Merhabalar, flort ve iliskiler konusunda tecrubesiz oldugumdan sizlere danismak istedim.
Cok cok yeni bir flortum ve kafami kurcalayan bazi sorular var.
Her ikimizin de ilk flortu degil ama olursa ilk iliskisi olacak,
Benden bir yas buyuk, cidden olgun bir cocuk, gayet durust duzgun, yasitlari gibi (18 yasinda) girgir samata ay kizlari keseyim muhabbeti asla yok.
Yalnizca bana karsi ilgili ve cidden ben bebekmisim gibi davraniyor. Gecen gun okuldan eve gecince uyudugunu soyledi bende "neden uyudun uyku duzenin bozulmaz mi benim uyku duzenim bozuldu mu geceleri bocek gibi piti piti geziniyorum" dedim mesela, o da "sen duvar tarafinda yatarsin bende sol tarafta o zaman kalkamazsin" dedi.
Bu mesela ilk yazinca ayy bi romantik bi tatli geldi.
Sonra dedim acaba boyle kucuk kucuk yurumeleri flortun seyi mi normal mi, yoksa is atma gibi mi hani ne dicek acaba gibisinden mi..
Ay sorarken cok utandim anlatamadim tam olarak belki kusura bakmayin
Cok cok yeni bir flortum ve kafami kurcalayan bazi sorular var.
Her ikimizin de ilk flortu degil ama olursa ilk iliskisi olacak,
Benden bir yas buyuk, cidden olgun bir cocuk, gayet durust duzgun, yasitlari gibi (18 yasinda) girgir samata ay kizlari keseyim muhabbeti asla yok.
Yalnizca bana karsi ilgili ve cidden ben bebekmisim gibi davraniyor. Gecen gun okuldan eve gecince uyudugunu soyledi bende "neden uyudun uyku duzenin bozulmaz mi benim uyku duzenim bozuldu mu geceleri bocek gibi piti piti geziniyorum" dedim mesela, o da "sen duvar tarafinda yatarsin bende sol tarafta o zaman kalkamazsin" dedi.
Bu mesela ilk yazinca ayy bi romantik bi tatli geldi.

Ay sorarken cok utandim anlatamadim tam olarak belki kusura bakmayin