normalden gereksız yere korkan anneler alın buyrun gereksiz yere risk

Eleştiri olarak hemen herkes bişeyler yazıo bu sitede ne tuaf ya arkadaş riskini yazmış bunu da bilerek girin ameliyata işte ne olmuş bir bilgi olsun sonuçta herşeyde riskk var bu da epiduralin riski Allahım riskksiz sağlıkla bebeklerimize kavuştursun inşalllahhh...

benim doktorumun sölediğini söliiim sizlere normal doğumda daha çok risk var dedi benim doktorum mesela normal soğumda oluşabilecek çok fazla risk anlatabilirim size ama epiduralle daha hiçbişey yaşamadık neden telaşlanıyorsunuz dedi annemede eşimede hepsinin riskini anlattı teker teker....

sağol yani hamişlerin moralini bozmakla eline ne geçecekse.diğer herşeydeki riskleri de yaz da içimiz ferahlasın.milyonda bir risk için buraya giren tüm hamişleri korkuttun bravo

yasemincım ben koydum görduğun gıbı siteye herkez bişyler yazmıs ama senın gıbı haklı olanlar daha yavas yavas cıkıcak ben yardımcı olmak amaclı söyledım bak ben burda acık acık ısım vermek ıstemıyorum bakın allah herkezın doğduğu anda bır kadın olarak yaratıyo zaten kaldıki her kadın normal doğuma uygundur ama sonradan gelen hastalıkların katılmasıyla tabı kımısıne yasaktır normal doğum ama sımdıkı okadar asıp kesen biçen doktorlar varkı bak ben doğumdan en cok korkan ınsan olarak sunu söyleyebılırım anne olmak okadar kolay deyıl he demıyorum acıyı catır yasa ama nıye tam arastırmadan sırf korkuyorum canıma acicak dıye ben çocuğumun elınden cığerlerının daha sağlıklı olma ıhtımalını alım örnek sezeryan ıcın tabı ama ben baslıktada olduğu gıbı gereksız yere korkan anneler dedım ama bı çoğu alındığına göre neyse önemlı deyıl ben yınede paylasırım göruslerımı ısteyen ıstedığını yazar çokta önemlı dyeıl

kararsızlık gerçekten kötü her ağızdan bir şey çıkıyor ama ben normal doğumdan korkuyorum ve sanki normal olursa bebeğime zarar verebilirmişim gibi geliyor o yüzden epidural sezeryen olmayı düşünüyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun ...

yasemincım ben koydum görduğun gıbı siteye herkez bişyler yazmıs ama senın gıbı haklı olanlar daha yavas yavas cıkıcak ben yardımcı olmak amaclı söyledım bak ben burda acık acık ısım vermek ıstemıyorum bakın allah herkezın doğduğu anda bır kadın olarak yaratıyo zaten kaldıki her kadın normal doğuma uygundur ama sonradan gelen hastalıkların katılmasıyla tabı kımısıne yasaktır normal doğum ama sımdıkı okadar asıp kesen biçen doktorlar varkı bak ben doğumdan en cok korkan ınsan olarak sunu söyleyebılırım anne olmak okadar kolay deyıl he demıyorum acıyı catır yasa ama nıye tam arastırmadan sırf korkuyorum canıma acicak dıye ben çocuğumun elınden cığerlerının daha sağlıklı olma ıhtımalını alım örnek sezeryan ıcın tabı ama ben baslıktada olduğu gıbı gereksız yere korkan anneler dedım ama bı çoğu alındığına göre neyse önemlı deyıl ben yınede paylasırım göruslerımı ısteyen ıstedığını yazar çokta önemlı dyeıl

Belki korkum gereksiz ama saatlerce sancı çekip çocuk gelmeyenler suyu gelip sancısı olmayıp suni sancı verilenler 1 günde doğurdum ben çocuğumu diyenler bunlar hep normal doğum :(((( bende aslında çok istiorum normal doğum herşeyim yenilenecek sağlıklı bir insna olucam yeniden doğmuş gibi oluyorsun ama ben çok korkuorum elimde değil ama tabii ben birazda bu işlerin nasip olduğuna inanıorum ben doktoruma gidiorum hastaneye arada testler oluyor uzun sürüo çıkıorum doğum yapan yanlarında bebekleri yatan annlerin yanlarına yatan hasta katına giriorum doğum yapan varmı hangi odalarda diorum :))))) hastanede de arkadaşlarım var bende sağlıkçı olduğum için gösteriolar odaları teker teker çalıorum kapıyı annemle bakıorum erkek yok :)) yani kocaları olmayanlar hani anneler kalıo ya kızlarının yanlarında doğumdan sonra oturuolar giriorum yanlarına hayırlı olsun die muhabbet ediorum hamile olduğumu görünce zaten gülümsüyolar sağolsunlar bende burda doğum yapıcam neler yaşadın diorum sıcağı sıcağına dinliorum bilirsiniz türküz ve sıcak kanlıyız şükür ki herkes güülümseyerek cvp verio dua ediolar banada arada normal die geldim suyum geldi akşam hemen hastaneye geldik ama sancım gelmedi bekledik suni sancı verdiler rahim açılmamış zorladılar çok acı çektim sezaryana aldılar dedi geçen ziyaret ettiğim mesela kız hep normal istemiş ama olmamış tamamen nasip yani iki tane yanyana yatıolardı girdiğim odada diğeride sezaryana gidecekmiş bekliodu yani anlayacağın normalde olsa önce o acıyı çekiosun sonra sezaryana alıolar ne gerek var diorum bende bebeğede sanada acı direkt gir sezaryana ama herşeyin hemen biteceğini bilsem dediğin gibi normal doğum derim belki annemin hemen suyu gelmiş arkasından ay ay ben gelmişim :) sadece omzun çok acıttı çıkarken ama çok kolay doğurdum seni üzmedin beni dio ama herkesin öle olmuo işte korkuorum bende gününü bil git yat doğur çık sonrasında çek acısını çocuk kurtulmuş olsun die düşünüorum ama herşeyin natureli makbul bunuda biliorum ama korkuorum ama çocuğun ciğerleri dersen iş değişir bi konuşurum bunu doktorumla ama gittiğim bugüne kadar bütün ziyaretler sezaryandı denk geldi belkide şimdilik düşüncem bu nasip diorum yinede Allahım bebeğimede bana da hangisini hayırlı kıldıysa o olsun herkesin allah yardımcıısı olsun...

Epiduralli ya da epiduralsiz normal doğumda ölüm riskini de değerlendirdiniz mi bu gereksiz başlığı açarken?

Risk her zaman mevcuttur, önlenemez. Kimseyi yargılamanın,eleştirmenin va hatta kokutmanın alemi yok.

ilk bebegimde, dogum hazirlik kursunda, ebe bizlere , agri icin yapcaniz en son sey olsun demisti... bende yaptirmadim..( aslinda basta niyetim oydu, ama ebe caydirdi beni :) )

sezeryanda mecbur tabii, ama normal dogumda bencede gereksiz... zaten cekilen sanci bebek dogana kadar, sonra aninda agri sanci kesiliyor... o sancilari yasamakta cok güzel...

Back
X