Normal mi bu durum?

mina retriever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
2.960
1.544
63
34. Haftamdayim. Ara ara kasik agrisi oluyor yatinca yuruyunce falan. Yatakta saga sola donerkende karnimin ici aciyor yara gibi. Bazende adet olcakmisim gibi agrim oluyor. Egildigimde veya yururken de vajinada aci ve igne batmasi gibi oluyor. Bu durumlar normal mi?

Ufak tefek dogum sancilari baslamis gibi geldi.
Bi doktorunla gorus nst ye girer sonucu ogrenirsin
Onemli olan belirli araliklarla giriyor olmasi ve pozisyon degistirsen bile hala agrinin devam ediyor olmasi gercek sancilarin basladigina isaret.
Ozellikle sanci oldugunda dakika tut misal 10 dk da bir giriyorsa duzenli aralikla girerse dogum sancisidir bunu aklindan cikarma.
Igne batmasida bir dogum sancisi sekli.
3.cocugumda sancilarimin basladigini cok gec anladim bu yuzden.3.cocugumda vajinama igne batmasiyla sanci yasamis oldum.dogana kadar sadece o sekilde sanci cektim.
Vaktinde hayirli saglikla kuacgina alirsin yavrunu ins.

Ay yapma bende sancidan suphelendim ama dr uma soylemedim korkudan. Alttan bakar falan diye korktum. Normal dogum yapmicam sezeryan yapicam ama 2 ayri dr a gidiyorum. Biri normali bekliyo digeriyle konustum sezeryana gun vercek 2 hafta sonra. Nstye devletteki 36. Haftada girceksin dedi. Ozeldekine randevum 2hafta sonra hem nst hem kontrolum var. Dogum baslarsa ara beni alirim sezeryana hemen dedi. Panik atagm var cok korkuyorum ama 2 3 gundur bu sikayetlerim artti. Agri boyle 10dk da bir seklinde degilde mesela 2 3 saatte bir yada gunde 2 defa gibi oluyor. Ayrica carsiya cikmaktan korkar oldum surekli wc de buluyorum kendimi. Cisim gelince kasik agrisindan duramiyorum. Bebekte dogum pozisyonu almis zaten insallah bekler 40a kadar da yollarda dogurmam. Cok gezip cok merdiven inip cikiyorum cunku...

Hayirlisi olsun hakkinda.devlete gitsende bu sikayetlerini soyledinmi nst ye alirlar seni

Enfeksiyondan da olabilir bi git doktora.enfeksiyon varsa tedavi edilir.
Dr az bi enfesiyon var bol su ic dedi ama ilac vermedi. Bence hamilelikten oncede enfeksiyon vardi diye dusunuyorum cnku sari akintim oncedende oluyodu bide hamilelikten oncede simdide gogsumde de krem tarzda akinti oluyo. Bunlar enfeksiyondan kaynaklaniyodur galiba. Dogumdan sonra ilac isticem cnku ilskide de yanmam oluyo hep

Nst ye baglandinmi

Peki sari sulu akinti nisan degildir dimi? Bu sabah cok akti yataktan kalkinca
Bazen su azar azar geliyor.doktora gitmen de fayda var. Batmalar bende de oluyor ama.anlık uzun ve düzenli değil. Ama idrar geldi mi aman tanrım gercekten iki damla bile olsa zorluyor insanı. Ama bu cuma girdim. Nst o kadar düzdü ki anlatamam.bazen öyle oluyor.

Hos ilk gebeliğimde benim de olmuştu. Resmen aktı gitti bir şey. Bir an suyum geldi dedim. O zamanlar acemilikte var. Tuvalete.gidince baktım yapıs yapıs akıntı rahatlamıştım. Ama bazen aşırı fazla.akıntı da açılmadan olabiliyormuş.

Nst ye baglandinmi

Daha nst girmedim yarin dr a gidicem bakalim

Bunlar gayet normal canım. Vücudun artık yavaştan kendini doguma hazırlıyor. 34. Haftadaymissin stres yapma daha ne ağrıların olacak :)

Evt bgn dr a gittim normal dedi :) peki anlamadigim sey. Ben 34 haftaligm ama ultrasonda 38 cikiyo bu sknti yaratir mi? Erken dogm vs.
Niye o kadar fark var arada. Son adetini yanlis hesaplamis olabilirmisin canim. Doktor haftani ultrasondakine goremi soyluyor yoksa senin gibi 34 hafta mi diyor

Niye o kadar fark var arada. Son adetini yanlis hesaplamis olabilirmisin canim. Doktor haftani ultrasondakine goremi soyluyor yoksa senin gibi 34 hafta mi diyor
Bana soruyor ben söylüyorum dr a. Son adetim dogru cnku ovulasyon testiyle hamile kaldim. Gec yumurtladim aslinda. Dr gelisimi guzel fln diyo sadece.

Evt bgn dr a gittim normal dedi :) peki anlamadigim sey. Ben 34 haftaligm ama ultrasonda 38 cikiyo bu sknti yaratir mi? Erken dogm vs.

Bende 13 haftadayken 16 haftaya atlamışım gelişimi güzel dedi. Yani önden gidiyor güzel gelişmiş dedi. Bu durumda senin de muhtemelen bildiğin tarihten daha erken doğurucaksın demektir :)

Bende 13 haftadayken 16 haftaya atlamışım gelişimi güzel dedi. Yani önden gidiyor güzel gelişmiş dedi. Bu durumda senin de muhtemelen bildiğin tarihten daha erken doğurucaksın demektir :)
Haftaya nst ye gircem bakalm. Benm sezeryan olcak oyle aniden falan gelmeye kalkmasa bari :) ya da aniden bsy anlamadan lap diye cikiverse

Haftaya nst ye gircem bakalm. Benm sezeryan olcak oyle aniden falan gelmeye kalkmasa bari :) ya da aniden bsy anlamadan lap diye cikiverse

Ayy ben hep diyom agri sizi elbette olcak buna alistiriyoruz kendimizi fakat aniden boyle bisey anlamadan gelse diyorum bazen hep hikayelerde oyle okuyorum her gece yatarken bu gece o gece mi diye :))

Ayy ben hep diyom agri sizi elbette olcak buna alistiriyoruz kendimizi fakat aniden boyle bisey anlamadan gelse diyorum bazen hep hikayelerde oyle okuyorum her gece yatarken bu gece o gece mi diye :))
Ay bi kiz anlatiyo karnim agriyodu hastaneye goturdu biri beni diye. Hastanenin kapisindan girerken bebek cikmis. Millet ne rahat doguruyo :) ben daha kocamla ilskiye zor giriyorum bebek nasil ciksin bide nasil oluosa kafasi 9.5cm olmus. Doguma kdr kac cm olcak acaba o kafa ordan cikmaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…