Normal Olduğumu Düşünmüyorum Artık !

er_sev

Baladamın Gelini
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
7.068
1.033
198
36
Kızlar merhaba

Belki derdimi anlatmaya belki konuşmaya belkide fikirlerinize ihtiyacım var.Buraya yazmak istedim .Rahatlamak,soyutlanmak ve huzurlu olmak için.

İnsanın kendi yaptığı manyaklıklarıda anlatması zormuş.Nasıl başlıyım ...

2 senedir ciddi bir ilişkim var ilişkimiz zor zamanlardan geçti ikimizinde hataları oldu onunda benimde.Birbirimizi sevdiğimiz için ilişkimizi bitirmek yerine affetmeyi tercih ettik .Şu anda herhangi bi problemimiz yok herşey yolunda ama benim sorunum geçmişle:5:

Bazen kendime şaşıyorum kendime çünkü ona rahat vermiyorum . Çokmu kafama taktım çokmu etkilendim bilmiyorum. O benim üstüme titriyor elinden geleni ardına koymuyor mutlu olmam için herşeyi yapıyor .
Oysa ben herşeyi sorun ediyorum niye dışarı çıktın,niye oraya gittin arkadaşlarıyla yemege gidiyor sorun ediyorum , işten dolayı mesaj atamıyor sorun ediyorum ya aklınıza gelebilcek herşeyi sorun ediyorum niye böyle dedin yaptın falan flann .

Ufacık bişeyden tartışmalar çıkarıyorum ve bunu kavgaya dönüştürüyorum . o hala bunlara ragmen sakin ve bana çok iyi davranıyor. Geçen bana tepkilerin normal değil aşkım umarım farkındasındır istersen beraber çözelim dedi bunu dedi bile diye kavga ettim.:17:

Ve kendini savunmaya geçtiğinde eskiden olanları hep yüzüne vuruyorum sen böyle yaptın sen şöylesin .

Biliyorum ilişkimi mahvediyorum ne olur yardım edin akıl verin :17::5:

Kızlar merhaba

Belki derdimi anlatmaya belki konuşmaya belkide fikirlerinize ihtiyacım var.Buraya yazmak istedim .Rahatlamak,soyutlanmak ve huzurlu olmak için.

İnsanın kendi yaptığı manyaklıklarıda anlatması zormuş.Nasıl başlıyım ...

2 senedir ciddi bir ilişkim var ilişkimiz zor zamanlardan geçti ikimizinde hataları oldu onunda benimde.Birbirimizi sevdiğimiz için ilişkimizi bitirmek yerine affetmeyi tercih ettik .Şu anda herhangi bi problemimiz yok herşey yolunda ama benim sorunum geçmişle:5:

Bazen kendime şaşıyorum kendime çünkü ona rahat vermiyorum . Çokmu kafama taktım çokmu etkilendim bilmiyorum. O benim üstüme titriyor elinden geleni ardına koymuyor mutlu olmam için herşeyi yapıyor .
Oysa ben herşeyi sorun ediyorum niye dışarı çıktın,niye oraya gittin arkadaşlarıyla yemege gidiyor sorun ediyorum , işten dolayı mesaj atamıyor sorun ediyorum ya aklınıza gelebilcek herşeyi sorun ediyorum niye böyle dedin yaptın falan flann .

Ufacık bişeyden tartışmalar çıkarıyorum ve bunu kavgaya dönüştürüyorum . o hala bunlara ragmen sakin ve bana çok iyi davranıyor. Geçen bana tepkilerin normal değil aşkım umarım farkındasındır istersen beraber çözelim dedi bunu dedi bile diye kavga ettim.:17:

Ve kendini savunmaya geçtiğinde eskiden olanları hep yüzüne vuruyorum sen böyle yaptın sen şöylesin .

Biliyorum ilişkimi mahvediyorum ne olur yardım edin akıl verin :17::5:

canım sana şöyle diim aynı dert bende de vardı,hatta ben 3 yıllık bi ayrılık oldu arada hatta hala ona aşıktım,sonrasında birleştik,ve ben geçmişte bana yaptıklarını uzun bi süre aklımdan çıkarmadım en ufak sorunda hep geçmişi yüzüne vurdum o gayet sabırlı davrandı.çok fevri davrandım aynı senin dediğin gibi nie mesaj amıyosun nie bilmem ne bu deli sorular olmasına rağmen bile sevgimden geldik nişan yaptık,nişan yaptıktan sonra bi süre daha ben böle davrandım telefonu az kapalı olsa yada çekmese panik atak yaşayıp kendime zindan ettim ondanda bunun acısını çıkardım.nişanlım istanbulda büyük bi hac ümre şirketnde çalışıyo rezervasyon işlerinde ara ara mekkeye gidio bazende yurt duışına,her yurt duışına çıkışında ağzım kalbmde bana haber vermese beni aramasa haa acaba biriyklemi,ha acaba,yaa bi zman sora düşündüm,bu acabaları görüomusun yok,adamın sana olan tavrında değişim varmı ,yok,ee kjendime bu eziyeti nie yapıosun dedim,1 aydr daha rahat davranıyorum.mesela mesajım gitsede gitmesede bana cevap yazsada yazmasada umursamıyorum.ve inan aramız çok daha ii oldu,arıyo soruyo haber verio.kendini rahatlat;)

