Normal mi?

Kimimkiben82

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2014
644
594
Hanımlar, kısaca kafaya taktığım durumu Söyleyeyim. Eşimle aynı şirketteyiz. Toplantı yapıldı. Eşim benim dışımda herkesin yüzüne bakarak muhabbet etti. Herkesle göz teması kurdu, hatta espri yaptı, güldüler falan. Hatta benim Yanımda oturan bayana baka baka konuştu ama sanki ben orda yokmuşum gibi benim yüzüne bile bakmadı. Çok bozuldum. Orda mal gibi kalmış hissettim kendimi. Abartıyor muyum bilmiyorum. Vala şu evlilik ne zormuş yao_O

bence abartılacak bişe yok canım
canının sıkılması doğal ama aslında eşin de doğru olanı yapmaya çalışmış
işyerinde özel hayatınızı karıştırdığınız düşünülmesin istemiş muhtemelen :KK66:

Canim bizde esimle ayni isyerindeydik 2 seneye kadar biz de pek goz goze gelmemeye calisiyorduk yani bende sebepsiz icgudusel olarak cok muhatap olmamaya calisiyordum esimle, esimde ayni sekilde benimle.. Bu normal bence ama hep bakiyor ilgileniyorduda birden mi ilgilenmedi napti

Canim bizde esimle ayni isyerindeydik 2 seneye kadar biz de pek goz goze gelmemeye calisiyorduk yani bende sebepsiz icgudusel olarak cok muhatap olmamaya calisiyordum esimle, esimde ayni sekilde benimle.. Bu normal bence ama hep bakiyor ilgileniyorduda birden mi ilgilenmedi napti

Evet böyle yapmazdı, çok bariz belli etti. Ayrıca düşünsenize kıza espri yapıyor karşılıklı gülüyorlar. Beni geçtim de oradakiler ne demiştir, karısına hiç değer vermiyor, tınlamıyor.

İş yerinde eşlerin birbiriyle olan diyaloğu kurum içinde çok hoş karşılanmayabiliyor.
İş arkadaşı gibi konuşsa sizin hoşunuza gitmez,eşiniz olarak konuşsa kurumun hoşuna gitmez
Bizde de evli çiftler var ve genellikle pek konuşmazlar birbirileriyle
Bence büyütülecek bir durum yok

Ayrıcalık tanımamak için nasıl davranacağını bilememiş ama kafanıza takacağınız birşey de yok.
Hayır ya ayrıcalık tanınacak bir durum yok. Aynı pozisyondayız. Baya herkesle Konuşurken beni yok saydı. Hatta Yanımdaki Kızın gözünün içine BAKIYOR, ben orda tınlanmayan çocuk gibi kaldım

size bakıp konuşsa, bu sefer iş arkadaşlarınız da, bir karısına anlattı durdu, diyecekler diye düşünmüş olabilir.
önceden böyle değildi diyorsunuz. belki böyle konuştular sadece onun kulağına gitti. ya da ona söylediler bunu.
sorun bence.. durum böyleyse.

size bakıp konuşsa, bu sefer iş arkadaşlarınız da, bir karısına anlattı durdu, diyecekler diye düşünmüş olabilir.
önceden böyle değildi diyorsunuz. belki böyle konuştular sadece onun kulağına gitti. ya da ona söylediler bunu.
sorun bence.. durum böyleyse.
Herkese baktığı kadar arada bana da baksa olurdu.

Çok kasmış, seni de dahil edip daha doğal bir ortam yaratabilirdi. Ama arkadaşların dediği gibi, eşi olduğunuz için size özel davranmadığını göstermektir niyeti, kötü bir amacı yoktur.

İkinizin pozisyonu ne ki? O senin üssün mü oluyor?

Evet böyle yapmazdı, çok bariz belli etti. Ayrıca düşünsenize kıza espri yapıyor karşılıklı gülüyorlar. Beni geçtim de oradakiler ne demiştir, karısına hiç değer vermiyor, tınlamıyor.

Kimse oyle birsey dusunmemistir takilma bunlara bosver.. Esin birseye kizdi heralde bi konus bakalim ne olmus

bende esimle ayni sirkette calisirken ilk zamanlarda esinin sana yaptiini ona yapardm. surekli gicik olurdum cnk esime ayricalikli mi davraniorm ayrim yapiomuyum vs vs vs die. sonra dengeyi kurmaya baslayinca sorun ortadan kalkmaya baslamisti ama agzi torba olup buzulmeyen insanlar ne kadar is arkasima nasi davrniosam ole davransam da laf soz ederlerdi. esinde bu tarz konusmalara maruz kalmamak icin henuz dengeyide kuramamissa arada suyunu cikario olabilir takmayin.

X