Benim her zaman söylediğim şey karşı cinslerin arasında her zaman mesafenin korunmasından yanayım ama bu durum kadın erkek iş yerinde konuşmasın muhabbet etmesin vs değil seviyeli olmalı. Diğerlerinin davranışlarıyla ilgi bişey diyemem görmediğim için yorumlayamicam ama eğer akşam girdiğiniz mekanda iş arkadaşlarınızı gormusseniz gidip selam verilir ama illede aynı masada oturulur diye bişey yok merabalastikfan sonra kendi masaniza gecmeniz normalBekarken kız arkadaşlarımla dışarı çıktığım bir akşam işyerindeki erkeklerle karşılaşmıştık. Hatırlıyorum, masalarına oturmadık diye arkamdan karakterime kadar laf etmişlerdi, yabaniden görgüsüze kadar.. Farklı kişilerden duymuştum tabi o dönem. Garip şekilde canımı sıkmıştı benim için atfedilen sözler. Gerçi biz evli barklı adamlar kendimizden yaşça küçük kızlarla akşam vakti oturup ne yapacağız demek yerine karşı tarafın davranışını konuşan bir güruhtu bu. Ki ben herkese mümkün mertebe selam verir, normal olarak konuşurum ama bu kişilere garip şekilde içimden selam bile vermek geçmiyordu, arkamdan söylediklerini duyunca hele samimiyetsizce konuşmaktansa hiç konuşmamayı tercih etmiştim.
Şimdi görüyorum ve duyuyorum özellikle evli erkek ve kadınların arasında belli bir sınır bile yok. İşyerinde sürekli olarak iş dışı muhabbetler vs. masumane bir yaklaşım sezemiyorum çoğunda. Kadın erkek arkadaş olamaz, olmamalı konusundan ziyade bu şekilde samimi olunması gerçekten normal mi yoksa normalleştirilmeye mi çalışılıyor? Ya da ben mi çok bağnazca düşünüyorum diyeceğim de, zamanında masalarına oturup kahkaha atmadığım için özgüvensiz etiketi yapıştıran zihniyetindeki insanların kendisine gülümseyen bir kadına söyleyeceği şeylerden de emin değilim..
bana kalirsa gercekten normal,
tabi ki sizin de gorusmemek ve is disinda samimi olmamak istemeniz de normal, sizi de anormal bulmuyorum yanlis anlasilmasin.
Ama kisisel olarak gunde 8-9 saatimi birlikte gecirdigim kisilerle kafam da uyuyorsa is disi arkadaslik da ederim, is disi meselelerden de konusurum, gayet normal.
Zamanında bende işyerimden bir erkeğe yüz vermedim diye arkamdan k...r dediğini duymuştum. Üstelik bu mahlukat nişanlıydı terbiyesiz herif. Böyle yaratıklar her yerde var demek ki çok da ciddiye almamak lazım.
Kim size arkanızdan söylenen bu lafları taşıdıkı ? Asıl onlarla ilişkinizi sorgulayın.
Ben işyerinde bazı arkadaşlarımın masasına oturabilirim ama çoğuna değil...kimseye de ne olursa olsun selam vermeden geçmem ama. Genel bir görgü kuralı bu.
İnsanlarla samimi ilişkiler kurmak veya kurmamak o insanlardan alınan elektiriğe ve iletişime göre özgür iradeyle karar verilecek bi durum bence.. Kadın erkek arkadaş olur da, samimyet derecesi kadınına göre ya da erkeğine göre de değişirBekarken kız arkadaşlarımla dışarı çıktığım bir akşam işyerindeki erkeklerle karşılaşmıştık. Hatırlıyorum, masalarına oturmadık diye arkamdan karakterime kadar laf etmişlerdi, yabaniden görgüsüze kadar.. Farklı kişilerden duymuştum tabi o dönem. Garip şekilde canımı sıkmıştı benim için atfedilen sözler. Gerçi biz evli barklı adamlar kendimizden yaşça küçük kızlarla akşam vakti oturup ne yapacağız demek yerine karşı tarafın davranışını konuşan bir güruhtu bu. Ki ben herkese mümkün mertebe selam verir, normal olarak konuşurum ama bu kişilere garip şekilde içimden selam bile vermek geçmiyordu, arkamdan söylediklerini duyunca hele samimiyetsizce konuşmaktansa hiç konuşmamayı tercih etmiştim.
Şimdi görüyorum ve duyuyorum özellikle evli erkek ve kadınların arasında belli bir sınır bile yok. İşyerinde sürekli olarak iş dışı muhabbetler vs. masumane bir yaklaşım sezemiyorum çoğunda. Kadın erkek arkadaş olamaz, olmamalı konusundan ziyade bu şekilde samimi olunması gerçekten normal mi yoksa normalleştirilmeye mi çalışılıyor? Ya da ben mi çok bağnazca düşünüyorum diyeceğim de, zamanında masalarına oturup kahkaha atmadığım için özgüvensiz etiketi yapıştıran zihniyetindeki insanların kendisine gülümseyen bir kadına söyleyeceği şeylerden de emin değilim..
çevremden duyduklarımla falan ben de bu konuda pinpirikli davranıyor da olabilirim bilemiyorum.
Mesela bir kadın arkadaşım 6erkeğin olduğu bir birimde çalışıyor ,yaşları da 40'ı geçen insanlar. İşyerindeki bir kadın hakkında uluorta, sırf kadın kırmızı giydi diye '' yanıyor '' tarzı iğrenç kelimeler kullanmışlar, arkadaşım cevaplarını vermiş ama böyle görüp duydukça hepsini aynı kefeye koymaya başlıyorum. Burda sohbet ettiği kadın hakkında yan birimde neler anlatıyorlar, kadınlardan daha çok dedikodu var yani onlarda. Çoğunun da aynı olduğunu düşünüyorum ben bu yüzden
Kimse size masamıza gel kahkaha at dememişki. Bağnaz mısınız bilemem ama burada belli bir olaya saldırı biçimi var.Ya da ben mi çok bağnazca düşünüyorum diyeceğim de, zamanında masalarına oturup kahkaha atmadığım için özgüvensiz etiketi yapıştıran zihniyetindeki insanların kendisine gülümseyen bir kadına söyleyeceği şeylerden de emin değilim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?