normal mi?yardım

evenescence

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2007
134
1
96
Antalya
kızlar 6 hflik gebeyim.pazar gununden beri midem cok bulaniyor ve kasiklarimda ara ara sanci oluyor.acayip bi siskinlik var.normal midir sizce.normalse sebebi nedir.hadi mide bulantisini anliyorum da digerleri neden oluyor. .. Yardimmmm

Merhaba. Böyle endiseli hamileleri gorunce hic dayanamıyorum. Hic korkma. Hepsi çok normal. Zamanla düzelir hepsi. Ben her uyandigimda bambaşka sıkıntılarla karşılaşıyorum. Panikle doktora gidiyorum. Doktor herkesin hamileligi kendine göre olur. Sen de bu sıkıntılarla geçireceksin diyor. İnşallah en kisa zamanda ii olursun. Söylediklerine gore bir problemin yok. Hic korkma.

Karında kasılma ya da kasık ağrıları olabilirmiş. Rahim hem genişlediği hem de hamilelikten dolayı adet göremediğin için bu şekilde şikayetler olurmuş. Benim de ufak kasılmalarım olmuştu 5-6.haftalarda ama mide bulantısı yaşamadım. Ayrıca sindirim sistemi yavaşladığı için gaz ve şişkinlik genelde olur, ki bende de oldu. Ayrıca nadiide nin de dediği gibi herkesin hamileliği farklı farklı. Görülen bütün şikayetlere genel bir bakınca bazen şaşırmıyor da değilim, ne çok derdimiz varmış diye :) Tabi sen yine de muayeneye gittiğinde doktoruna bahset şikayetlerinden canım.

Back
X