canım sana şöyle diim aynı dert bende de vardı,hatta ben 3 yıllık bi ayrılık oldu arada hatta hala ona aşıktım,sonrasında birleştik,ve ben geçmişte bana yaptıklarını uzun bi süre aklımdan çıkarmadım en ufak sorunda hep geçmişi yüzüne vurdum o gayet sabırlı davrandı.çok fevri davrandım aynı senin dediğin gibi nie mesaj amıyosun nie bilmem ne bu deli sorular olmasına rağmen bile sevgimden geldik nişan yaptık,nişan yaptıktan sonra bi süre daha ben böle davrandım telefonu az kapalı olsa yada çekmese panik atak yaşayıp kendime zindan ettim ondanda bunun acısını çıkardım.nişanlım istanbulda büyük bi hac ümre şirketnde çalışıyo rezervasyon işlerinde ara ara mekkeye gidio bazende yurt duışına,her yurt duışına çıkışında ağzım kalbmde bana haber vermese beni aramasa haa acaba biriyklemi,ha acaba,yaa bi zman sora düşündüm,bu acabaları görüomusun yok,adamın sana olan tavrında değişim varmı ,yok,ee kjendime bu eziyeti nie yapıosun dedim,1 aydr daha rahat davranıyorum.mesela mesajım gitsede gitmesede bana cevap yazsada yazmasada umursamıyorum.ve inan aramız çok daha ii oldu,arıyo soruyo haber verio.kendini rahatlat;)

Haklısın canım bu gereksiz kavgaları yaptıktan sonra o kadar pişman oluyorum ki hem kendi moralmi bozuyorum hemde karşımdaki insanın. Ama elimde değil :ssz:

Kendimi gördüm resmen :31: Öyle şeyler var ki es geçilse de unutulmuyor.
Aynen bunları yaşadığım ilişkim 7 ay önce bitti. Bizde bir çok sorun yaşadık, ayrıldık barıştık. En mutlu anlarımızda benim aklım yine eskilere gidiyordu herşeyi bozuyordum. O da aksine çok anlayışlı ve sabırlı davranıyordu. O öyle yaptıkça ben daha çok üstüne gidiyordum. Yani içim rahat değildi, tam mutlu olamıyordum. Hep bi yerlerden çıkıyordu bu durumlar. Küçükte olsa insanın aklına bi kere girdi mi zor çıkıyor. Olumsuz konuşmak istemiyorum canım ama ya geçmişi unutmaya çalışacaksın ya da böyle böyle ilişki tükeniyor bi yerde. Benim açımdan iyi oldu bu durum çünkü içim huzurlu değilse devam etmenin anlamı yokmuş.
Umarım düzelir bu durumun. :26:

Kendimi gördüm resmen :31: Öyle şeyler var ki es geçilse de unutulmuyor.
Aynen bunları yaşadığım ilişkim 7 ay önce bitti. Bizde bir çok sorun yaşadık, ayrıldık barıştık. En mutlu anlarımızda benim aklım yine eskilere gidiyordu herşeyi bozuyordum. O da aksine çok anlayışlı ve sabırlı davranıyordu. O öyle yaptıkça ben daha çok üstüne gidiyordum. Yani içim rahat değildi, tam mutlu olamıyordum. Hep bi yerlerden çıkıyordu bu durumlar. Küçükte olsa insanın aklına bi kere girdi mi zor çıkıyor. Olumsuz konuşmak istemiyorum canım ama ya geçmişi unutmaya çalışacaksın ya da böyle böyle ilişki tükeniyor bi yerde. Benim açımdan iyi oldu bu durum çünkü içim huzurlu değilse devam etmenin anlamı yokmuş.
Umarım düzelir bu durumun. :26:

Anlıyorum seni anım ama benim bahsettiğim hatalar aldatma saygısızlık vs gbi büyük şeyler değil. Ama dediğin gibi hatanın küçüğüde büyüğüde insanın içine işledimi çıkması kolay olmuyor sanırım:5:

Canım bızde gecen hafta cuma gunu aynı konular yuzunden tartıstık. Hatta bana msj attı arama sorma artık dıye. Sonra aksamına barıstık ve ertesı gun memleketıne gıttı bugun 4 gun 1 kere msj attı ben senı arıcam aşk dıye oymus bıdahada tık yok. Bende 2 kere msj attım cok hastayım acilden geldım dıye bu msj uzerıne bıle aramadı ustune dusmuyorum artık aradıgı zamanda bısey olmamıs gıbı davrancam. Banada cok cektırdı onceden hıc ummadıgım zamanlarda ayrılmak ıstedı benden belkıde bundan korkuyorum o yuzden cok sıkıyorumdur dımı ama. Anlıcak ınsan yok kı karsımda. Neyse canım bıraz ozgur bırak bakalım ne olcak hem gıtmek ısterse ne yaparsak yapalım gıder.

