• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal mi bu..

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.309
371
323
Almanya
Nisanlimi ben anliyamiyorum bundan once bi sorun daha yasamistik. Eski konu yu okuyabilirsiniz.
Dun nisanlimdan sifresini istedim vermedi. Ben usteledim yine vermedi. Özgurlugunu kaybetmek istemiomus.
Ben ona karisamazmisim, oda bana karismicakmis. Istedigim gibi gezebilirmisim, istedigim gibi giyinebilirim. Bunu dile getirmedi ama boyle demeye getirdi. Ben biz olalim sen ve ben degil dedim.
Ben ona karismak istiyorum oda bana karisin. Olmuyor iste 'özgurlugum' diyor baska bsy demiyor, onun dusunceleri cok farkli..
Evlendikten sonra vericez ztn sifrelerimiz diyip durdu, zamanla bsy degismez ddm.

Boguldum artik yapamiyorum ama bsy var beni bagliyor ona..

Daha hic resimlerimizide paylasmadi cesareti yokmus gibi bsylere ben bunu dun dile getirince bugun paylasti resimlerimizi. Ben soguduktan sonra sinir olduktan sonra..

Sakin olmam icin neyapmalyim bana yardimci olurmusunuz

Nisanlimi ben anliyamiyorum bundan once bi sorun daha yasamistik. Eski konu yu okuyabilirsiniz.
Dun nisanlimdan sifresini istedim vermedi. Ben usteledim yine vermedi. Özgurlugunu kaybetmek istemiomus.
Ben ona karisamazmisim, oda bana karismicakmis. Istedigim gibi gezebilirmisim, istedigim gibi giyinebilirim. Bunu dile getirmedi ama boyle demeye getirdi. Ben biz olalim sen ve ben degil dedim.
Ben ona karismak istiyorum oda bana karisin. Olmuyor iste 'özgurlugum' diyor baska bsy demiyor, onun dusunceleri cok farkli..
Evlendikten sonra vericez ztn sifrelerimiz diyip durdu, zamanla bsy degismez ddm.

Daha hic resimlerimizide paylasmadi cesareti yokmus gibi bsylere ben bunu dun dile getirince bugun paylasti resimlerimizi. Ben soguduktan sonra sinir olduktan sonra..

Yaslariniz kac canim?

bireyselci bir kişilik böyle insanlar var kişilik meselesi ne bileyim tek çocuktur ya da hayatının önemli bir kısmı tek başına yaşamıştır. ya alışacaksın ya da ayrılacaksın.

Nişanlısınız, istediğini yap-et diyor, fotoğraf paylaşmadı.
Ben kişilerin kendi özel alanlarının olması taraftarıyım ama bu şekilde birşeyler saklıyor gibi olunca insan kıllanıyor tabi.

Nişanlınız haklı, neden şifrelerini size versin ki? Şifre almadan bir olamıyor musunuz? Neden kısıtlanmak istiyorsunuz? Bu normal değil.
Evlendikten sonra neden veriliyor şifreler. Eşimle 7 senedir birlikte 2 senedir evliyiz ne ben bilirim onun şifrelerini ne o benimkileri. Bu bizim özel alanımızdır çünkü.

konularınızı yazarken yaşlarınızı belirtin arkadaşlar sordurmayın her defasında zıpzıpa :KK53:
bende vermedim şifremi , bana da ters
erkekler küfürlü muhabbetler ederler o yüzden de vermek istemeyebilir

Şifresini sana neden versin?
Bu kafa yapısını anlamam imkansız.
"Biz" olmak meselesini sen çok yanlış anlamışsın.
Biz olmak demek cıvık cıvık her şeyini takibe alabilmek falan değildir.
Herkesin kendine ait bir alanı olmalı.
Şifre istemek haddi değil hiç kimsenin.
Çok tuhaf düşünceler.

Nişanlınız haklı, neden şifrelerini size versin ki? Şifre almadan bir olamıyor musunuz? Neden kısıtlanmak istiyorsunuz? Bu normal değil.
Evlendikten sonra neden veriliyor şifreler. Eşimle 7 senedir birlikte 2 senedir evliyiz ne ben bilirim onun şifrelerini ne o benimkileri. Bu bizim özel alanımızdır çünkü.

Sifreleri gecim birde baska seylerinede karisamazmisim..

çılgınsın idolümsün zipzip :KK70::KK70:kk seninle gurur duyuyor En Büyük KK

Bende guldum walaha bu derdim icinde, herkimsen zipzip allah senide guldursun:D

Bu zamanda face şifresi vermek yada vermemek ilişkinin sağlamlığını devamlılığını gösteriyor kesinlikle arkadaş !!!! göstermiyorsa ne olayım ben !!! arkandayız böyle devam....:KK53:

Hayirbyo

Hayir yok oylesine istedim.. Vermedi iste ..

Bence bu konuda ısrarcı olma. Bende ilk başta bu konuda sen gibi düşünüyordum, sonra yaşım ilerledikçe saçmaladığımı gördüm. Yani bir insan aldatmak istedikten sonra, muhakkak aldatır. Ve sen şifreleri bilsen de bilmesen de bu sadakatsizlik er ya da geç ortaya çıkar. O yüzden biraz rahat ol.

Biz zaman içinde gerekli olduğu için şifrelerimizi paylaştık ama kaç ay oldu kimbilir açıp bakmadım bile. O kadar da mühim değil benim için, değiştiredebilir.

Bu arada ikiniz de yanlış düşünüyorsunuz bir konuda. Sadece sen ve ben olunmaz. Sadece biz de olunmaz. Hem biz, hem sen-ben olabilmektir bence güzel bir ilişkinin anahtarı. Bu konuda oturun konuşun bence, sınırlarınızı biraz esnetebilirsiniz ama bu birbirinize müdahale etme boyutuna ulaşmamalı.

Benim de uzun süreli bir ilişkim oldu, ne ben onun şifrelerini bildim ne de o benim sifrelerimi bildi.
Telefonlarımıza bile el sürmedik kolay kolay.

Ortak bir hayatınız olsun ama ayrı ayrı da hayatlarınız olsun.
Birbirinizin özel alanlarına girmeyin.
Sevgilinize güvenin, bu türlü hasta olursunuz, evlenseniz bile yürütemezsiniz. Sonra da boşanmalı mıyım diye konu açarsınız.
Sifreleri gecim birde baska seylerinede karisamazmisim..

Bende guldum walaha bu derdim icinde, herkimsen zipzip allah senide guldursun:D

Back
X