• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal mi?

Kız ne var bunda çok sevimli bir şey :)
Yerim sizi. Tadını çıkarın lise yıllarının çok ozlersiniz..:KK68:
Cokkk tesekkur ederim :)
Bana da seker geldi oyle demesi ama her kafadan bir ses cikiyor. Ablama bahsettim biraz "ohaa" diyince ay dedim yoksa ben mi safim.
Bide ilk ya simdi ogrenmek istedim bunlar normal mi diye icim rahatladi cok tesekkur ederim iyi kotu yorumlariniz icin :)

Cokkk tesekkur ederim :)
Bana da seker geldi oyle demesi ama her kafadan bir ses cikiyor. Ablama bahsettim biraz "ohaa" diyince ay dedim yoksa ben mi safim.
Bide ilk ya simdi ogrenmek istedim bunlar normal mi diye icim rahatladi cok tesekkur ederim iyi kotu yorumlariniz icin :)

Normal ama sen simdi boyle her söylediğine büyük anlamlar yukleme olur mu.
Lise asklari güzeldir ama malum yaşlar küçük kanlar kayniyor :KK48:

Evlenene kadar yatagin köşesi sabit bekler ama kime kismet olur orasi bilinmez :KK53:
Nasippp :KK69:

Utandim cunku cok :B
Yani aslinda demek istedigim ilk kez boyle bir sey yasiyorum. Iltifatlar etmesi, ilgilenmesi hepsi cok hosuma gidiyor ama bir yandan da diyorum ki ya konuyu farkli yerlere cekmek icin yapiyorsa su uyuma muhabbetinde ki gibi sizce bunlar normal mi yani
yine anlatamadi :KK70:

Evet kesinlikle haklisiniz ahyy bilemedimm :KK70:

canım herşeyi bu kadar irdeleme bence
ona değil kendine güvenirsen, onun niyeti ne olursa olsun farketmez
bence şirinlik yapmak istemiş, gururunu okşamak istemiş (ileride evlenicez gibisinden)
ama tut ki konuyu farklı yerlere çekmeye çalışıyor, çektiği an sen de ona göre davranırsın olur biter

kimseye %100 güvenme ama herşeyi de böyle irdeleme
seni mutlu eden şeylerin tadını çıkaramazsın yoksa:KK39:

İlk flört değil ilk ilişki nasıl anlamadım
Yaşça büyük olgun ama 18 yaşında
Aynı yatakta mı yatıyorsunuz ki duvar kenarına sen yatıyorsun
Gece gece devreler yandı. :KK45:

044365, member: 638514"]canım herşeyi bu kadar irdeleme bence
ona değil kendine güvenirsen, onun niyeti ne olursa olsun farketmez
bence şirinlik yapmak istemiş, gururunu okşamak istemiş (ileride evlenicez gibisinden)
ama tut ki konuyu farklı yerlere çekmeye çalışıyor, çektiği an sen de ona göre davranırsın olur biter

kimseye %100 güvenme ama herşeyi de böyle irdeleme
seni mutlu eden şeylerin tadını çıkaramazsın yoksa:KK39:

Aldigim en guzel tavsiyeydi, tesekkur ederimm cokkkkkkk :)

[/QUOTE]

"]i boyle her söylediğine büyük anlamlar yukleme olur mu.
Lise asklari güzeldir ama malum yaşlar küçük kanlar kayniyor :KK48:

Evlenene kadar yatagin köşesi sabit bekler ama kime kismet olur orasi bilinmez :KK53:
Nasippp :KK69:[/QUOTE]
Hayir zaten ben "ufff bana bunu dedi" :KK76: diye sevinen yada olumsuz birseyde uzulen biru degilim arkadasliklarimda da. Ama hem ilk flortum oldugundan hemde insanin kendi yasadigi karsisinda kafasinin calimamasindanmidir ne danismak istedim :KK54:

Çok tesekkur ederim :)
Onceki konumdan hatirliyorum sizi en kibar en tatli yorumlari yaptiniz hep. Cok tesekkur ederim.
Son yazdiginizdan beri de bebeginiz de buyumus, saglikla kucaginiza alin insallah :)
ayy tesekkur ederım :KK68:

Böyle ağzı laf yapan adamı buldun mu bırakmayacaksın :)

Heyecanını ben buradan hissettim. Güzel yaşayın yaslarinizi ilişkilerinizi :) Dersleri ihmal etmeyin sakin!

Gayet normal flört aşamasındaki tatlı sözler,sohbetler keyfine mutluluğuna bak derim :)

Ay laflara bak sen.
Tatli seyler:21:.
Ama dikkat et derim yinede.
O yatak kelimesini evlilikten oncesinemi sonrasinami kullaniyor onemli bi mevzu bu.

kocamla sevgiliyken ben ona kansızlık var bende çok üşüyorum genelde dedim oda duvar tarafına ben yatarım evlenince ordan sana soguk gelmez hohlarım ısınırsın demişti. canm yaa aynı bende senin gibi ne tatlı demiştim. :D dediği gibi de yaptı hiç üşütmedi beni sağolsun :D

Back
X