Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fotosunu atsan buraya canımBu marka test yaptım çok çok silik bi çizgi var acaba yanıltıcı mı bu test ??
Düşündüm de kamera algılamıyo çıplak gözle görünüyo biraz. Bir de şu var ben adetimden bir hafta önce bir günlük kanama ve lekelenme gördüm şuan normal adet görmem gereken günlerdeyimfotosunu atsan buraya canım
bende şuan adet olmam gereken günlerdeyim hatta 1 gün geçti adetimin üstünden test yapmaya korkuyorum.Düşündüm de kamera algılamıyo çıplak gözle görünüyo biraz. Bir de şu var ben adetimden bir hafta önce bir günlük kanama ve lekelenme gördüm şuan normal adet görmem gereken günlerdeyim
Hayırlısıbende şuan adet olmam gereken günlerdeyim hatta 1 gün geçti adetimin üstünden test yapmaya korkuyorum.
Şuan böyle oldubende şuan adet olmam gereken günlerdeyim hatta 1 gün geçti adetimin üstünden test yapmaya korkuyorum.
evet tatlım var gibi birşeyler kan testi yaptır kesinleştir hayırlısı olsunŞuan böyle oldu
2 saat sonra böyle oldu amaevet tatlım var gibi birşeyler kan testi yaptır kesinleştir hayırlısı olsun
bence var birşeylerAma
2 saat sonra böyle oldu ama
İnşaallahh çok istiyorumbence var birşeyler
bence kesin var yarin yine deneİnşaallahh çok istiyorum
Dua et lütfennnnbence kesin var yarin yine dene
yarını bekle tekrarla testini canımİnşaallahh çok istiyorum
İnş çok tşk ederimTabiki ,dualarim seninle.Insaallah cok yakinda sende anne olacaksın. .