- Konu Sahibi DingiltereKralicesi
-
canim eski günkeri hatirlattin ortadaki fotoya diyecek söz yok:roflol: ortadaki sagis görmesin:jeyyar:
senin zaten kücükkenden belliymis nekadar güzel olacaginyerimseniben masallah
ilkerinde karizma yerindeymisyerimseniben a.s.kaydirigubbakcemile3
allah razı olsun canım benim çok teşekkürler.Ay ay ay bu ne resimler böyle gerçekten nostaljik, böyle eski resimlere baktıkça hüzünlenirim ben.İrna çok güzel çıkmışsınız canım, babana da Allah rahmet eylesin, bende bir Fatiha okudum ruhuna gitsin inşallah....
inciiimm tüm söylediğin güzel dilekler ,sözler için çok sağol annecim.bende sana bayılmıştım.ne kadar güzel bayaann diye allah senide nazarlardan korusun canım benim.babam içinde allah razı olsun ağzına sağlık .çok sağol geldiğin için Şeniz1983 benim dogdugum yil masallah
her ikisindede harikasin heleki asadaki resim 10yil önce demissin herkez nisan fotonuz sanmis ya cok dogru sanmislar valla masallahiniz var
oyy duygum .annen bende almıştı zaten kaneviçe örneğini.ama hatırlamaz çooookk seneler gecti üzerinden :roflol::roflol:irna ablacıgım melek ablam........ne kadar hoş ve güzelsiniz............
bu resmin aynısından annemle babamında var hatta arkadakş kanaviçe modeli bile aynı.........
allahım ya.........ben her zaman diyorum .........güzel yüzlü güzel kalpli ablam....
41 kere maşallah allah mutlulugunu huzurunu bozmadan kocaman yıllar ablacıgım.......ŞenizŞeniz
bu arada bunuda demeden duramıyacagım..........ogluşunda pek şugarmış....:jeyyar:
anladın sen oniyerimseniben
sağol bidenem.yok kısss edimde iş yok bana ancak gözleriyle baktı.sülalenin yüz karasıymışım.bizim ailede herkez tombiş tombiş,bana öle diyolar. :roflol:kıskanç şeyler nolcekk :mymeka:suna selenede hoş kadınmış ama gençliğindeOy ben kimleri görürmüşüümm:1shok:İrnam hiç değişmemişsin senn.a.sEdin sana iyi bakmış herhalŞenizAllah bozmasıınn.Çocuklarında çok güzel.Onlarda annelerine çekmişler laf aramızdakaydirigubbakcemile3:1rolleyes:Seni Suna Selen e benzetmiştim ya,şimdi daha bi emin oldum.Ama bi fark var canımcım,o yaşlandı sen aynısınn.:1hug:a.s.
esnyim tatlım benim allah razı olsun .tamam sabahları erken kalmaya çalışcam.eee sonunda güzellik varsa yapmalı demiii :roflol:İrnacığım seni Allah nazarlardan korusunfotolara bakıyordum ki internet bağlantım kesildi güzelliğine o bile dayanamadısırnaşık şey
Babacığına Fatiha okudum mekanı cennet olsun Allah onun ömrünü torunlarına versin:Saruboceq:
Kardeşinin düğününde çektirdiğin fotoğrafın en güzeliolgun yaşını başını almış fiziği gayet düzgün bir hanım gördüm ben orada, çocukların sana benziyor kızın güzelliğini annesinden almış :1hug:
Daha ne diyeyim ben sana sositososito birde sabahları erken uyanırsan güzelliğine daha bir güzellik katılır:teselli: naçizane tavsiyem a.s.
İrnam resimleri alıntı yapmadım canısı .Sana bir şey söyleyeyim mi birtanem .Hiç değişmemişsin, gerçek söylüyorum ama .Sadece yüzün değil vücudunda aynı , genç kız gibi maşallah :))Yani cami mihrap olayı sende yok aşkitom .Her ikisi de yerinde yani .Bu arada kuzuların çok güzel Allah bağışlasın .Çok güzel bir kızın ve çok yakışıklı bir oğlun var .Demek kızımızın bebeği olacak çok ama çok sevindim .Babacığını kaybettiğini ve onun isteği üzerine isminin konulduğunu daha önceden biliyordum .Mekanı cennet olsun .
buda tijen par ,
buda tijen par
güneşim zahmet etmiş aramışsın canım benim çok sağolasın yaa.
tijen hanım çok daha hoş bir bayan,,benzettiysen ne mutlu bana canım benim Şeniz
irnacım çok güzel yazmışsın sağol... sende çok güzelsin ve çocuklarında çok güzel Allah onlarında bahtını açık etsin ve herşey gönüllerince olsun...nitolcum seni görmüştüm,nişan düğün ve şimdide çocukluk hallerini.hepsindede çok beğendimi söyledim yine söylüyorum çok güzelsin.allah sahibine bağışlasın.ömür boyu mutluluklar canım.Şeniz
barçman ablacım valla öncelikle senin tüm resimlerine bittim diyecek kelime bulmıyorum çok güzel bir bayansın idolüm oldun... yorumların içinde çok teşekkür ederim, dediğin gibi herkes beni anneme benzetiyor babamdan sadece ellerini ve gözümün tekinin rengini almışım ama geri kalan heryer annem... senin beğenmen beni çok onurlandırdı ablacım...niltol duru güzelliğini annenden almışsınannenede çok güzel bir bayan bu arada küçükken çok güzelmişsin tipin hiç değişmemiş şimdide çok güzelsin
resim dalında ödül almak kolay değildir tebrik ederimkaydirigubbakcemile5alkisalkisalkis
ne kadar yoğun olursan ol resim yapmayı bırakma ablacığım
çok sağolun, beğenmeniz beni çok sevindirdi...nilton canım senin resimler harika canımhep öyle mutlu ol
Güneşciğim hala aynı güzelliğini koruyorsun maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?