• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal olan hangisi?

çok zor bi durum benim de aklıma ilk gelen ya ilişkileri var ya da eşinin ona karşı ilgisi var ben de peşini bırakmazdım eğer kendine azıcık güvenin varsa böyle bi rezilliğe göz yummamalısın kadınlar ezilmeyi aldatılmayı haketmiyo ki eltinle bide yani kaldırılası bi durum değil allah hayırlısını versin arkadaşım.

Olayın üstüne gitmek istiyorum tabiii.... eşimle yoluma devam da edemem.....Fakat bu pisliklerle uğraşmak istemiyorum...Lakin evliliğimin başından beri o kadar çok kavga sebebimiz oldu ki kardeşi ve eşi.... eşimi terketmek ve boşanmak istiyorum...Ne yengesi ne eşim ne de onların kavgaları.....Çünkü biliyorum ki iki kardeş birbiirine girdi diye eşimin ailesi beni rahatsız edecek, ortadaki rezilliği görmek istemeyecekler... Lakin geçen sene iki kardeş görüşmüyor diye benim üzerime gelmişler beni rahatsız etmişlerdi....

bence çok yanlış olur.zaten o kişi yüzünden görüşmüyorlarmış şimdi iftira atıyor olur.ayrıca kocası şifreyi kendi böyle yapmış diyebilir der

Zannetmiyorum abide birazcık dikkat varsa aynı yatakta yattığı karısını az çok biliyodur, kanıtlamasa bile şüphe düşer içine.. İftira atsa yengeye atar kocasına niye atsın ki böyle de düşünebilir.

Eşim benim yanımda o kadar çok elti lafı ağzından kaçırdı ki...Tabi bir süre sonra bende şarteller attı..Neden ikimizin ilişkisinde elti ve kardeşinin lafını ettiğini söylediğim zaman beni hep kötü düşünmekle suçladı...

Düşün ki benimle evlenmeden önce yengesinin bütün akrabalarını tanıyor onlarla sürekli görüşüyordu, tabi ben aileye girdikten sonra bana hiç normal glmedi bunlar...Daha yeni evlenmişiz gelin gezmesi olarak beni eltinin akrabalarına götürmeye kalktı ben de e alaka diye çıkışınca birbirimize girdik...Hep bu anormallikleri ve fesatlık etiketini yaşadım.. ama artık bu saçmalıklar topluluğu ya da iğrençlikler topluluğu diyeyim, dayanamıyorum bunlara...

şimdi bu yazdığın bana göre gayet normal.biz de eşimle nişanlandığımızda kayınlarım benim tüm ailemi tanıdı.birlikte çok vakit geçirdik.pikniklere gezmelere gittik.ayrıca kaynım evlenince benim akrabalarıma gelin gezmesine gitti.ben de eltimin akrabalarına gezmeye gittim.:31:

sadece kartın şifresinde eltinin bilgileri olması çok garip:34:

Olayın üstüne gitmek istiyorum tabiii.... eşimle yoluma devam da edemem.....Fakat bu pisliklerle uğraşmak istemiyorum...Lakin evliliğimin başından beri o kadar çok kavga sebebimiz oldu ki kardeşi ve eşi.... eşimi terketmek ve boşanmak istiyorum...Ne yengesi ne eşim ne de onların kavgaları.....Çünkü biliyorum ki iki kardeş birbiirine girdi diye eşimin ailesi beni rahatsız edecek, ortadaki rezilliği görmek istemeyecekler... Lakin geçen sene iki kardeş görüşmüyor diye benim üzerime gelmişler beni rahatsız etmişlerdi....

Sana laf etmek kimsenin haddi değil, ben onların istediğini yapmadım diye tuttu eşimin abisinin karısı da bak yine senin istediğin oldu dediğini yaptırdın, abisiyle görüşmüyor eşin dedi size mi soracaktık dedim, kv de yanımdaydı tek laf etmedi. O zaman diş gösterseydin keşke biraz eltim bana kocanla aranı bozarım diyecek elime bi alırım allah yarattı demem.

