• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal olan hangisi?

hiç bir sebep olmasınki yengemin adı ve doğum tarihi şifrem olsun adam mı kalmadı..hamile halinle üzülmeni istemem de ilişki olayından ziyade kocan yengesine platonik aşık olabilir..eniştemin yeğeni halama aşıktı bende ona çok benziyorum diye benimle evlenmek için 10 küsür yıl uğraştı...halamda düşün diyordu en son ben dedim bu çocuk sana aşık demedi deme diye.

eşin le kaynının arası nasıl
ben bu yengeyi merak ettim
kaç yaşında çoluk çocuk var mı
eşinle yaş farkları filan varmı
nerden gelir bu samimiyet
çok mide bulandırıcı

Eşimle kaynımın arası biz eltilerin son kavgasından sonra iyi değil...Eşimin yengesi benden iki yaş küçük ve maddi durumu daha iyi...Çocukları yok ...Evleneli iki sene oldu...Bizden önce evlendiler

hiç bir sebep olmasınki yengemin adı ve doğum tarihi şifrem olsun adam mı kalmadı..hamile halinle üzülmeni istemem de ilişki olayından ziyade kocan yengesine platonik aşık olabilir..eniştemin yeğeni halama aşıktı bende ona çok benziyorum diye benimle evlenmek için 10 küsür yıl uğraştı...halamda düşün diyordu en son ben dedim bu çocuk sana aşık demedi deme diye.

Bilemiyorum ama burnuma hiç iyi kokular gelmiyor....

,wowwwww bu çok iyi bir ayrıntı bunu diyecek kadının bir bildiği vardır

Konu sahibini daha fazla üzmek istemiyorum ama o konusu çok ilginç. Eltiler birgün sohbet ediyor. Bunun üzerine konu sahibinin eşi de abisine gidip yengem birşey mi dedi, eşimin morali bozuk şeklinde bir soru soruyor. Bunun üzerine de elti arıyor ve tehdit ediyor.

Belki yanılıyorsunuzdur ve abi kardeş yahut arkadaş ilişkisi gibidir aralarındaki.

hamilesin bilmiyorm bilinçli bir gebelik mi oldu ama aklınızda ve evinizde sorunlar varken keşke öteleseydiniz bebek fikrini.

puzzle parçaları oturunca ortaya çıkan şey ;

eşiniz eltinize platonik aşık. eltiniz bunun farkında ve ne yazık ki eşinizi parmağında zamanında oynatmış gibi geldi bana..

yani umut verir gibi yeri gelince de ben kardeşinin karısıyım gibi.

zira çıkıp sana benle uğraşma kocanla aranı bozarım demesi için ya deli olması lazım ya da ona aşık bir aptal!

bunu çok iyi kullanmış..

insan şifrelerine ya önemli tarhleri ya sevdiginin harflerini yapar. herşey ortada ne yazık ki.. eşinizin gönlü yengesinde :ssz:

Eşimle kaynımın arası biz eltilerin son kavgasından sonra iyi değil...Eşimin yengesi benden iki yaş küçük ve maddi durumu daha iyi...Çocukları yok ...Evleneli iki sene oldu...Bizden önce evlendiler

resmen aile faciyası olur bu durum
ama sessiz kalmak ta olmaz
herşeyi göze aldı isen
boşanmak
tek başına evlat yetiştirmek
konu komşuya konu malzemesi olmak
o zaman git üzerine bırakma peşini
ortaya çıkarması gayet kolay olacaktır

hamilesin bilmiyorm bilinçli bir gebelik mi oldu ama aklınızda ve evinizde sorunlar varken keşke öteleseydiniz bebek fikrini.

eşiniz eltinize platonik aşık. eltiniz bunun farkında ve ne yazık ki eşinizi parmağında zamanında oynatmış gibi geldi bana..

zira çıkıp sana benle uğraşma kocanla aranı bozarım demesi için ya deli olması lazım ya da ona aşık bir aptal!

bunu çok iyi kullanmış..

