- 15 Ekim 2019
- 397
- 123
- 103
- 31
- Konu Sahibi ahsenduhaa
-
Hamdolsun yok kuzum hic olmadi cok şükür yerlesme kanaması da olmadiNormal canım 2 doğum yaptım bu ağrılar çok siddetli ve kanamalı lekeli olmadığı sürece normal
Olursun insallah kuzumRahim büyüdüğü için oluyor. (Gebe değilim,hiç olmadım.)
İlk kızımda 4 haftalıktı onuda yaşadım 2 gün pembe kahve arası leke geldi gitti :)Hamdolsun yok kuzum hic olmadi cok şükür yerlesme kanaması da olmadi
Allah razı olsun amin inşallah❤İlk kızımda 4 haftalıktı onuda yaşadım 2 gün pembe kahve arası leke geldi gitti :)
Sağlıkla tutunsun da kavuşun sağ salim inşallah
Hamdolsun kanamam hic olmadi canım inşallahta olmaz sagolasin Allah razı olsun❤Çok normal rahminde çok hızlı büyüyen bir bebek var onunla birlikte normalden kat be kat büyüyen bir rahim var. Ara ara olur öyle vücudun özellikle kasık bölgen değişiyor sonuçta. Kanaman olmadığı sürece korkma. Hatta kanaman olsa bile hemen çok korkma her kanama bebek düştü demek değil. Sağlıkla kucağına al inşallah
Amin canım.Olursun insallah kuzum
Normal kuzum. Benimde olmuştu leke kan veya şiddetli olmadığı sürece normal8+2 haftalık hamileyim kızlar 1 haftadır kasıklarıma hafif hafif ağrılar giriyor ara ara normal mi? Ilk hamileligim? Çevreden nedenn diye soran oluyor12. Haftada doktor randevum bilgi alamıyorum.
Amin inşallah canım Allah razı olsun ❤Amin canım.sen de sağlıkla al kucağına inşallah.
Sagol kuzum kanamam olmadi hamdolsun olmazda ınşallahNormal kuzum. Benimde olmuştu leke kan veya şiddetli olmadığı sürece normal
İnşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSagol kuzum kanamam olmadi hamdolsun olmazda ınşallah❤
Amin kuzum Allah razı olsun ❤İnşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?