Zannetmiyorum abide birazcık dikkat varsa aynı yatakta yattığı karısını az çok biliyodur, kanıtlamasa bile şüphe düşer içine.. İftira atsa yengeye atar kocasına niye atsın ki böyle de düşünebilir.

belki şifre bu ortak mı kullanıyordunuz şaşırdım felan diyebilir ama işe yarayacagını sanmıyorum

belki şifre bu ortak mı kullanıyordunuz şaşırdım felan diyebilir ama işe yarayacagını sanmıyorum

Doğru diyorsun belji öyle de denebilir. Şahsen ben böyle bi pisliğin üzerini asla örtmezdim, şerefsizliği onlar yapacak ben de aman bana dokunmasınlar diye susucam yesinler birbirlerini. Şifre aman ne olacak diyip geçmemek lazım ciddi bir anlam taşıyor, anne yap baba yap hadi eski sevgili yap diyelim eskiden değiştirdin. Kardeşinin kocası ne alaka..

Bu şifreler belli aralıklarla değişmiyor mu?

Nasıl 2 yıldır aynı oluyor?

2 bankada net şubesi kullanıyorum ikisi de habire değilştirn diyor, yalnız ben anlamadım kullanıcı adı eltimin adı demiş de kullanıcı adı olan hangi banka var ben hepsine nüşteri no ve şifre ile giriyorum eşiminkine de öyle

2 bankada net şubesi kullanıyorum ikisi de habire değilştirn diyor, yalnız ben anlamadım kullanıcı adı eltimin adı demiş de kullanıcı adı olan hangi banka var ben hepsine nüşteri no ve şifre ile giriyorum eşiminkine de öyle

Ben onu şifre isim ve tarihten oluşuyor gibi algıladım, dikkatli okumamış olabilirim.
Ama şu açık ki 2 yıldır değiştirilmeyen şifre olmaz.

Eşiniz bu kadar delille bu işten yırtar.
Aralarında hiçbir zaman bir şey olmadı belki, ama eşiniz belki sevgi belki hayranlık, bir şeyler hissetmiş.

Daha önce de söyledim eşim bana ilk söylediği iki yıl önce şifre diye yapmış. Fakat dediğin gibi arada değişiyor diye biliyorum ki demek ki bu da yalan...Kaldı ki iki yıl öncesi de iki gün önce koyması da bir şeyi değiştirmiyor... Sisteme gelince çok anlamıyorum sistemi ama şöyle anlatayım hani ösym harcı ve uçak bileti alırken bir sistem oluyor kart bilgilerini giriyorsun sonra şifre sonra telefonuna mesaj geliyor ödeme yapıyorsun ...işte ondan bahsediyorum

Sana laf etmek kimsenin haddi değil, ben onların istediğini yapmadım diye tuttu eşimin abisinin karısı da bak yine senin istediğin oldu dediğini yaptırdın, abisiyle görüşmüyor eşin dedi size mi soracaktık dedim, kv de yanımdaydı tek laf etmedi. O zaman diş gösterseydin keşke biraz eltim bana kocanla aranı bozarım diyecek elime bi alırım allah yarattı demem.

dişli ve hakkını arayan biri olmadığım için kendime çok kızıyorum...Hep sessiz bir yapım olduğu için eziliyorum zaten...Haklısınnn

Doğru diyorsun belji öyle de denebilir. Şahsen ben böyle bi pisliğin üzerini asla örtmezdim, şerefsizliği onlar yapacak ben de aman bana dokunmasınlar diye susucam yesinler birbirlerini. Şifre aman ne olacak diyip geçmemek lazım ciddi bir anlam taşıyor, anne yap baba yap hadi eski sevgili yap diyelim eskiden değiştirdin. Kardeşinin kocası ne alaka..

susmak gibi bir niyetim yok ama çok zor bir dönemden geçiyorum..Bebeğimin doğmasına çok az bir zaman kaldı ve ben bu stresli ve üzüntülü günlerle geçiriyorum hamileliğimin en zor zamanlarını...Kafam çok karışık ...Eşimden ayrılmak istiyorum...Fakat ne şekilde bitecek bu ilişki şu anda kafam darmadağınık....

