normali ne? :o

ohmy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2021
1.527
3.901
63
merhaba,
bir buçuk iki ay önce kontrol için kadın doğuma gittiğimde hafif vajinit olduğunu söyledi doktorum (sikayetim yoktu sanki, bir kez ilişki sonrası kanama oldu, akıntıyı fark etmiştim ama aşırı değildi, renksiz kokusuz) fitil kullandım, ardından bir iki gün sarı akıntı olunca başka doktor başka fitil verdi. ikinci fitilin 5 tanesini kullandım, 2 tanesini unutmuşum şu an aşırı akıntım yok gene, ilişkide acı kanama yok, çok hareket halinde olunca renksiz kokusuz peçeteye akıntı geliyor, parmağımla kontrol ediyorum içini, krema kıvamında beyaz renk ıslaklık var, kesik süt gibi değil pek. hem sorun yok sanıp vajinit denince, hem de bir buçuk aydır bununla uğrasinca normali nedir unuttum artık. acaba bu durum normal mi? aslında değil gibi çünkü nadiren de olsa vajinada çok çok hafif kaşıntı hissediyor gibiyim. bu şey geçmiş mi geçmemiş mi? yine mi doktora gitmeliyim? sirkeli su ile taharet bu aşamada bana yardımcı olur mu? herkese teşekkürler

Unuttuğunuz fitilleri kullanıp bol su her gün temiz çamaşır normal suyla taharet bu işi çözer saniyorum. Akıntı kokulu ise , şeffaf yada hafif beyaz dışında olursa gidersiniz doktora. Bence el ile de kontrol etmeyin. Fazla bir belirtiniz de yok gibi elinizle de enfeksiyon bulastirabilirsiniz çünkü. Geçmiş olsun

El ile kontrol etmeyin.. sirkeli su bence yanlış fikir vajinanın ph ı açısından pamuklu iç çamaşırı kullanın günlük ped ve ilaçlarınıza bi süre daha devam edin.. geçmiş olsun

yaa ama fitillerin üzerinden biraz zaman geçti yani 10 gün kadar. yine de mi kullanayım?
teşekkür ederim. biraz takıntıli oldum galiba bu konudaz kontrol etmek zorunda hissediyorum kendimi sürekli. elimden geleni yapayım. peki sizce sirkeli su kullanmamalı mı?

El ile kontrol etmeyin.. sirkeli su bence yanlış fikir vajinanın ph ı açısından pamuklu iç çamaşırı kullanın günlük ped ve ilaçlarınıza bi süre daha devam edin.. geçmiş olsun
sık sık çamaşır değiştiriyorum, hep pamuklu giyiyorum, en azından ağı pamuklu yani.
sirkeli suyu burada okudum bir kaç kez o yüzden sordum :v yarın eczaneye danışıp yeniden fitil alayım olmadı :) teşekkür ederim

Sirkeli suyu bende çok duydum ama jinekologlar önermiyor ph açısından sade su yeterli bence.. siz ilaçla devam bi süre daha en azından rahat edersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…