Hayir ben olsaydim acikca yazardim zaten bunca zaman hicbi cekincem olmadan butun dertlerimi anlattim buda ben olsam benim diye yazardim:)Sen misin arkadaşın mı bunu yaşayan bana sensin gibi geldi bu kadar detaya inince
Her neyse değer görmeyince sevgi de azalıyodur, sevgi azalınca istek te azalır tabi
Kendisi sevdigim biri bide az cok cinsellik haric digerlerini bende yasadigim icin kendime ne kadar uzuluyosam onada uzuldum kendi kafa sagligiminda durumu pek iyi degil zaten:))of başkalarının derdine derman olmaya calısmayalı , ki bu sekilde bi olaya çok oldu
kendi kafa saglıgın acısından bence bu mevzudan uzak dur
E arkadaşına söyle kk ya üye olsun mademHayir ben olsaydim acikca yazardim zaten bunca zaman hicbi cekincem olmadan butun dertlerimi anlattim buda ben olsam benim diye yazardim:)
senındemı kayınvalıden sen ve kocan evlıyken yenı gelın adayı buluyorKendisi sevdigim biri bide az cok cinsellik haric digerlerini bende yasadigim icin kendime ne kadar uzuluyosam onada uzuldum kendi kafa sagligiminda durumu pek iyi degil zaten:))
İnternetle pek alakasi olan biri degil bende kendi derdimi anlatmam normalde arkadaslarima tek dertlestigim yer burasidir ama simdi o bana anlatinca yardimci olabilirim belki diye buraya yazdim kotumu ettim:)E arkadaşına söyle kk ya üye olsun madem
Burda anlatmak daha kolaydır ben hiç bi arkadaşımla bu kadar açık dertleşmedim mesela, o yüzden senmişsin gibi dedim.
Benimki tam anlamiyla oyle degil ben evlenmeden once esime bi kiz begenmis kaynanam ve halada o kizda israrci tabi kizda dunden razi gerci ben inaniyorum yani kim ne planliyosa zamani geliyo o da onu yasiyo bular biraz eski kafa kadinlar sanirim ondan basimiza geliyosenındemı kayınvalıden sen ve kocan evlıyken yenı gelın adayı buluyor
valla bızım cevremızde buna alet olacak bırılerı yok
nerede nasıl yasıyorsunuz bılmıyorumda
Yoo yaz bana göre sorun yokİnternetle pek alakasi olan biri degil bende kendi derdimi anlatmam normalde arkadaslarima tek dertlestigim yer burasidir ama simdi o bana anlatinca yardimci olabilirim belki diye buraya yazdim kotumu ettim:)
110 mesaja ulaşana kadar tüm dertlerini anlattıysan bundan sonra konu komşuya mı geldi sıraHayir ben olsaydim acikca yazardim zaten bunca zaman hicbi cekincem olmadan butun dertlerimi anlattim buda ben olsam benim diye yazardim:)
Hem komsum hem yakin arkadasim anlayamadimda burda garip olan ne var yani ne bu tepkiler110 mesaja ulaşana kadar tüm dertlerini anlattıysan bundan sonra konu komşuya mı geldi sıra
Şimdiye kadar tüm dertlerimi anlattım dedin de ironi yapmak istemiştim.Hem komsum hem yakin arkadasim anlayamadimda burda garip olan ne var yani ne bu tepkiler