insan şifrelerine ya önemli tarhleri ya sevdiginin harflerini yapar. herşey ortada ne yazık ki.. eşinizin gönlü yengesinde :ssz:

yazıcağım şeyleri yazmış arkadaş umarım aksi çıkar

ayyy artık bunları okuyorum okuyorum şaşırmaktan yruldum:43:Allahım insanlık nereye gidiyor.. Canım kardeşim hamile hamile seni üzmek istemedim ama dayanamadım hakkını helal et:25: cok karaktersız eşin varmış nasıl böyle birsey olur ya yok canım yok böyle birsey olamaz ben şifrelerimi hep sevdiğim insanın dogum tarihini yaparım hani düşünüyorum ve midem bulanıyor Allah ıslah etsin.. Seninde allah yardımcın olsun:31:

Kimse eşimin şu yaptıkları kadar beni üzemez...Ve en çok da aptal yerine konmak insanı üzüyor... Senden Allah razı olsun teşekkür ederim yorumun için.... insan bu durumda duyacağı birkaç kelimeye muhtaç oluyor.

bunu çok iyi kullanmış..

:95:kesinlikle katıldığım en sağlam yorum bu:18:

bunu çok iyi kullanmış..

Bilinçli bir hamilelik değil....Tam ayrılma aşamamızda sürpriz yumurta oldu....

Çocuğum için düzelmesini bekledim ...Düzelmeye başladığını da düşünmüştüm...Yengesi ve kardeşiyle samimiyeti azalmıştı...

Şimdi bütün parçaları birleştirince nasıl bir pisliğin içindeyim diyorum...

Bunun mantıklı hiçbir açıklaması olamaz bence,insan mı kalmadı hadi eski sevgiliyi anlarım eskiden yapmıştım dersin de ulan abinin karısı ne alaka şifre koyarken bile aklına o mu geliyo

Bilinçli bir hamilelik değil....Tam ayrılma aşamamızda sürpriz yumurta oldu....

Çocuğum için düzelmesini bekledim ...Düzelmeye başladığını da düşünmüştüm...Yengesi ve kardeşiyle samimiyeti azalmıştı...

Şimdi bütün parçaları birleştirince nasıl bir pisliğin içindeyim diyorum...

Allah yardımcın olsun, işin zor hadi platonikti bir şey geçmemiş diyelim kadın hep hayatınızda olacak, etraf sizi barıştırmaya hayatınıza sokmaya çalışacak felan filan

bunu çok iyi kullanmış..

Çokkk haklısın elti bu durumu o kadar güzel kullandı ki...belki ilişkileri de vardı bilemiyorum ...Çünkü daha ilk ailemle tanışmaya geleceği zaman kardeşi ve yengesini getireceğini söylemiş...Ben münasip olmaz deyince vazgeçti...Ayrıca defalarca telefonda konuşmaları...Ben sorunca kardeşime ulaşamamış beni aramış cevapları....üzerine eltimin son tartışmada aramızı bozmakla tehdit etmesi....Hepsi şimdi o kadar anlamlı ki....

Ya valla yazacak bişey bulamadım.. Hani fesatlık düşünme demek isterdim de, 2 sebebi olabilir bunun.. Ya bunlar biara bi etkileştiler falan, yada çok yakın bir arkadaşıydı.. Ama sanmıyorum ki 2.seçenek olsun..

Burdan tavsiye vermek de o kadar zor ki, hamilesin hemde, 2 kere düşünmen lazım nasıl davranacağını.. Ayy bilemiyorum umarım bi ilişkileri yoktur, varsa da eskiden bitivermiştir. Bi insan kardeşinin karısına nasıl ilgi duyar ki.. Allah yardımcın olsun :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah yardımcın olsun, işin zor hadi platonikti bir şey geçmemiş diyelim kadın hep hayatınızda olacak, etraf sizi barıştırmaya hayatınıza sokmaya çalışacak felan filan

Eşimin gönlü yengesinde ve ben bunu bile bile nasıl devam edebilirim bu evliliğe...Hadi ettim dedim sürekli etrafımda bu iki insan....İnsanın midesi bunu kabul eder mi...

okuduklarıma inanmak istemedim ne kadar mide bulandırıcı bir durum :50:
Allah yardımcınız olsun çok büyük bir karar aşamasındasınız hakkınızda hayırlısı olur inşallah

Back
X