Anlıyorum canim ama bizimki biraz farkli ondan tarafa hiçbir sıkıntım yok ne kötü bir söz ne ayrılık herseyi irdeleyen benim malesef

Canım kendini frenlemeye çalış. Severken umursamamak o kadar kolay bir şey değil, hele ki bu şekilde uzun ilişkilerde. Ama sen bu şekilde davrandığın sürece en başta bak kendin mutsuz oluyosun. Sakin ol, bir davranışından bir sözünden önce bir süre düşün lafım nereye gider nolur diye. Eğer birtakım korkular yüzünden böyleysen eğer ilgiliysen sana bir meditasyon önerebilirim. Benim de korkularım yüzünden her şey mükemmelken ortalığı birbirine kattığım zamanlar oluyodu. Belki kendim aştım belki de meditasyonun etikisiyle oldu bilemiyorum, ama şu an inanılmaz rahatım. Güvenmeyi öğrendim :)

Canım kendini frenlemeye çalış. Severken umursamamak o kadar kolay bir şey değil, hele ki bu şekilde uzun ilişkilerde. Ama sen bu şekilde davrandığın sürece en başta bak kendin mutsuz oluyosun. Sakin ol, bir davranışından bir sözünden önce bir süre düşün lafım nereye gider nolur diye. Eğer birtakım korkular yüzünden böyleysen eğer ilgiliysen sana bir meditasyon önerebilirim. Benim de korkularım yüzünden her şey mükemmelken ortalığı birbirine kattığım zamanlar oluyodu. Belki kendim aştım belki de meditasyonun etikisiyle oldu bilemiyorum, ama şu an inanılmaz rahatım. Güvenmeyi öğrendim :)

Canım merhaba tamda anlattıgın gibi ilk kendim mutsuz oluyorum sonra onu mutsuz yapıyorum :50::50: Çok meak ettim önerebilceğin meditasyon nedir?

Bir arkadaşımız da özel mesaj atmış, buradan paylaşayim, alıntıdır;

"Önce sevgiye dönüştürmek istediğiniz olumsuz duygunuzu tespit edin.

Sessiz ve sakin bir ortamda içinize dönün. Üç kez derin nefes alıp verin. Reiki kanalınızi açın ve sembolleri uygulayın. Derin bir nefes alıp verin. Korkularınızdan kurtulma arzunuzu bildirin ve niyet edin. Her bir korkuyu siyah ve karanlık bir varlık olarak imgeleyin. Bu karanlık varlık veya varlıkların her birini bir gonca güle sonra yavaşça açarak olgun bir güle dönüştüğünü ve etrafına mis kokular saçan bu gülün bir müddet sonra yerini ışık ve sevgi gülüne bıraktığını imgeleyin. Işık gülünü derin bir istekle evrene bırakın aksın. Dileğiniz yerini bilir ve bulur."

deneyin bakalım canım, umarım işe yarar :)

Merhaba efuli.Sen yazdıkça acaba ben mi diye düşünmedem edemedim.SEnin yaşadığının aynısını belki bi fazlasını ben yaşadım..Erkek arkadaşım geçmişte beni aldattı ve sonra onu kendime çekmeyi başardım.Ve Barıştıktan sonra burnundan getirdim.Her defasında beter ettim onu.Hep geçmişi açtım,yüzüne vurdum.
O da aksine hata yaptığı için birkez olsun ağzını açmadı.Tabş ağzını açmadı açmadı sonra patlak verdi
Nereye gidiyorsun,gitmee,ne yapacaksın,onunla ne işin var tarzında engel olmaya çalıştım hepp..Tabi ben boyutunu kaçırdım ta ki erkek arkadaşım benden ayrılana kadar.İnan var ya şimdi o kadar çok pişmanım o kadar yanlış yaptım ki anlatamam...
Erkek milleti isterse yapar..Bunu tatlı dılle söylemek var..Bıktırdın mı işin boyutu değişiyor
Kardeş tavsiyesi ediyorsum efuli benim yaadığımı yaşamaa.Boşver rahat bırak,sıkmaa,kısıtlamaa
İnan erkek milleti sabırlıdır patladı mı geri dönüşü olmuyor

bir kere aldatılanlar varsa o ilişkide ki kişiyi hayatlarının birinci sırasına almasınlar bu gerçekten karakterde olan bir şey. ama Efuli arkdaşım sen aldatılma vs yaşamamışsın onda büyük hata ne olabilir eğer aldatmadıysa sadık kaldıysa boşuna çocuğun üstüne gitme kendinden soğutma. tamm haklı olduğun konular varsa savunursun tabi ama aldatma kadar ağır olmayan şeyler için asla kendii ve ilişkini de yıpratma sadece kendine de zaman ayır sürekli onu düşünme kurma kafanda iki mesaj gelmedi diyee yemeyin ömrünüzü geçmişlede yaşanmıyor ayrıcaa bunu da unutma

Back
X