• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal olan hangisi?

Eşinizin başka ne gibi potları olmuştu?

Eşim benim yanımda o kadar çok elti lafı ağzından kaçırdı ki...Tabi bir süre sonra bende şarteller attı..Neden ikimizin ilişkisinde elti ve kardeşinin lafını ettiğini söylediğim zaman beni hep kötü düşünmekle suçladı...

Düşün ki benimle evlenmeden önce yengesinin bütün akrabalarını tanıyor onlarla sürekli görüşüyordu, tabi ben aileye girdikten sonra bana hiç normal glmedi bunlar...Daha yeni evlenmişiz gelin gezmesi olarak beni eltinin akrabalarına götürmeye kalktı ben de e alaka diye çıkışınca birbirimize girdik...Hep bu anormallikleri ve fesatlık etiketini yaşadım.. ama artık bu saçmalıklar topluluğu ya da iğrençlikler topluluğu diyeyim, dayanamıyorum bunlara...

Eşim benim yanımda o kadar çok elti lafı ağzından kaçırdı ki...Tabi bir süre sonra bende şarteller attı..Neden ikimizin ilişkisinde elti ve kardeşinin lafını ettiğini söylediğim zaman beni hep kötü düşünmekle suçladı...

Düşün ki benimle evlenmeden önce yengesinin bütün akrabalarını tanıyor onlarla sürekli görüşüyordu, tabi ben aileye girdikten sonra bana hiç normal glmedi bunlar...Daha yeni evlenmişiz gelin gezmesi olarak beni eltinin akrabalarına götürmeye kalktı ben de e alaka diye çıkışınca birbirimize girdik...Hep bu anormallikleri ve fesatlık etiketini yaşadım.. ama artık bu saçmalıklar topluluğu ya da iğrençlikler topluluğu diyeyim, dayanamıyorum bunlara...

Bayaniz hissederiz..
kesinlikle dogru hissettiginizi dusunuyorum. Esiniz ve esiniz gibiler hemen kendini mudafaa etmek icin karsisindakini suclamayi secerler, kolay yolu bu nasilsa. ona gore bu dedikleriniz, dusundukleriniz sizin uydurmalariniz. hicte kotu dusunmuyorsunuz.
kim olsa aynisini dusunurdu.. haklisiniz bence.

Sok oldummmm.peki eltinizle neden kustunuz.bu olaylarla ilgisi var mi.ben olsam kaynima soylerdim.bana bir akil ver derdim.acaba benim kocamin sifresi neden senin karinin adi ve soyadi die sorgulardim.

Konuyu gayet sakin bir şekilde okuyordum ki şifre kısmına gelince gözlerim fal taşı gibi açıldı. Tek merak ettiğim benim bildiğim bu şifreleri belirli bir tarihten sonra değiştirmek gerekmiyor mu?

evet şifrelerin değişmesi lazım arada...Demek ki yenilerde koyduğu birşifre.....Gerçi iki yıl önce koysa da şimdi koysa da ne farkeder ki...Benim eşimin gönlü yengesinde bu bir gerçek...:5:

Sok oldummmm.peki eltinizle neden kustunuz.bu olaylarla ilgisi var mi.ben olsam kaynima soylerdim.bana bir akil ver derdim.acaba benim kocamin sifresi neden senin karinin adi ve soyadi die sorgulardim.

aman aman... tehlikeli sular bu sular, cinayet sebebi bile olur mazallah

cnm allah yardımcın olsun düşünmek bıle içimi ürpertti :(( bu işten bakalım neler cıkcıak

yok eltimle küsmem yaklaşık bir on ay öncesine dayanıyor...Hatta burada anlatıp dertleşmiştim...Eltimin kendisini zaten hiç sevemedim iki yüzlü tavırlarından...Tabi eşimin yengesine düşkünlüğü de tuzu biberi oldu.. En son tartışmamızda da bana bağırıp '' eşinle aranı bozarım ' diye tehdt etmişti... o zamanlar pek anlamlı gelmemişti bu çirkef tavırları...Ama şimdi daha iyi anlyorum bütün olanları

yani tamam eltiyi seviyor ama akrabalarıyla ne işi olur ki? sevgiden öte bir hayranlık sürekli o ailenin içinde olma, onların hayatlarını cazip bulma gibi hele maddi durumları iyi ise ne bileyim sanki başka bozukluklar var gibi

evet kaynma söylemek, ailesine söyemek ikisini rezil etmek ve işin altından daha neler çıkar diye inan çok merak ediyorum..Ve en çok istediğim şey... sadece telefon dökümünü çıkarsam orada bile o kadar çok konuşma kaydı çıkar ki...Çünkü çoğu zaman eşine ulaşamayıp benim eşimi arıyormuş yengesi...:)

Ortaya dökerim dömesine de elti ve ailesi o kadar çok çirkef insanlar ki, bana ve bebeğime zarar verirler diye endişeleniyorum... Ben şimdiye kadar muhatap olmaktan bile kaçındım.... Yani işin içinde bir de namus meselesi var tabi.. iki kardeş birbirine düşecek, eşimin ailesi çocuklarının üzerine mi gider benim üzerime mi....işte bunları da düşünüyorum, çünkü küçük bir bebeğim var....

