N niipek Guru Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2011 595 3 296 İstanbul 12 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi niipek #1 Facebookta gezinirken gördüm arkadaşlar. 4 hafta boyunca, haftada 2 yani toplamda 8 notebook kazanma şansı verilmiş Facebook kullanıcılarına.. Biraz önce yarışmaya katıldım. Bir video izletiyorlar ondan sonrada AMD hakkında soru soruyorlar.. Umarım doğru cevap vermişimdir  Sizde yarışmak isterseniz eğer buradan katılabilirsiniz..
Facebookta gezinirken gördüm arkadaşlar. 4 hafta boyunca, haftada 2 yani toplamda 8 notebook kazanma şansı verilmiş Facebook kullanıcılarına.. Biraz önce yarışmaya katıldım. Bir video izletiyorlar ondan sonrada AMD hakkında soru soruyorlar.. Umarım doğru cevap vermişimdir  Sizde yarışmak isterseniz eğer buradan katılabilirsiniz..
genc27 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Ocak 2012 304 3 68 İstanbul 12 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi niipek #2 :) şimdi bunu gördümde, bilgi konusunda ben birazcık kıtım :) Yani bilen birisi ile cevaplamak daha doğru olucak sanki. :) Sonrasında 300. vede 400. kişi olmak :S zor değilmi.
:) şimdi bunu gördümde, bilgi konusunda ben birazcık kıtım :) Yani bilen birisi ile cevaplamak daha doğru olucak sanki. :) Sonrasında 300. vede 400. kişi olmak :S zor değilmi.
N niipek Guru Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2011 595 3 296 İstanbul 12 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi niipek #3 önemli olan zoru başarmak değil mi? :)
genc27 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Ocak 2012 304 3 68 İstanbul 16 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi niipek #4 elbetteki zor başarmaktır önemli olan , ama o kadar kişi arasından 300. olmak :S birazcık imkansızında imkansızı gibi geldi bana, lakin denemekte fayda var tabiki :)
elbetteki zor başarmaktır önemli olan , ama o kadar kişi arasından 300. olmak :S birazcık imkansızında imkansızı gibi geldi bana, lakin denemekte fayda var tabiki :)
G gulsah10 Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2011 1.160 3 66 İstanbul 8 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi niipek #5 Ben eşime sordum soruların cevabını. O iyi bilir bu konuları, ikimiz de cevapladık facebook hesabımızdan. Belki 2 tane birden kazanırız
Ben eşime sordum soruların cevabını. O iyi bilir bu konuları, ikimiz de cevapladık facebook hesabımızdan. Belki 2 tane birden kazanırız
N niipek Guru Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2011 595 3 296 İstanbul 8 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi niipek #6 gulsah10 .!.: Ben eşime sordum soruların cevabını. O iyi bilir bu konuları, ikimiz de cevapladık facebook hesabımızdan. Belki 2 tane birden kazanırız Genişletmek için tıkla... ooooo böylesini de görmemiştim... :):) umarm ardarda katılmamışsınızdır :):)
gulsah10 .!.: Ben eşime sordum soruların cevabını. O iyi bilir bu konuları, ikimiz de cevapladık facebook hesabımızdan. Belki 2 tane birden kazanırız Genişletmek için tıkla... ooooo böylesini de görmemiştim... :):) umarm ardarda katılmamışsınızdır :):)
G gulsah10 Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2011 1.160 3 66 İstanbul 8 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi niipek #7 Yok cnmm ard arda olur mu? Bekledik, ilk eşim cevpladı sonra ben. Uyanığız ikimizde
N niipek Guru Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2011 595 3 296 İstanbul 8 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi niipek #8 gulsah10 .!.: Yok cnmm ard arda olur mu? Bekledik, ilk eşim cevpladı sonra ben. Uyanığız ikimizde Genişletmek için tıkla... haha iyi bari... toshiba yerine sony verselerdi daha iyi olmaz mıydı sizce?
gulsah10 .!.: Yok cnmm ard arda olur mu? Bekledik, ilk eşim cevpladı sonra ben. Uyanığız ikimizde Genişletmek için tıkla... haha iyi bari... toshiba yerine sony verselerdi daha iyi olmaz mıydı sizce?
G gulsah10 Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2011 1.160 3 66 İstanbul 8 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi niipek #9 Valla Toshiba yerine Sony mi diyorsun?? Bence Toshiba iyi, benim laptopım da Toshiba ve çok memnunum.
Valla Toshiba yerine Sony mi diyorsun?? Bence Toshiba iyi, benim laptopım da Toshiba ve çok memnunum.
N niipek Guru Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2011 595 3 296 İstanbul 8 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi niipek #10 gulsah10 .!.: Valla Toshiba yerine Sony mi diyorsun?? Bence Toshiba iyi, benim laptopım da Toshiba ve çok memnunum. Genişletmek için tıkla... o zaman bence siz bir tane daha kazanmayın :) bu arada son hafta sorusuna ne cevap verdiniz?
gulsah10 .!.: Valla Toshiba yerine Sony mi diyorsun?? Bence Toshiba iyi, benim laptopım da Toshiba ve çok memnunum. Genişletmek için tıkla... o zaman bence siz bir tane daha kazanmayın :) bu arada son hafta sorusuna ne cevap verdiniz?
D diddemm Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2011 184 0 46 İstanbul 8 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi niipek #11 Bu hafta da bana çıkmazsa bir kötü olurum ki :)
N niipek Guru Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2011 595 3 296 İstanbul 8 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi niipek #12 diddemm .!.: Bu hafta da bana çıkmazsa bir kötü olurum ki :) Genişletmek için tıkla... bu hafta da demişsiniz ama önceki haftaların sonuçları belli olmadı ki... :)
diddemm .!.: Bu hafta da bana çıkmazsa bir kötü olurum ki :) Genişletmek için tıkla... bu hafta da demişsiniz ama önceki haftaların sonuçları belli olmadı ki... :)