Kızlar merhaba
Belki derdimi anlatmaya belki konuşmaya belkide fikirlerinize ihtiyacım var.Buraya yazmak istedim .Rahatlamak,soyutlanmak ve huzurlu olmak için.
İnsanın kendi yaptığı manyaklıklarıda anlatması zormuş.Nasıl başlıyım ...
2 senedir ciddi bir ilişkim var ilişkimiz zor zamanlardan geçti ikimizinde hataları oldu onunda benimde.Birbirimizi sevdiğimiz için ilişkimizi bitirmek yerine affetmeyi tercih ettik .Şu anda herhangi bi problemimiz yok herşey yolunda ama benim sorunum geçmişle
Bazen kendime şaşıyorum kendime çünkü ona rahat vermiyorum . Çokmu kafama taktım çokmu etkilendim bilmiyorum. O benim üstüme titriyor elinden geleni ardına koymuyor mutlu olmam için herşeyi yapıyor .
Oysa ben herşeyi sorun ediyorum niye dışarı çıktın,niye oraya gittin arkadaşlarıyla yemege gidiyor sorun ediyorum , işten dolayı mesaj atamıyor sorun ediyorum ya aklınıza gelebilcek herşeyi sorun ediyorum niye böyle dedin yaptın falan flann .
Ufacık bişeyden tartışmalar çıkarıyorum ve bunu kavgaya dönüştürüyorum . o hala bunlara ragmen sakin ve bana çok iyi davranıyor. Geçen bana tepkilerin normal değil aşkım umarım farkındasındır istersen beraber çözelim dedi bunu dedi bile diye kavga ettim.
Ve kendini savunmaya geçtiğinde eskiden olanları hep yüzüne vuruyorum sen böyle yaptın sen şöylesin .
Biliyorum ilişkimi mahvediyorum ne olur yardım edin akıl verin
canım sana şöyle diim aynı dert bende de vardı,hatta ben 3 yıllık bi ayrılık oldu arada hatta hala ona aşıktım,sonrasında birleştik,ve ben geçmişte bana yaptıklarını uzun bi süre aklımdan çıkarmadım en ufak sorunda hep geçmişi yüzüne vurdum o gayet sabırlı davrandı.çok fevri davrandım aynı senin dediğin gibi nie mesaj amıyosun nie bilmem ne bu deli sorular olmasına rağmen bile sevgimden geldik nişan yaptık,nişan yaptıktan sonra bi süre daha ben böle davrandım telefonu az kapalı olsa yada çekmese panik atak yaşayıp kendime zindan ettim ondanda bunun acısını çıkardım.nişanlım istanbulda büyük bi hac ümre şirketnde çalışıyo rezervasyon işlerinde ara ara mekkeye gidio bazende yurt duışına,her yurt duışına çıkışında ağzım kalbmde bana haber vermese beni aramasa haa acaba biriyklemi,ha acaba,yaa bi zman sora düşündüm,bu acabaları görüomusun yok,adamın sana olan tavrında değişim varmı ,yok,ee kjendime bu eziyeti nie yapıosun dedim,1 aydr daha rahat davranıyorum.mesela mesajım gitsede gitmesede bana cevap yazsada yazmasada umursamıyorum.ve inan aramız çok daha ii oldu,arıyo soruyo haber verio.kendini rahatlat
Kendimi gördüm resmenÖyle şeyler var ki es geçilse de unutulmuyor.
Aynen bunları yaşadığım ilişkim 7 ay önce bitti. Bizde bir çok sorun yaşadık, ayrıldık barıştık. En mutlu anlarımızda benim aklım yine eskilere gidiyordu herşeyi bozuyordum. O da aksine çok anlayışlı ve sabırlı davranıyordu. O öyle yaptıkça ben daha çok üstüne gidiyordum. Yani içim rahat değildi, tam mutlu olamıyordum. Hep bi yerlerden çıkıyordu bu durumlar. Küçükte olsa insanın aklına bi kere girdi mi zor çıkıyor. Olumsuz konuşmak istemiyorum canım ama ya geçmişi unutmaya çalışacaksın ya da böyle böyle ilişki tükeniyor bi yerde. Benim açımdan iyi oldu bu durum çünkü içim huzurlu değilse devam etmenin anlamı yokmuş.
Umarım düzelir bu durumun. :26:
Canım kendini frenlemeye çalış. Severken umursamamak o kadar kolay bir şey değil, hele ki bu şekilde uzun ilişkilerde. Ama sen bu şekilde davrandığın sürece en başta bak kendin mutsuz oluyosun. Sakin ol, bir davranışından bir sözünden önce bir süre düşün lafım nereye gider nolur diye. Eğer birtakım korkular yüzünden böyleysen eğer ilgiliysen sana bir meditasyon önerebilirim. Benim de korkularım yüzünden her şey mükemmelken ortalığı birbirine kattığım zamanlar oluyodu. Belki kendim aştım belki de meditasyonun etikisiyle oldu bilemiyorum, ama şu an inanılmaz rahatım. Güvenmeyi öğrendim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?