evet kaynma söylemek, ailesine söyemek ikisini rezil etmek ve işin altından daha neler çıkar diye inan çok merak ediyorum..Ve en çok istediğim şey... sadece telefon dökümünü çıkarsam orada bile o kadar çok konuşma kaydı çıkar ki...Çünkü çoğu zaman eşine ulaşamayıp benim eşimi arıyormuş yengesi...:)

Ortaya dökerim dömesine de elti ve ailesi o kadar çok çirkef insanlar ki, bana ve bebeğime zarar verirler diye endişeleniyorum... Ben şimdiye kadar muhatap olmaktan bile kaçındım.... Yani işin içinde bir de namus meselesi var tabi.. iki kardeş birbirine düşecek, eşimin ailesi çocuklarının üzerine mi gider benim üzerime mi....işte bunları da düşünüyorum, çünkü küçük bir bebeğim var....

yok bunlara girişme eline bir şey geçmez zaten hele de ayrılmayacaksan hiç girişme bir şey değişmez

önce doğumunu yap sonra bu tür şeylere giriş.hamile halinle üstesinden zor geleceğin şeyler yapma.eşin ve eltin arasında bi şeyler olduğundan emin gibisin,bu çok feci bi durum.ailede cinayete bile yol açabilir.böyle bi şeyi açıklamak için önce somut delillere ihtiyacın var.yoksa iftiracı durumuna düşersin.

e o zmn sesizce susup oturacaksin.ve bu icinde bir aci ...sen onlardan uzk yasiyacaksin.birkez bile onlarla konusursan seni terk ederim diyeceksin.ve ona seni eltimle konusurken merhaba derken bile gorursem bildiklerimi anlatirim demekle tehditet.ve ayri sehirlerdesiniz zaten.telefonlarini kontrol et.amasakin belli etme.ve devamli o konuyuda acma ki kapansin hepiniz unutabilesiniz.

çok zor bi durum benim de aklıma ilk gelen ya ilişkileri var ya da eşinin ona karşı ilgisi var ben de peşini bırakmazdım eğer kendine azıcık güvenin varsa böyle bi rezilliğe göz yummamalısın kadınlar ezilmeyi aldatılmayı haketmiyo ki eltinle bide yani kaldırılası bi durum değil allah hayırlısını versin arkadaşım.

Madem eltinin ailesi cok cirkef birak kaynin halletsin bu rezil etme isini.saf saf ona sor "esimin sifresi eltimjn ismi dogum tarihi niye ben anlamadim sen biliyo musun abi ben cok merak ettim de" de.ayni saf goruntunu devam ettir bence.ama kaynini fisekleyerek."abla kardes gibiler heralde surekli telden de konusuyolar oyle degil mi senin de haberin vardir sana ulasamayinca hep esimi ariyor" falan de.dunyanin en normal seyiymis gibi.safa yata yata anlat kaynina.emin ol ona dunyanin en normal seyi gibi gelmeyecektir.sonra otur ve olacaklari izle.

Şu anda ne düşüneceğimi nasıl davranacağımı şaşırmış bir haldeyim....

Hadi diyelim ki aralarında ilişki yok ...ama eşimin en iyi masum düşünce ile bile gönlü yengesindeydi...İşte bunu bile bile insan nasıl aynı çatı altında devam edebilir.... Bebeğimin doğmasına da çok az bir zaman kaldı... Maddi durumum bana ve çocuğuma yeter..Çocuğuma bakabilirim...Zaten bu adama da ben bakıyordum ya...:5: en azından mide bulantılarıyla devam etmem hayatıma... kafam allak bullak

O zaman sonuna kadar bu işin üstüne gitmelisiniz.
Empati kurmaya çalışıyorum ben de hazmedemem, hiç bir şey yokmuş gibi devam edemezdim.
İster bir süre daha işaretler yakalamaya çalışın, isterseniz eşinizi dürüstçe itiraf etmesi için zorlayın.
Belki kendine de itiraf etmediği bir şeydi. Yani olayın en masum hali bu olur ancak.
Ama her halukârda bu işin sonu belli. Sadece acele karar vermeyin. Çocuk doğunca bir süre sizi meşgul edecek zaten.
Allah yardımcınız olsun.

yok bunlara girişme eline bir şey geçmez zaten hele de ayrılmayacaksan hiç girişme bir şey değişmez

yoo ayrılmayı düşünüyorum tabiii .... sadece ailemin arkamda durmaması zoruma gidiyor.. Bir de doğumuma çok az bir zaman kaldı işte bunlar beni çok üzüyor....Biliyorum bu adamla da yoluma devam edemem ama şuanda kafam allak bullak ve çok kötüyüm....:2: :((

yoo ayrılmayı düşünüyorum tabiii .... sadece ailemin arkamda durmaması zoruma gidiyor.. Bir de doğumuma çok az bir zaman kaldı işte bunlar beni çok üzüyor....Biliyorum bu adamla da yoluma devam edemem ama şuanda kafam allak bullak ve çok kötüyüm....:2: :((

aslında en guzel zamanların olmalıydı

Back
X