Normal mi

Ay bir görümcem var evlere şenlik....keşke biriyle evlense:KK51:,gider her işi, tüm kipleri,kabul edip yaparım:KK70:Ama rahatsızlığından dolayı, kimse istemiyor ve sanırım; Allah korusun kv ve kp e bir şey olsa bizlerle yaşayacak!

Ama bisey diyeyimmi? Iyide dayanmissin. Kv bana size demin bahsettigimi yaptiginda, aldim cocugumu elimede birseyi sürmeden ciktim gittim. Kendini ne saniyorsa? Özellikle birseyi emredip isteyincede veya yakinincada duymazdan geliyorum. Önce uslubunla istemesini bil cancagazim sonra muhattap alirim misali:KK66:
walla cnm bu daha hic bise o kadar kötu sozler sarfetti ki milletim yaninda olsun yüzüme olsun ama cocuguma bakiyor diye sabir dedik ama bitti artik sabir.Yazdan itibaren ona baktirmicam ve dahasi o boyle yaptikca ne akrabasını ne komsusunu evime sokmadim gitmedim de.Uzak duruyorum onun yakinlarindan.Sadece cocuga bakiyor diye katlaniyorum gecen gun de az daha ortak yazlik almaya kalkisti esim de sonra Allah yardim etti olmadi..

Normal değil. Kölesi misin? Yapmayiver, yapınca değerli olmazsın çünkü görevin olmuş artık senin.

Kayinvalide olmayi padisahlik-kralicelik falan saniyorlar galiba :)

Ne enteresan insanlarla yasiyoruz Allah im..

O emretsin sen yap, baska isin ne sonucta gelinsin degil mi? Hasta olamazsin, isin olamaz, keyifsiz olamazsin...

En iyisi boyle insanlara yardim etmemek. Etsen yaranamiyorsun madem en iyisi etme.

Aslinda cok basit bir konu bu. Elbette yardim edecegiz. Ama uslubunu bilerek konussa, kizim elim kolum kalkmiyor benden hayir yok ev senin evin sahibi sensin dese ne olur? Agzina mi yapışır?

Ah soyle bir cumle kursalar, nasil sahiplenir neler yapardık acaba

O zaman rica etmiş olur, onlar size emretmekten hoşlanıyorlar.

44 yaşında kaynana mi olur yav? Çok ilginç geldi bana.
Benim kaynanam 63 yaşında 2.5 yıllık evliyim şu ana kadar bana emirvaki yapmadı. Aman sen yapma der hatta. Bence bunlar sizden yüz buluyorlar. Emir kiplerinden hiç hoşlanmam..
Evet 44 yasinda c0nkü 19 yasinda ilk cocugu yani esimi aldi kucagina..

sen ses çıkarmazsan öyle devam eder. miden mi ağrıyor? kayınvalidenin aman dur iş yapma demesini bekleme kenara çekil.
Inan varya öyle yapiyorum. Bu sefer benim yanimda kizlarina,kaldirin sofrayi bu ne ev batiyor,heryer birbirine girmis gibi sacma sözler ediyor. Bu sefer kenara cekilince kendimi kötü hissettirtiyor bana! Yapsan bir türlü,yapmasan bir türlü..

Seni kızı gibi görmüş kızından ayırmamış kötü niyet görmedim ama hoşlanmıyorsanız yüz verme

Inan varya öyle yapiyorum. Bu sefer benim yanimda kizlarina,kaldirin sofrayi bu ne ev batiyor,heryer birbirine girmis gibi sacma sözler ediyor. Bu sefer kenara cekilince kendimi kötü hissettirtiyor bana! Yapsan bir türlü,yapmasan bir türlü..

ay kayınvalidenizin ağzından çıkan laf niye bu kadar önemli ya. sallamamayı öğrenin.

Annem yapar gelinlerin yanında böyle...aslında bende gelin gözüyle bakınca gerçekten gıcık bir durum! ama bizimki,misafire çok değer verir,bir de çok titizdir ondan öyle yapıyor herhalde!genelde hiç sorun yaşamaz çünkü....

Ama ben görümcemi cok seviyorum ve bana verdigi deger karsisinda az bile yapiyorum gercekten. Aramiz cok iyidir. Görümcem icin herseyi seve seve yaparimda kv nin sözleriyle tutumuna sinir oluorum..
Esinle iyiysen, gorumcenle de iyiysen, he de gec kv ye, komsulara hava atmak istemiştir belki buyuk hanim modunda..

Back
X