unutmadan başka birini hayatına almak. Karsindaki insana da yazik olur sana da. Boyle bi mecburiyette yok pişman olma sonra

Berbat bir ilişkiden çıktım kızlar . Onu seviyordum beni istemiyordu . Çok yıprandım . Bıraktım . Tabiki onu inanılmaz özlüyorum ama çarem Yoktu . Beni seven , yuva kurmak isteyen birini bulacaktım . Biriyle tanıştım . Tip olarak çok içime sinen biri değil . Ama meslek olarak çok iyi . Ve bende tanıma aşamasına girdim . Henüz yüzyüze görüşmedik . İnstagramdan ekleştik . Bu arada ortak arkadaşlarımız aracı oldu . Ama adam bana resmen 2 günde yürümüyor koşuyor . Ben dış görünüş olarak onun biraz üstündeyim . Ukalalık amaçlı değil durumu değerlendirmeniz açısından belirtiyorum . Çok bakımlı vs biriyim . Ve 2 günde evlilik lafları , gelecek planları , aşırı bir sevgili olma isteği . Daha yüzyüze görmeden aşırı özlüyorum iyiki varsınlar Havada uçuşuyor .Hiç böyle bir kişi ile tanışmadım . Normal mi sizce ? Bu tür adamlara nasıl yaklaşmayalım ? Tecrübe edeniniz var mı
Ikı gun de ne ara özlemiş ki senı amacı farklı yakın da kokusu cıkar ben olsam dırek bırakırım daha tanımadıgım adam bana guzel sozler soyleyemez.

6 senede anca evliliğe geldik. :kahve: Yaşlarımız anca oturdu gerçi küçüklük ilişkisiydi. Yine de yeterince tanımak için yeni yeni tamamdır diyebildim, 1 senede bile erkekler inanılmaz değişiyor. Her şeyleri ortaya çıkıyor öyle tanıyorsun yani. :KK49: Daha 2 günde gelecek planı yapan insandan ben korkarım. :KK51:

cok temkinli ol senin guzel olmanla alakali degil. normal degil hic bi sekilde. diyelim dis girunusun guzel yine ya dur bi taniyom belki anlasamayacagim biri demesi gerekir. herkese boyle baliklama bu adam demektir. hic gozum tutmadi

Sen de yavaşla o da yavaşlasın daha ozledigin başkası varken ne kadar sağlıklı olabilir ki yapmayın kendinize bu kötülüğü hayatınız da birisi olmadan da mutlu olabilirsiniz aramayın kimseyi karşınıza çıkmasını bekleyin sessizce

cok temkinli ol senin guzel olmanla alakali degil. normal degil hic bi sekilde. diyelim dis girunusun guzel yine ya dur bi taniyom belki anlasamayacagim biri demesi gerekir. herkese boyle baliklama bu adam demektir. hic gozum tutmadi
Evet sanırım ilişkim olsun diye istediği bir döneme denk geldim bu ne heves :(

• Beğen
Reactions: KV_
Berbat bir ilişkiden çıktım kızlar . Onu seviyordum beni istemiyordu . Çok yıprandım . Bıraktım . Tabiki onu inanılmaz özlüyorum ama çarem Yoktu . Beni seven , yuva kurmak isteyen birini bulacaktım . Biriyle tanıştım . Tip olarak çok içime sinen biri değil . Ama meslek olarak çok iyi . Ve bende tanıma aşamasına girdim . Henüz yüzyüze görüşmedik . İnstagramdan ekleştik . Bu arada ortak arkadaşlarımız aracı oldu . Ama adam bana resmen 2 günde yürümüyor koşuyor . Ben dış görünüş olarak onun biraz üstündeyim . Ukalalık amaçlı değil durumu değerlendirmeniz açısından belirtiyorum . Çok bakımlı vs biriyim . Ve 2 günde evlilik lafları , gelecek planları , aşırı bir sevgili olma isteği . Daha yüzyüze görmeden aşırı özlüyorum iyiki varsınlar Havada uçuşuyor .Hiç böyle bir kişi ile tanışmadım . Normal mi sizce ? Bu tür adamlara nasıl yaklaşmayalım ? Tecrübe edeniniz var mı
Ne ozlemesi ulan, tanisali iki gun olmus, gormemis bile, hic hoslanmam boyle seylerden, simdi bile sinirlendim..

• Beğen
Reactions: KV_
Back
X