• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Norveç'in simgesi kayada korkunç ölüm!

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.872
40.692
698
http://www.radikal.com.tr/dunya/norvecin_simgesi_kayada_korkunc_olum-1431420

fft107_mf5763817.webp

RADİKAL - Tatil için gittiği Norveç’te, ünlü ‘Trolltunga’ kayalığını ziyaret eden 24 yaşındaki Kristi Kafcaloudis, fotoğrafçektirmek istediği sırada dengesini sağlayamadı ve kayadan aşağı düşerek hayatını kaybetti. Olay üzerine arkadaşları acil yardım talebiyle telefonlarına sarılsa da, bölgede telefon çekmemesi yüzünden acil yardım ekipleri ancak birkaç saat sonra Kafcaloudis ve arkadaşlarına ulaşabildi.

Trolltunga’ya turlar düzenleyen ekibin başındaki rehber Thomas Ruud, ‘uzun zamandır böyle bir olayın gerçekleşebileceği ile ilgili endişe duyduklarını’ dile getirdi. Ruud, ‘Trolltunga’ üzerinde fotoğraf çekilmenin popüler bir hale geldiğini belirterek, “Bütün dünyadan yüzlerce kişi için oldukça popüler hale gelen kayalığa kıyafetleri, ayakkabıları uygun olmayan, herhangi bir tecrübesi bulunmayan kişiler bile tırmanmaya çalışıyor” dedi. Ruud, kayaya tırmanmanın oldukça tehlikeli olduğunu vurguladı. ( Milliyet )

Son düzenleme:
http://www.radikal.com.tr/dunya/norvecin_simgesi_kayada_korkunc_olum-1431420

Eki Görüntüle 1628650

RADİKAL - Tatil için gittiği Norveç’te, ünlü ‘Trolltunga’ kayalığını ziyaret eden 24 yaşındaki Kristi Kafcaloudis, fotoğrafçektirmek istediği sırada dengesini sağlayamadı ve kayadan aşağı düşerek hayatını kaybetti. Olay üzerine arkadaşları acil yardım talebiyle telefonlarına sarılsa da, bölgede telefon çekmemesi yüzünden acil yardım ekipleri ancak birkaç saat sonra Kafcaloudis ve arkadaşlarına ulaşabildi.

Trolltunga’ya turlar düzenleyen ekibin başındaki rehber Thomas Ruud, ‘uzun zamandır böyle bir olayın gerçekleşebileceği ile ilgili endişe duyduklarını’ dile getirdi. Ruud, ‘Trolltunga’ üzerinde fotoğraf çekilmenin popüler bir hale geldiğini belirterek, “Bütün dünyadan yüzlerce kişi için oldukça popüler hale gelen kayalığa kıyafetleri, ayakkabıları uygun olmayan, herhangi bir tecrübesi bulunmayan kişiler bile tırmanmaya çalışıyor” dedi. Ruud, kayaya tırmanmanın oldukça tehlikeli olduğunu vurguladı. ( Milliyet )
ayy ne cesaret ben onun yakınına bile gidemezdimm..

Kadın oradan yere düşene kadar kalpten ölmüştür anam.

Yazık olmuş, Allah ölümün de hayırlısını versin ne diyim.

yürek yemişler oraya cıkmıslar yani dicek bişeyim yok

Ben oraya sadece dağcılar çıkıyo sanıyodum. Fethiyede de benzer bir şey olmuştu çok güvensiz ya :/

beni oraya çıkarmaları için önce öldürmeleri gerekeceğinden bu anlamsız cesaretin önünde eğiliyorum efenim..

manzara muhteşem ama ben cesaret edemezdim kaya kırılır düşerim diye
yazık kıza

Beni oranın 3 metre yakınına zorla götürseler kalpten giderim zati,düşmama gerek yok.

hersene Evereste tırmanmak için kaç tane kişi ölüyor. Bu insanlar ölüm riskini adrenalinden önemsiz görüyor. Ben gökdelenlerin tepesine çıkan gençlerin çektiği videoları izleyerek yıllık adrenalin deposunu fulluyorum

çok yazık olmuş. bu tarz yerlerde belli mesafeden fazla yaklaşılmamalı aslında. ölmeyi göze almıyorsan çıkmayacaksın bence. benim için olmaz diye bir şey yok. her uğursuzluğu da üzerime çekebildiğim için kesin beni bulur diyerek adrenalinden bayağı uzak duruyorum.

Back
X