- 18 Nisan 2021
- 1.527
- 3.900
- 63
merhaba,
bir buçuk iki ay önce kontrol için kadın doğuma gittiğimde hafif vajinit olduğunu söyledi doktorum (sikayetim yoktu sanki, bir kez ilişki sonrası kanama oldu, akıntıyı fark etmiştim ama aşırı değildi, renksiz kokusuz) fitil kullandım, ardından bir iki gün sarı akıntı olunca başka doktor başka fitil verdi. ikinci fitilin 5 tanesini kullandım, 2 tanesini unutmuşum
şu an aşırı akıntım yok gene, ilişkide acı kanama yok, çok hareket halinde olunca renksiz kokusuz peçeteye akıntı geliyor, parmağımla kontrol ediyorum içini, krema kıvamında beyaz renk ıslaklık var, kesik süt gibi değil pek. hem sorun yok sanıp vajinit denince, hem de bir buçuk aydır bununla uğrasinca normali nedir unuttum artık. acaba bu durum normal mi? aslında değil gibi çünkü nadiren de olsa vajinada çok çok hafif kaşıntı hissediyor gibiyim. bu şey geçmiş mi geçmemiş mi? yine mi doktora gitmeliyim?
sirkeli su ile taharet bu aşamada bana yardımcı olur mu? herkese teşekkürler 
bir buçuk iki ay önce kontrol için kadın doğuma gittiğimde hafif vajinit olduğunu söyledi doktorum (sikayetim yoktu sanki, bir kez ilişki sonrası kanama oldu, akıntıyı fark etmiştim ama aşırı değildi, renksiz kokusuz) fitil kullandım, ardından bir iki gün sarı akıntı olunca başka doktor başka fitil verdi. ikinci fitilin 5 tanesini kullandım, 2 tanesini unutmuşum