N Nurpnrr Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2019 1.233 3.000 133 29 4 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nurpnrr #1 Kızlar ağır bir şey mi kullanan oldu mu ne için kullanz ve lütfen yardımcı olun ?
L Lady Naz Üye Kayıtlı Üye 8 Mart 2017 12 2 16 35 9 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nurpnrr #2 kayın validem için doktor yazdı, sankinleştirici etkisi var iyi geldi. Yalnız uzun süre kullanılamaz dozaja bağlı olarak parkinson benzeri kasılmalar yapar dedi. maksimum 2-6 ay arasında kullanılmalı dedi.
kayın validem için doktor yazdı, sankinleştirici etkisi var iyi geldi. Yalnız uzun süre kullanılamaz dozaja bağlı olarak parkinson benzeri kasılmalar yapar dedi. maksimum 2-6 ay arasında kullanılmalı dedi.
Kedisssizzz Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 29 Şubat 2020 165 15 18 5 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nurpnrr #3 Ben de kullandım bir ay sonra bıraktım o damlayı beynime zarar verdi o ilaç tümör oluştu o kadar hasar vermişki artık çok zor biran önce bırak bence
Ben de kullandım bir ay sonra bıraktım o damlayı beynime zarar verdi o ilaç tümör oluştu o kadar hasar vermişki artık çok zor biran önce bırak bence