Normal mi değil mi kestiremiyorum artık...

PapatyamsiHatun

Dum spiro spero
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
2.114
1.832
133
Kızlar pms dönemlerinde tarifi olmayan bi iştah problemi yaşıyorum. Ağlayacak kadar moralimi bozuyor bu durum artık. Özellikle son 5-6 aydır bu durum böyle. Kilo vermem gerekiyor, diyet yapmaya çalışıyorum fakat pms illeti beni hayattan soğutacak derecede karbonhidrat ve tatlı krizine sokuyor. Kendimi asla ve katiyyen tutamıyorum öylesine bi iştah geliyor ki nasıl keseceğim ben bunu diye düşünürken ömrüm boyunca kesilemeyecek bi aşkla bağlıymışım gibi hissediyorum. İşte böyle bi iştah... psikolojimi etkiliyor yani. Korkutuyor beni, korkuyorum gerçekten. Bu durum normal mi kızlar ? Bu şekilde bu şiddetle mi yaşıyorsunuz sizde bunu ? İçime bi su serpin...

Bende de var bu iştah tarçınlı su kesiyor biraz diyorlar denecegim bakalım

Bende de var bu iştah tarçınlı su kesiyor biraz diyorlar denecegim bakalım
Hangi tarçınlı su kız hangi tarçınlı su... ne bulduysam tarçını koyup koyup yedim kessin diye. En son dayanamadım gittim tam buğdaylı sandviç yaptım ( içim rahat etsin diyede tam buğdaylı yapıyorum bak ) :işsiz: yok yani karnım tok ama tarifsiz bi iştah var gerçekten moralim bozuluyo şuanda yani. Asla kesilmeyecekmiş gibi hissediyorum çok deli bi şey :KK43:

Hangi tarçınlı su kız hangi tarçınlı su... ne bulduysam tarçını koyup koyup yedim kessin diye. En son dayanamadım gittim tam buğdaylı sandviç yaptım ( içim rahat etsin diyede tam buğdaylı yapıyorum bak ) :işsiz: yok yani karnım tok ama tarifsiz bi iştah var gerçekten moralim bozuluyo şuanda yani. Asla kesilmeyecekmiş gibi hissediyorum çok deli bi şey :KK43:
Bağırsak flora dengeniz bozulmuş olabilir.
Karbonhidrat ve şekeri yedikçe aynı şeyi yaşamaya devam edersiniz :(

Bol bol su için, açlık hissettikçe su için, bir süre sabredip bekleyin açlık devam ediyorsa yoğurt tüketin

Bugün regl oldum. Aynını yaşıyorum anlattiklarınızın. Hem yedim hem pişman oldum. Ne bulduysam hem de..

Bu sorun bendede var butun gun kahvaltı dahil sadece tatlı cikolata vs. yiyerek gecirdigim günler oluyor zaten fizik olarak hep basen gobek ve kalcadan kilo alyorum seker ve karbonhidrat da bu bölgelere dusman kapalı oldugum icin kimse farketmiyor bolgesel kilomu ne kadar zayıfsın diyenler var ama belden asagım sanki bana ait degil spor yapmam gerekiyor ama bi turlu seytanın bacagnı kırıp baslayamıyorum nolucak boyle bu istahla bilmiyorum :KK43:

Bende de oluyor o dönemlerde ama birkaç gün ben kendimi kasmıyorum yiyorum canımın istediği şeyleri çünkü zaten gergin oluyorum.Sonrasında zaten iştahımda normale dönüyor.Bende dikkat ederek yediklerime o birkaç günün telafisini yapıyorum.Ben böyle bir yol buldum belki faydası olur.

Back
X