• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normali mi bu ben mi yanlış anladım:(

Mesajlaşmışsınız sadece değil mi? Adam 60 yaşında diyorsunuz, gülücük smileysi koymadı diye mi çok ciddi? Koysa tuhaf o yaşta insan.
O kendi kendine gülmüştür bence... Herhalukarda çok takılacak, sırf bunun üzerine karara varılacak bir durum değil.
Evet mesajlasma sadece. Tabi bu laf için karara varılacak değil ama acaba ileride farklı davranır mı diye de düşünmüyor değilim.

Kızlar direk konuya gireyim. Çok yakın bir aile dostumuz var. Yaşı bayağı büyük 50-60 yaşlarında. Çok uzun süredir samimi olduğumuz birisi. Bu kişinin adu Ahmet olsun. Ben bu Ahmet amcanın yanında işe girmeyi düşünüyordum yüzyüze konuşacaktık iş meselesini. Cumamı kutladı ben de sizin de cumanız mübarek olsun Ahmet amca yazdım. Bana cevap olarak bana bundan sonra amca değil bey de dedi şok oldum daha işe bile girip girmeyeceğim kesin değil uzak biraz mesafesi. Ama neden böyle dedi ki kafam takıldı bu cevaba. Samimiyet olmasa amca demezsin yıllardır amca dediğim bir insandı işe başlasam belki anlarım ama bu ne oluyor ki şimdi?

bence kafasında seni işe almış. ama bunu belirtme üslubu biraz kabaca olmuş. bence kelimelere takılmak yerine bu kişi ile aynı ortamda çalışıp çalışamayacağını bi düşün derim.

Evet mesajlasma sadece. Tabi bu laf için karara varılacak değil ama acaba ileride farklı davranır mı diye de düşünmüyor değilim.
Ama bak iş ortamında gerçekten tuhaf insanlara maruz kalıyoruz. Amiriydi, müşterisiydi, cins cins onlarca insan var. Herkesin kafası bi değişik çalışıyor sonuçta. En küçük şeye bu kadar takılırsan, sürekli huzursuz olursun. İlerde farklı davranma gibi bir durum olursa onu o zaman düşünür, ona göre karar alırsın. Hem mesafe, resmiyet her zaman gereksiz samimiyetten iyidir, emin ol. Hayırlı olsun işiniz inşallah.

Normal zamanda bizler gibi mesajlaşır falan diyorsanız anormal biraz, değilse o yaşta insanın mesajına bu kadar takılmam sanırım ben. Espri yapmış gibi geldi bana ilk başta ama bilemedim.. Ya da disipline önem veriyor iş yerine gitmeden dikkat et buna diyormuş gibi de algılanabilir belki :) En fazla bu ne şimdi derdim kendi kendime ama büyütmez beklerdim.

Daha başlamadan sinir bozmuş Ahmet Amca :KK70: başlayınca ne olur bilemedim. Kendisi büyükmüş maşallah ama egosuda kendinden baya büyük geldi.

belki amca hitabından hoşlanmıyordur dicem de cumanı kutlamak için mesaj atması saçma geldi, yanin bunun için çok yakın olmanız lazım bence

Yıllardır amca derim niye şimdi bey diyim die sor ve iş yüzünden derse ben ise başlamayı dusunmuyorm de ve başlama yani tavra bak adamdaki

Kızlar direk konuya gireyim. Çok yakın bir aile dostumuz var. Yaşı bayağı büyük 50-60 yaşlarında. Çok uzun süredir samimi olduğumuz birisi. Bu kişinin adu Ahmet olsun. Ben bu Ahmet amcanın yanında işe girmeyi düşünüyordum yüzyüze konuşacaktık iş meselesini. Cumamı kutladı ben de sizin de cumanız mübarek olsun Ahmet amca yazdım. Bana cevap olarak bana bundan sonra amca değil bey de dedi şok oldum daha işe bile girip girmeyeceğim kesin değil uzak biraz mesafesi. Ama neden böyle dedi ki kafam takıldı bu cevaba. Samimiyet olmasa amca demezsin yıllardır amca dediğim bir insandı işe başlasam belki anlarım ama bu ne oluyor ki şimdi?
Ozel hayattaki samimi laubaliligi is ortamina tasimak istemiyor ve seninde diger calisanlardan bi fark beklememen icin onden atilmis profesyonel bi adim sizde alisin is hayatinda kimseye abi amca abla demeyin bey hanimefendi size yakisan en guzel hitap olacaktir nacizane tavsiye

Back
X