• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal mi?

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Kizlar 2 aylik evliyim.24yasindayim esim 29.Severek evlendik.Aslinda dert değil ama canimi da sıkmıyor degil bu durum.
Esim bana cok düşkün biri.Ama son aylarda aramizdaki cinsellik konusu 3 gunde bir falan olurken simdi 1 haftaya yakin hiç dokunmadik birbirimize.Bakimliyimdir,kisisel hiçbir problem yok.Ama ben de kalkip ona suslenmiyorum yani kendi yakinlassin istiyorum.Ama ev icinde hep duzgun giyinliyimdir kendi de bunu soyler. Bazen laf sokuyorum yorgunum ondan hep diyor.Gece nobetleti vs oluyor.Tamam yorgun oldugunun ben de farkindayim da insan 1 hafta da hic mi yaklasmaz.Sarildiginda temas kurunca etkilendiği belli oluyor ama sonu hic gelmiyor. Sizce normal mi 2 aylik evli ciftlerin bu durumda olmasi..
Allah baska dert vermesin tabii.

gecici bir donem olabilir gercekten yorgun oldugu icindir belki onun dısında sarılması opmesi dokunması hicmi olmuyor

gecici bir donem olabilir gercekten yorgun oldugu icindir belki onun dısında sarılması opmesi dokunması hicmi olmuyor
Olmaz mi mutfakda dahi hic rahat birakmaz sürekli pesimden gelir.Tv izlerken bile sariliyor oyle biri ama konu buraya gelince anlayamiyorum.Yorgun oldugunu biliyorum ama 1 haftada insanin hic buna vakit bulamamasi da sacma geliyor..

Kizlar 2 aylik evliyim.24yasindayim esim 29.Severek evlendik.Aslinda dert değil ama canimi da sıkmıyor degil bu durum.
Esim bana cok düşkün biri.Ama son aylarda aramizdaki cinsellik konusu 3 gunde bir falan olurken simdi 1 haftaya yakin hiç dokunmadik birbirimize.Bakimliyimdir,kisisel hiçbir problem yok.Ama ben de kalkip ona suslenmiyorum yani kendi yakinlassin istiyorum.Ama ev icinde hep duzgun giyinliyimdir kendi de bunu soyler. Bazen laf sokuyorum yorgunum ondan hep diyor.Gece nobetleti vs oluyor.Tamam yorgun oldugunun ben de farkindayim da insan 1 hafta da hic mi yaklasmaz.Sarildiginda temas kurunca etkilendiği belli oluyor ama sonu hic gelmiyor. Sizce normal mi 2 aylik evli ciftlerin bu durumda olmasi..
Anormal bir durum.

Olmaz mi mutfakda dahi hic rahat birakmaz sürekli pesimden gelir.Tv izlerken bile sariliyor oyle biri ama konu buraya gelince anlayamiyorum.Yorgun oldugunu biliyorum ama 1 haftada insanin hic buna vakit bulamamasi da sacma geliyor..
cok fazla uzerine gitmeyin herzaman dusundugumuz gibi olumsuz olmuyor bazı seylerin sebebi..bazen gercekten hormonlar dengesizlesebiliyor hava degisimi vs insanı etkiliyor

2 aylık evlilerin pata küte sevişmesi gerekmiyor.
Yeni evliler mutlaka sürekli seks yapmalı diye bir şart mı var yani.
Bence abartıyorsunuz.
Bide tuhaf gelen şey neden ondan bekliyorsunuz eşisiniz yani istediğiniz gibi yaklaşın.

Konu sahibi yanaşsa da kocası yorgunum diyormuş sanırım. Dediği gibi belki de yorgundur illa hergün olacak diye bir şey yok sonuçta.

cok fazla uzerine gitmeyin herzaman dusundugumuz gibi olumsuz olmuyor bazı seylerin sebebi..bazen gercekten hormonlar dengesizlesebiliyor hava degisimi vs insanı etkiliyor
Hic üstüne gitmiyorum canim hatta kac gundur hic belli etmedim alindigimi falan da..

2 aylık evlilerin pata küte sevişmesi gerekmiyor.
Yeni evliler mutlaka sürekli seks yapmalı diye bir şart mı var yani.
Bence abartıyorsunuz.
Bide tuhaf gelen şey neden ondan bekliyorsunuz eşisiniz yani istediğiniz gibi yaklaşın.
Mutlaka yapalim demedim ben zaten ama 1 hafta gibi bir vakit de yakinlasmamak icin fazla uzun degil mi?

Normal değil ,çünkü isteyince yorgunluk vız geliyor ...Ve daha çok yenisin.sadece bakım değil her türlü cilveyi dene

Şu "yeni evlilerin evden çıkmaması lazım, sabahlara kadar sevişmeleri lazım, aralarının çok iyi olması lazım" yalanlarını ilk kim söylediyse alnının çatından vurmak istiyorum. Herkeste bir yeni evli beklentisi oluşuyor.
Şahsen cinsellik adına da anlaşma adına da en rezil zamanlarımdı ilk zamanlar. nelerden hoşlandığını, nelerden etkilendiğini, fantezilerini, nefret ettiği şeyleri bilmediğin biriyle aynı yatağa girip nasıl o ten uyumu bir anda yakalanabiliyor zaten ilginç.
Bir hafta çok da uzun bir zaman değil, yorgun olursun, canın sıkkındır olmaz.

Sizdeki istek yoğunluğu eşinize göre fazladır o yüzden tuhaf geliyor olabilir ama haftada 1 olması da pek normal değil.Yine de üstüne gitmeyin birbirinize alışma süreniz şu Zaman'lar.Derler ya yeni evli kadının saçı hiç kurumaz diye 3 günde 1 normal ama haftada 1 normal değil.

Mutlaka yapalim demedim ben zaten ama 1 hafta gibi bir vakit de yakinlasmamak icin fazla uzun degil mi?
Evli olmadığım için bilemicem ama atlayın üstüne yani benim olacaksın uleyn deyin eşiniz o sizin, eti de sizin kemiği de.

Valla ılk aylar çekım yuksek olur
Sık olur dıye dusunuyrm
İş temposu cıdden etkılemıs olabılır
Ne zamandır boyle
Bide herkes aynı degıl
Cok ısteklı olmayabılır

Back
X