• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal mi?

schlalle

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
398
245
53
Kızlar iki aydan fazladır görüştüğüm biri var . Sorun şu ki benimle pek ilgilenmiyor . Yani günlerce aramadığı mesaj atmadığı oluyor. Bundan rahatsız olduğumu söylediğimde ise bana dediği çok yoğun olduğu ailesi işi ve arkadaşlarının çok vaktini aldığı , sürekli telefonla ilgilenemeyeceği , telefonu sevmediği falan... Geçenlerde bu yüzden onunla artık görüşmem istemediğime karar verdim onu sosyal medyadan ve telden silip engelledim , sonra gelip gönlümü aldı , konuştu o an hak verdim. Ama gene de doğru mu yaptım barışmakla bilmiyorum. Sizce?

Kızlar iki aydan fazladır görüştüğüm biri var . Sorun şu ki benimle pek ilgilenmiyor . Yani günlerce aramadığı mesaj atmadığı oluyor. Bundan rahatsız olduğumu söylediğimde ise bana dediği çok yoğun olduğu ailesi işi ve arkadaşlarının çok vaktini aldığı , sürekli telefonla ilgilenemeyeceği , telefonu sevmediği falan... Geçenlerde bu yüzden onunla artık görüşmem istemediğime karar verdim onu sosyal medyadan ve telden silip engelledim , sonra gelip gönlümü aldı , konuştu o an hak verdim. Ama gene de doğru mu yaptım barışmakla bilmiyorum. Sizce?
Daha 2. ayda günlerce arayıp sormamak normal değil tabii ki.
Ailesi, işi, arkadaşlarının yanında sevgilisine 2 dakika ayırmaz mı insan?
Bu açıklama bile çok kırıcı bence, hayatında kaçıncı sırada geliyorum acaba diye düşünür insan.
Akşama kadar mıç mıç konuşup, yazışmayı sevmeyen biri olarak söylüyorum bunu.
Güvenmeyin, başka sevgilisi bile olabilir.

"Günlerce" aramamak mesaj atmamak çok abartı bence. Hani HİÇ mi vaktin olmadı. Bariz yalan. İnsan en kötü yatağa uzandığında iki mesaj atar hani en kötü. O elin telefona hiç mi gitmedi gün içinde. Çalışsa neyse dicem arkadaşlardan bu kadar meşguliyet olmaz. Siz bu çocukla aynı şehirde misibiz yani yüz yüze bişey var mı?

"Günlerce" aramamak mesaj atmamak çok abartı bence. Hani HİÇ mi vaktin olmadı. Bariz yalan. İnsan en kötü yatağa uzandığında iki mesaj atar hani en kötü. O elin telefona hiç mi gitmedi gün içinde. Çalışsa neyse dicem arkadaşlardan bu kadar meşguliyet olmaz. Siz bu çocukla aynı şehirde misibiz yani yüz yüze bişey var mı?
Aynı şehirdeyiz

Beş yıllık ilişkide de normal değil ki şimdi olsun. Tam cicim ayları. Gelen mesaji okuyup kafayı yorganın altına sokulan günler olması lazimken böyle olması tuhaf. Seninle görüşmediği günlerde başkasının yanında olma ihtimali var. Ayrıca bir kadının sevgilisinden ilgi beklemesi doğal.

Hayatında biri olabilir böyle erkek tipleri var.Hem karnım doysun hem pastam dursun diye düşünenler. DAHA cicim aylarında zorlama ile konuşma görüşmeler konusmalarSeven erkek her an yanında olmak ister ilk zamanlar. Bu adam seni sevmiyor bu net.Aile iş güç bunlar bahane değil . Ay içimde kalmasın ayrıl bu adam dan bir cacık olmaz

Yol ver gitsin, iki aylık ilişkide aramayı bile beceremiyorsa bir cacık olmaz o adamdan

keşke barışmasaydın çok anlamsız bi ilişki, insan telefon üzerinden bile eğlenemeyecekse neden ilişki yaşasın ki, bence bu insan senin için sadece vakit ve enerji kaybı...

Back
X