N nrcctt Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2025 1 0 1 22 30 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi nrcctt #1 Normalde regl 35 günde 1 oluyodum ama olmadım 29 temmuzda olmustum dün bugün test yaptım silik gozle gorulur sekılde cıktı 4 senelık evlıyım acaba varmıdır Eklentiler IMG_3069.webp 66,3 KB · Görüntüleme: 35
Normalde regl 35 günde 1 oluyodum ama olmadım 29 temmuzda olmustum dün bugün test yaptım silik gozle gorulur sekılde cıktı 4 senelık evlıyım acaba varmıdır
N Nerand Üye Kayıtlı Üye 12 Haziran 2025 244 76 13 Pazartesi 08:42 Konu Sahibi Konu Sahibi nrcctt #2 nrcctt .!.: Normalde regl 35 günde 1 oluyodum ama olmadım 29 temmuzda olmustum dün bugün test yaptım silik gozle gorulur sekılde cıktı 4 senelık evlıyım acaba varmıdır Genişletmek için tıkla... Canım 35 günde bir oluyorsan regl tarihine daha 3 gün demek oluyor çıkmaz regl gününü bekle benim geçtiği halde çıkmamıştı sana testlerimi atayım ilk testler 1 gün gecikmeyle yapılan geç döllenme olabiliyor
nrcctt .!.: Normalde regl 35 günde 1 oluyodum ama olmadım 29 temmuzda olmustum dün bugün test yaptım silik gozle gorulur sekılde cıktı 4 senelık evlıyım acaba varmıdır Genişletmek için tıkla... Canım 35 günde bir oluyorsan regl tarihine daha 3 gün demek oluyor çıkmaz regl gününü bekle benim geçtiği halde çıkmamıştı sana testlerimi atayım ilk testler 1 gün gecikmeyle yapılan geç döllenme olabiliyor