en iyisi pılını pırtını topla ailenin yanına git millete de doğumu annemin yanında yapacağım de ailenin kapısına gidersen mecbur seni eve alacaklar en azından su ortamdan uzaklaşırsın

susmak gibi bir niyetim yok ama çok zor bir dönemden geçiyorum..Bebeğimin doğmasına çok az bir zaman kaldı ve ben bu stresli ve üzüntülü günlerle geçiriyorum hamileliğimin en zor zamanlarını...Kafam çok karışık ...Eşimden ayrılmak istiyorum...Fakat ne şekilde bitecek bu ilişki şu anda kafam darmadağınık....

Yakın bi arkadaşın filan yok mu gidip onda kalsan bikaç gün veya akrabanda, eşin başka hiçbi açıklama yapmadı dimi sana sadece iki yıl oldu dedi

ben şu noktaya takıldım..
o şifreyi iki yıl önce yaptığını söylüyor...

ben yapmadım abim yapmış dese daha inandırıcı olurdu :)
ne yani 2 yıl önce yapınca affedilebilir mi oluyor?
burada düşünülmesi gereken bir durum var..

ve aklıma şöyle bir şey geldi..

acaba evliliğinizin ilk yıllarında eşinizin yengesiyle bir ilişkisi vardı da,
siz de bu dönemlerde telefon konuşmalarını gördüğünüzü ve tartışmalarınız olduğunuzu söylemişsiniz..

yani bence eşiniz şu an şöyle düşünüyor, eee işte 2 yıl önce vardı bi şeyler sende biliyorsun
taa o zaman yapmıştım.. şimdi bir şey yok...

yoksa hangi akla hizmet 2 yıl önce yaptım der ki insan şifreyi...??

ancak sizin durumu bilmeniz gerekir ki, o da işte taa o zamanlar yapmıştım diye bir açıklama yapacak..
aklı sıra kendisini savunacak...

Ben tum yorumlari okudum vesselam eltin amacina ulasmis tehdit etmisti ya basarmis yani.....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eltimle esimde arkadas gibidir ama is sifreye kafar uzanmaz bence eltin cok fazla hatali bir eşin kardesine fingirdemekle....olaya boyle bak arkadaslardi eltine eşinin ilgisi olmasi icin eltinde cok cabalamis belliki ama kaynina akil erdiremiyorum senin dikkatini cekmis bence o da huylaniyordur biseyler varsa.....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yani ortada apacık bir şekilde eşinin eltine ilgisi var. Bu durumu kaynına kayınvalidene söylemeden önce mutlaka daha fazla şey öğrenmelisin aksi takdirde kaynın ve kv de sana inanmadıkları gibi seni üzecek ve dışlayacak bir tavır sergileyebilirler.kötü ve art niyetli biri pozisyonuna düşürebilirler.
Kangren olmuş artık kesip atmazsan tüm vucuda yayılacak ve bil ki sen ortaya cıkarsanda cıkarmasanda kaynın illa ki şüphelenecek
.bu çıkacak kaosu sen cıkarma .öyle birşey yapki sen kaynını şüphelendir.eşinin kart şifresini söyle eşinin sürekli eltinle görüştüğünü söyle ve laf arasında hep söyle ..kesinlikle şüphelenerek anlatma olayları kaynının önüne bir bir sırala ,kaynın cözsün durumu.

en iyisi pılını pırtını topla ailenin yanına git millete de doğumu annemin yanında yapacağım de ailenin kapısına gidersen mecbur seni eve alacaklar en azından su ortamdan uzaklaşırsın

Beni en çok da üzen ailem biraz önce babamla konuştum : Eşimden ayrılırsam beni evlatlıktan reddedecekmiş, bağırdı çağırdı bana kendi seçimin diye...:( :2: bütün bunlardan sonra ailem ikinci yıkım oldu...

Back
X