• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal misiniz yoksa

Yoksa sizi de arkadaslarınız işi bittikten sonra ilişkisini kesip sosyal medyadan filan çıkarıyor mu?

En son eski çalıştığım yerdeki kızda oldu.
Öğle yemeklerini beraber yer sohbet muhabbet eder gırgır şamata.. keyifli vakit geçirdiğimizi düşünürdüm.
Kız tayin aldı gitti bi baktım önerilere çıktı silmiş her yerden.

Bu ilk örnek değil son örnek.

Ya şöyle 10 yıllık filan arkadaşım 1 tane o da başka şehirde . Başka da arkadaşım filan yok. Bazen çok yalnız hissediyorum gerçekten.
Bu hareketi genelde insanlar şu sebepten yapıyor; siz onun eski yediği naneleri biliyorsunuz ama o bunları unutup yeni bir sayfa açmak istiyor. En kestirme yol sizi hayatından çıkartması ve o naneleri hiç yememiş gibi yapması 😅

Doğru aslında dediğiniz. Kocasının kayınpederinin filan dedikodusunu yapan bi tipti.
Bir diğer arkadaşta aynı şekilde ikisi de evlendikten sonra sildiler

Bu hareketi genelde insanlar şu sebepten yapıyor; siz onun eski yediği naneleri biliyorsunuz ama o bunları unutup yeni bir sayfa açmak istiyor. En kestirme yol sizi hayatından çıkartması ve o naneleri hiç yememiş gibi yapması 😅

Back
X