Normal mi sizce?

Kimbilir benden önce nerelerini elledi diye el öpme olayını bıraktım ben.
Ama “neden öpmüyorsun” diyen büyüklere çare bulamadım. :110:
Çaresi öpmüyorum elinizi felan demek
Sarılmayı çok fazla öpüşmeyi tensel teması sevmem bende
Ağız şıpırtısına dayanamam
Kan tutar vs vs

Problemli kişiliğim bizimkilerin tabiriyle hepten delirmekten delirtmekten korkuyorum:deli:

Ben de toplu taşımada insanların oturduğu yere oturduğumu düşündükçe, özellikle kafalarının saçlarının değdiği yere saçlarımın değdiğini düşündükçe acayip rahatsız oluyorum :olamaz: Eve vardığımda kıyafetleri zaten üzerimden hemen çıkartıyorum da duş almadan da rahat edemiyorum. Dolmuşta falan unutup kafamı hafifçe yaslasam fark ettiğim anda başımdan aşağı kaynar su dökülmüş gibi oluyor :KK43:

Gercekten bu konuda cok dertliyim. Cahil desem Alman doktor, yasadigim yer Avrupa.

Dusundugum cozumler :

a- Olumune kavgaya giris.
b - Birak Aklinyolu1 sende karistir. Ne yapiyorsa aynisini yap
c - oflayip puflayip yerini degistir
d - Ters bak , gozlerinde sorun var sansin.
e - Sigara yak . (Sigara icmiyorum )
Belkide normal olan onlar:KK57:
Bencede d seçeneği:rapci:

Ben de toplu taşımada insanların oturduğu yere oturduğumu düşündükçe, özellikle kafalarının saçlarının değdiği yere saçlarımın değdiğini düşündükçe acayip rahatsız oluyorum :olamaz: Eve vardığımda kıyafetleri zaten üzerimden hemen çıkartıyorum da duş almadan da rahat edemiyorum. Dolmuşta falan unutup kafamı hafifçe yaslasam fark ettiğim anda başımdan aşağı kaynar su dökülmüş gibi oluyor :KK43:
Aslında bazen bazı durumlarda sebebini dahi bilmediğimiz bir konuda hassasiyet geliştirebiliyoruz

Back
X